Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

dorul de mine si de companionul meu ... poate?

doar in gandurile tale !

fie, e totusi un raspuns clar la o intrebare retorica :D

sau mai putin clar :((((

mare dilema...acum m-ai bagat mai rau in ceata in care eram :D

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Azi sunt vesel ... simt cum ma patrunde spiritul Craciunului (am zis ma patrunde si nu ma penetreaza ... perversilor/perverselor!).

Am ajuns la munca, doar ca sa am de unde ma intoarce acasa si am facut turul de dimineata in sala serverelor... am intrat incet, fara sa aprind lumina si am avut o revelatie (era sa scriu reFelatie - deh lipsa de pizda isi spune cuvantul), de parca Spiritul Craciunului intrase inaintea mea in sala si isi facea de cap cu serverele care torceau usor si ledurile lan-urilor si hdd-urilor sclipeau vesel ca luminitele din bradul de craciun. Zumzetul statiilor de climatizare parca era un colind soptit si ma gandeam ca daca pleca gazul inergen ar fi mirosit a brad si cozonaci in sala.

Nu am baut si fumat nimic. Parerea mea  :hihat

• Minus 1
Link spre comentariu

Azi sunt vesel ... simt cum ma patrunde spiritul Craciunului (am zis ma patrunde si nu ma penetreaza ... perversilor/perverselor!).

Am ajuns la munca, doar ca sa am de unde ma intoarce acasa si am facut turul de dimineata in sala serverelor... am intrat incet, fara sa aprind lumina si am avut o revelatie (era sa scriu reFelatie - deh lipsa de pizda isi spune cuvantul), de parca Spiritul Craciunului intrase inaintea mea in sala si isi facea de cap cu serverele care torceau usor si ledurile lan-urilor si hdd-urilor sclipeau vesel ca luminitele din bradul de craciun. Zumzetul statiilor de climatizare parca era un colind soptit si ma gandeam ca daca pleca gazul inergen ar fi mirosit a brad si cozonaci in sala.

Nu am baut si fumat nimic. Parerea mea  :hihat

mai ca ti-am simtit orgasmul ... =)))

Link spre comentariu

mai ca ti-am simtit orgasmul ... =)))

era doar cerebral ... fara finalizare ... ca sa nu spun tantric (vis). Cred ca in drum spre casa ... gasesc eu un "bradut" sub care sa "ma descarc" de cadouri. Ia ... chiar sa incep sa dau sms -uri poate prind si eu la "matineu" ceva. Ca pana in pauza de masa mi-se umfla "globuletele" si se inmoaie acadeaua.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:prin oras
  • Oras:prin oras

era doar cerebral ... fara finalizare ... ca sa nu spun tantric (vis). Cred ca in drum spre casa ... gasesc eu un "bradut" sub care sa "ma descarc" de cadouri. Ia ... chiar sa incep sa dau sms -uri poate prind si eu la "matineu" ceva. Ca pana in pauza de masa mi-se umfla "globuletele" si se inmoaie acadeaua. :laugh2

Aproape ca imi e mila de tine :)

• Like 4
Link spre comentariu

• Oras:fara
  • Oras:fara

”mirata” si indignata in acelas timp ,amu mi.am adus aminte ,am fost sambata la o inmormantare la greco catolici (aia care zic spirit amin , nu duh amin) si la sfarsitu slujbei atunci cand inconjori sicriu si pui bani in bol, NO LA GRECO CATOLICI BANII ADUNATI RAMAN LA FAMILIE nu ca la ortodoxi unde ia hotomani/ popa toti bani. :wanker

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...