Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Neataa, am racit baga#^$@%#&* da ma dreg cu tuica cu piperBagă și o aspirină :))) 2 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Bagă și o aspirină :)))Aspirina saracului :)) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Aspirina saracului :))Exact :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 1 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Neataa, am racit baga#^$@%#&* da ma dreg cu tuica cu piper Asta cu răceala.. ..asa...ca nu stiai cum sa bei o țuică,Nu? :)))) 4 Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Surprinsa ca mi-am recuperat vechiul cont.Mersi Pisic! 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Surprinsa ca mi-am recuperat vechiul cont.Mersi Pisic! blondy ce vrei sa ne oferi de mos craciun pentru contul recuperat?? :gifs_ojos :gifs_ojos 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 blondy ce vrei sa ne oferi de mos craciun pentru contul recuperat?? :gifs_ojos :gifs_ojos"O Skol la toți!" :)))) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Cine pielea lu Scaraoschi m-a pus sa intru iar pe forum?!!!! Ce viata frumoasa aveam fara forum!!!!!! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 "O Skol la toți!" :))))da' o tuica nu dai? ca-i cam frig pentru bere... Parerea mea :hihat 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Cine pielea lu Scaraoschi m-a pus sa intru iar pe forum?!!!! Ce viata frumoasa aveam fara forum!!!!!!dorul de mine si de companionul meu ... poate? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 da' o tuica nu dai? ca-i cam frig pentru bere... Parerea mea :hihatAm, da' nu dau :))))Nu-mi ajunge nici mie :))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 dorul de mine si de companionul meu ... poate? doar in gandurile tale ! fie, e totusi un raspuns clar la o intrebare retorica :D sau mai putin clar :((((mare dilema...acum m-ai bagat mai rau in ceata in care eram :D 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Decembrie 18, 2017 "O Skol la toți!" :))))prea putin ceri. La altceva nu te-ai mai gandit? cum ar fi piersicuta sau sanii? aaa, nu suna mai bine asa?! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 prea putin ceri. La altceva nu te-ai mai gandit? cum ar fi piersicuta sau sanii? aaa, nu suna mai bine asa?!Toate merg mână-n mana, DB :)) 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Azi sunt vesel ... simt cum ma patrunde spiritul Craciunului (am zis ma patrunde si nu ma penetreaza ... perversilor/perverselor!).Am ajuns la munca, doar ca sa am de unde ma intoarce acasa si am facut turul de dimineata in sala serverelor... am intrat incet, fara sa aprind lumina si am avut o revelatie (era sa scriu reFelatie - deh lipsa de pizda isi spune cuvantul), de parca Spiritul Craciunului intrase inaintea mea in sala si isi facea de cap cu serverele care torceau usor si ledurile lan-urilor si hdd-urilor sclipeau vesel ca luminitele din bradul de craciun. Zumzetul statiilor de climatizare parca era un colind soptit si ma gandeam ca daca pleca gazul inergen ar fi mirosit a brad si cozonaci in sala. Nu am baut si fumat nimic. Parerea mea :hihat 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Azi sunt vesel ... simt cum ma patrunde spiritul Craciunului (am zis ma patrunde si nu ma penetreaza ... perversilor/perverselor!).Am ajuns la munca, doar ca sa am de unde ma intoarce acasa si am facut turul de dimineata in sala serverelor... am intrat incet, fara sa aprind lumina si am avut o revelatie (era sa scriu reFelatie - deh lipsa de pizda isi spune cuvantul), de parca Spiritul Craciunului intrase inaintea mea in sala si isi facea de cap cu serverele care torceau usor si ledurile lan-urilor si hdd-urilor sclipeau vesel ca luminitele din bradul de craciun. Zumzetul statiilor de climatizare parca era un colind soptit si ma gandeam ca daca pleca gazul inergen ar fi mirosit a brad si cozonaci in sala. Nu am baut si fumat nimic. Parerea mea :hihat mai ca ti-am simtit orgasmul ... =))) Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Debanat :laugh2 :laugh2 12 23 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 mai ca ti-am simtit orgasmul ... =)))era doar cerebral ... fara finalizare ... ca sa nu spun tantric (vis). Cred ca in drum spre casa ... gasesc eu un "bradut" sub care sa "ma descarc" de cadouri. Ia ... chiar sa incep sa dau sms -uri poate prind si eu la "matineu" ceva. Ca pana in pauza de masa mi-se umfla "globuletele" si se inmoaie acadeaua. :laugh2 4 1 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Decembrie 18, 2017 era doar cerebral ... fara finalizare ... ca sa nu spun tantric (vis). Cred ca in drum spre casa ... gasesc eu un "bradut" sub care sa "ma descarc" de cadouri. Ia ... chiar sa incep sa dau sms -uri poate prind si eu la "matineu" ceva. Ca pana in pauza de masa mi-se umfla "globuletele" si se inmoaie acadeaua. :laugh2Aproape ca imi e mila de tine :) 4 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Aproape ca imi e mila de tine :)... dar si cand ajung ... artificiile de Anul Nou vor parea scantei de bricheta :laugh2 3 1 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Decembrie 18, 2017 ... dar si cand ajung ... artificiile de Anul Nou vor parea scantei de bricheta :laugh2https://youtu.be/0CkwgJZ4U10 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 =)) =)) =)) =)) =))) 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ... nici eu nu puteam sa ilustrez mai bine momentul si trairile intrinseci care le genereaza. 3 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 18, 2017 ”mirata” si indignata in acelas timp ,amu mi.am adus aminte ,am fost sambata la o inmormantare la greco catolici (aia care zic spirit amin , nu duh amin) si la sfarsitu slujbei atunci cand inconjori sicriu si pui bani in bol, NO LA GRECO CATOLICI BANII ADUNATI RAMAN LA FAMILIE nu ca la ortodoxi unde ia hotomani/ popa toti bani. :wanker Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum