Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:narnia

Ei,pe dracu'!

Am încălcat legile de foarte multe ori și aș fi gata să o încalc și pe aceasta,doar că asta ar însemna să provoc un mare disconfort psihic,chiar dacă nu aș risca nicio "amendă"!

In primele doua zile, după aia nu-i bai. Ce barbat esti tu daca nu ai sulita insangerata?? ðŸ˜

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

In primele doua zile, după aia nu-i bai. Ce barbat esti tu daca nu ai sulita insangerata??

M-aș însângera tot,inclusiv la bot,doar că ea ține foarte mult la modul în care se oferă,este foarte strictă în ceea ce privește igiena,aspect,miros,dispoziție fizică și psihică a amândurora!

Cred că (și) aceste "amănunte" contribuie la "lupte" (aproape) perfecte în dormitor!

Femeia face legea și tu știi foarte bine asta! :kiss2

• Like 1
Link spre comentariu

M-aș însângera tot,inclusiv la bot,doar că ea ține foarte mult la modul în care se oferă,este foarte strictă în ceea ce privește igiena,aspect,miros,dispoziție fizică și psihică a amândurora!

Cred că (și) aceste "amănunte" contribuie la "lupte" (aproape) perfecte în dormitor!

Femeia face legea și tu știi foarte bine asta! :kiss2

Asa e, diferă de la o femeie la alta, unele vor atunci, ca le calmează, altele zic ca e scârbos, bine măcar ca nu au toate in acelasi timp, ca era apocalipsa, gen...post-250688-0-00284300-1513257600_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

:)) Anonna avem noi grija de tine.

Si acum ce cadou primim de la tine ?

niste poze xxx ?? :gifs_ojos :gifs_ojos

Zi,Doamne-ferește!!😩😩

Chiar vrei sa ne strici sărbătorile?😩😩

• Like 4
Link spre comentariu

ca de obicei nebunatica&plimbareata

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/25360547_1723051387734516_588416556_n.jpg?oh=e775d2e5c6150c637bad66f0d893c724&oe=5A348208 :bye

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/25359811_1723051561067832_1018020926_n.jpg?oh=adb5299382a4c77f367ca3df5cf9b29a&oe=5A34DE2E

de dimineata am inceput cu ”oralu” in masina :laugh2 :yummy

Daca pofta de tine.nu.mi-o.pot astampara, macar pe cea de jumari sa o rezolvpost-250688-0-06890300-1513271914_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:fara

Ce-ti mai place sa te plimbi. :)

cu masina da, cu metrou NU... :(  mai ales pe peron la victoriei ca se impingeau toti in mine,io  cu bun simt tot in stanga si in dreapta mergeam de parca eram beata :angry:

Daca vine in Bucuresti ii trece cheful.

Plm, faci doua ore sa iesi din oras.

eee , da apoi m.am dat pe breazda ma impingi te imping, nu te tragi , ghinion te calc cu rotile de la troler :laugh2  :blushing2

• Like 10
  • Minus 16
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bă coaie, după ce că vin 1 săptămână pă an ån țară, voi mă åntămpinatz pă Centru' Vechi cu cărți dă vizită la ezcorte maseoze dă toată jena, după ce le-am corasonit pă cele mai bune posibile?!

Asta chiar e nesimțire, mai ales când sunt matolit...

• Like 3
  • Minus 21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...