jonny23 Reputație: -458 Postat August 20, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 20, 2014 Azi ma simt putin...nu stiu cum!Ieri am cunoscut o fata,am luat pranzul impreuna,am povestit,am glumit,m-am simtit bine in compania ei.Partea proasta e ca...ma gandesc la ea!O sa-mi treaca!Trebuie!;-) 1 2
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 Partea proasta e ca...ma gandesc la ea!O sa-mi treaca!Trebuie!;-) Eu as fi zis ca asta este partea buna...astea sunt cele mai frumoase momente...eu as vrea sa nu imi treaca niciodata Nimic NU trebuie On topic: excelent! Cine se scoala de dimineata, departe ajunge
jonny23 Reputație: -458 Postat August 20, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 20, 2014 Eu as fi zis ca asta este partea buna...astea sunt cele mai frumoase momente...eu as vrea sa nu imi treaca niciodata Nimic NU trebuie On topic: excelent! Cine se scoala de dimineata, departe ajunge -Nu te contrazic!DAR...Au existat multe momente magice care au devenit cosmar,asa ca...TREBUIE ! 1 2
amada® Reputație: 1902 Postat August 20, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 Amada Problema nu este la "ei/ele", cu parere de rau iti spun ca TU esti cea care permite sa fii afectata de caracterele de kk ale unor oameni de nimic. La tine trebuie sa lucrezi...tu esti o fata sensibila sub o masca de femeie dura Everything gonna be all right Nu e o masca, din adolescenta mi se spunea ca sunt prea dura pentru o femeie...Sensibila sunt cateodata, e normal, nu pot fi de piatra, obosesc... si atunci simt lipsa familiei cu care sa-mi permit sa ma relaxez...Legat de oameni, sunt realista, majoritatea celor din viata mea au cautat sa profite de faptul ca nu am tras de ei, deci au tras ei de mine...Uneori le-a mers pentru ca am ales sa accept minciuna in fata in locul singuratatii.Sunt dificila chiar si pt mine cateodata!
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 @Jonny: Pfffff....nu ai cum sa ratezi niste momente magice de teama unor esecuri...come on!!! Eu, la inceputul oricarei relatii, mi-am asumat un eventual esec, mi-am asumat probabilitatea sa plang ceva timp. Cateodata a fost ok, a meritat riscul, alteori nu, dar voi continua sa risc toata viata...acele momente magice merita tot "efortul". As putea spune ca, daca stau acum sa ma gandesc la fostele iubiri, imi amintesc doar momentele frumoase...iar cele urate, acum ma amuza. Daca ma amuza, daca imi aduc un zambet si nu o lacrima, cum as putea sa spun ca nu a meritat?!?! Aaaaa nu, tu nu stii ce pierzi gandind asa "drobul de sare" 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat August 20, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat August 20, 2014 @Amada asculta asta si te vei calma. Viata e frumoasa daca stii cum sa o privesti. 3
Javradeoras Reputație: 252 Postat August 20, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat August 20, 2014 Sorinei i se potriveste asta ca e ma tzache 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat August 20, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat August 20, 2014 Si asta pentru toate fetelehttps://www.youtube.com/watch?v=YQJTuRJS8OI 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat August 20, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat August 20, 2014 Nu i-am uitat nici pe manelistihttps://www.youtube.com/watch?v=kKTuXfIbLro 1
terenteterente Reputație: 244 Postat August 20, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 20, 2014 @jonny23 - intreab-o de tarif, cif, cof, anal si ai uitat-o inevitabil.
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 20, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 20, 2014 Mi dor de Gogu tribuson
thecat Reputație: 10279 Postat August 20, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 20, 2014 Excelent ma simt dom'le, am apucat in sfarsit sa testez masina la care am tot reparat trei dupa-amieze (sambata, luni, ieri)... si merge brici!Dupa un scurt moment de introspectie, am decis ca merit o blonda limpede si rece, de la gheata...
anonna Reputație: 1930 Postat August 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 20, 2014 Excelent ma simt dom'le, am apucat in sfarsit sa testez masina la care am tot reparat trei dupa-amieze (sambata, luni, ieri)... si merge brici!Dupa un scurt moment de introspectie, am decis ca merit o blonda limpede si rece, de la gheata... Sa nu te auzim ca urli maine
jonny23 Reputație: -458 Postat August 21, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 21, 2014 -Relaxat!In drum spre job m-am oprit sa-mi cumpar tigari.Un colorat certa un copil "pus" la cersit.M-a vazut ca-l priveam si m-a dat in pl lui,zicandu-mi s-o sterg de acolo.A facut contact cu asfaltul!Am plecat imediat,sa nu se stranga vulturii.Acum...pe Nimfomane,cum e normal:-)! 1 2
xo xo Reputație: 123 Postat August 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 21, 2014
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 21, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 21, 2014 mutant
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2014 sincer? naspa,s-a retras Amadapersonal o apreciam
jonny23 Reputație: -458 Postat August 21, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 21, 2014 sincer? naspa,s-a retras Amadapersonal o apreciam-Amada e o femeie puternica,trece doar printr-o pasa proasta!A fost dezamagita de prea multe ori... 1 2
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2014 -Amada e o femeie puternica,trece doar printr-o pasa proasta!A fost dezamagita de prea multe ori...stiu,tocmai de aceea sper ca este doar o refulare a sentimentelor,un capriciu,o nebunie de moment,plm nici nu stiu cum sa ma exprimoricum,o apreciez,niciodata nu a jignit aiurea ,intotdeauna a tinut la glume,chiar daca unele erau nesaratein fine,sper sa treaca peste aceasta pasa naspa si sa revina
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat August 21, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Postat August 21, 2014 IN dimineata asta am baut si ma simt excelent..ma doare undeva de lume..ma bucur pentru mine si PUNCT.
tendoi Reputație: -550 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 22, 2014 - am dormit bine, deci ma simnt odihnit - bucuros ca si-a luat amada o pauza, ii trebuia - bucuros ca andreea s-a imbatat si ca se simte bine, bine de tot ))))))), stai sa se trezeasca sa vezi ce-o doare capul - si nu in ultimul rand, bucuros ca a batut totenham cu 2-1 dupa ce au fost condusi pana in min 80...(ps- mi-a iesit si mie de...)
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 22, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 22, 2014 remarcabil
terenteterente Reputație: 244 Postat August 22, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 22, 2014 obo
zwat Reputație: 279 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2014 dormit prost, durere de spate
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat August 22, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Postat August 22, 2014 PFF am ditamai durerea de cap
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum