Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Azi ma simt putin...nu stiu cum!Ieri am cunoscut o fata,am luat pranzul impreuna,am povestit,am glumit,m-am simtit bine in compania ei.Partea proasta e ca...ma gandesc la ea!O sa-mi treaca!Trebuie!;-)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Partea proasta e ca...ma gandesc la ea!O sa-mi treaca!Trebuie!;-)

Eu as fi zis ca asta este partea buna...astea sunt cele mai frumoase momente...eu as vrea sa nu imi treaca niciodata  :no2

Nimic NU trebuie :D

On topic: excelent! Cine se scoala de dimineata, departe ajunge  :laugh2

Postat

Eu as fi zis ca asta este partea buna...astea sunt cele mai frumoase momente...eu as vrea sa nu imi treaca niciodata :no2

Nimic NU trebuie :D

On topic: excelent! Cine se scoala de dimineata,

departe ajunge :laugh2

-Nu te contrazic!DAR...Au existat multe momente magice care au devenit cosmar,asa ca...TREBUIE !
  • Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Amada

Problema nu este la "ei/ele", cu parere de rau iti spun ca TU esti cea care permite sa fii afectata de caracterele de kk ale unor oameni de nimic. La tine trebuie sa lucrezi...tu esti o fata sensibila sub o masca de femeie dura  :hug1

Everything gonna be all right ;)

:)

Nu e o masca, din adolescenta mi se spunea ca sunt prea dura pentru o femeie...

Sensibila sunt cateodata, e normal, nu pot fi de piatra, obosesc... si atunci simt lipsa familiei cu care sa-mi permit sa ma relaxez...

Legat de oameni, sunt realista, majoritatea celor din viata mea au cautat sa profite de faptul ca nu am tras de ei, deci au tras ei de mine...

Uneori le-a mers pentru ca am ales sa accept minciuna in fata in locul singuratatii.

Sunt dificila chiar si pt mine cateodata!  :laugh2

:kiss3

Postat

@Jonny:

Pfffff....nu ai cum sa ratezi niste momente magice de teama unor esecuri...come on!!! 

Eu, la inceputul oricarei relatii, mi-am asumat un eventual esec, mi-am asumat probabilitatea sa plang ceva timp. Cateodata a fost ok, a meritat riscul, alteori nu, dar voi continua sa risc toata viata...acele momente magice merita tot "efortul". 

As putea spune ca, daca stau acum sa ma gandesc la fostele iubiri, imi amintesc doar momentele frumoase...iar cele urate, acum ma amuza. Daca ma amuza, daca imi aduc un zambet si nu o lacrima, cum as putea sa spun ca nu a meritat?!?!

Aaaaa nu, tu nu stii ce pierzi gandind asa "drobul de sare" ;)

• Like 1
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
Postat

Mi dor de Gogu tribuson

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Excelent ma simt dom'le, am apucat in sfarsit sa testez masina la care am tot reparat trei dupa-amieze (sambata, luni, ieri)... si merge brici!

Dupa un scurt moment de introspectie, am decis ca merit o blonda limpede si rece, de la gheata... ;)

Postat

Excelent ma simt dom'le, am apucat in sfarsit sa testez masina la care am tot reparat trei dupa-amieze (sambata, luni, ieri)... si merge brici!

Dupa un scurt moment de introspectie, am decis ca merit o blonda limpede si rece, de la gheata... ;)

Sa nu te auzim ca urli maine =)) 

Postat

-Relaxat!In drum spre job m-am oprit sa-mi cumpar tigari.Un colorat certa un copil "pus" la cersit.M-a vazut ca-l priveam si m-a dat in pl lui,zicandu-mi s-o sterg de acolo.A facut contact cu asfaltul!Am plecat imediat,sa nu se stranga vulturii.Acum...pe Nimfomane,cum e normal:-)!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

=))

Postat

sincer? naspa,s-a retras Amada

personal o apreciam

-Amada e o femeie puternica,trece doar printr-o pasa proasta!A fost dezamagita de prea multe ori...
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

-Amada e o femeie puternica,trece doar printr-o pasa proasta!A fost dezamagita de prea multe ori...

stiu,tocmai de aceea sper ca este doar o refulare a sentimentelor,un capriciu,o nebunie de moment,plm nici nu stiu cum sa ma exprim

oricum,o apreciez,niciodata nu a jignit aiurea ,intotdeauna a tinut la glume,chiar daca unele erau nesarate

in fine,sper sa treaca peste aceasta pasa naspa si sa revina

• Telefon: pustoaica2012
  • Telefon: pustoaica2012
Postat

IN dimineata asta am baut si ma simt excelent..ma doare undeva  de lume..ma  bucur pentru mine si PUNCT.

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

-  am dormit bine, deci ma simnt odihnit

- bucuros ca si-a luat amada o pauza, ii trebuia

- bucuros ca andreea s-a imbatat  si ca se simte bine, bine de tot :P))))))), stai sa se trezeasca sa vezi ce-o doare capul :)

- si nu in ultimul rand, bucuros ca a batut totenham cu 2-1 dupa ce au fost condusi pana in min 80...(ps- mi-a iesit si mie de...) :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...