forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 9, 2018 ma simt prost... ma doare capul de ma-ndoaie :(abia astept sa se termina saptamana si sa doooooorm..... 2 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 Delicioasa si picanta. Iti condimentez viata erotica atat cat iti doresti tu de mult. 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 lasand de o parte plictiseala matinala, constat ca devin si ... irascibila :((( Cheama niste sclavi, sa pui biciul pe ei, ca sa te descarci ! 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 Reviu la viață. Am fost câteva zile cam virusat/gripat. Ti-au tras-o virusii aia ... de unde i-ai contactat ? Cu temperaturile astea, isi fac de cap virusii astia dezmatati, fac prapad, mari orgii. 3 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 9, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 9, 2018 Cheama niste sclavi, sa pui biciul pe ei, ca sa te descarci !Anonna sa nu te iei dupa baba asta nebuna! Tu inca esti cu toate tiglele pe casa. Pe asta o haituiesc hingherii de nebuni. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 9, 2018 Anonna sa nu te iei dupa baba asta nebuna! Tu inca esti cu toate tiglele pe casa. Pe asta o haituiesc hingherii de nebuni. petrica, vad ca nu ai loc de floaca mea nici cand te ignor =))) Pup Siana ... sfatul e bun dar nu se prea poate pune in aplicare pe Constanta :D...din motive obiective 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 9, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 9, 2018 petrica, vad ca nu ai loc de floaca mea nici cand te ignor =))) Pup Siana ... sfatul e bun dar nu se prea poate pune in aplicare pe Constanta :D...din motive obiectiveDaca ai floaca mare logic ca nu am loc. Si nu te lua dupa aia care isi bate clientii, ca e cu mintea in papusoi! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 9, 2018 Cât de bine se-nțeleg dementele-ntre ele. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 9, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 9, 2018 Cât de bine se-nțeleg dementele-ntre ele.Te contrazic. Anonna nu e asa! Ailalta e pt amandoua Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 9, 2018 Te contrazic. Anonna nu e asa! Ailalta e pt amandoua mey, petrica, nu e frumos sa iti schimbi opiniile ca pe ciorapi, baga-ti-as floaca in nas sa ti-o bag... ti-am zis sa nu te dai pe langa mine ca nu ai sorti de izbanda 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 ma simt prost... ma doare capul de ma-ndoaie :(abia astept sa se termina saptamana si sa doooooorm..... Ti-as spune cum il chema pe userul care iti ia durerea de cap, dar ma bine ma abtiu ! 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 ... putin probabil ... dar macar finalizam glorios vroiam sa zic sfarsim apoteotic wagnerian as putea spune. :laugh2Nu e bine. Wagner a finalizat nasol :D Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 https://i.imgur.com/eYc6SLq.gif Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 10, 2018 Ieri am tras vreo doua filme,azi, am chef iar de-actiune,maine, plec la rugaciunesi cu mine nu se pune, popa, ca nu-mi face fatacu a lui sfanta mustata.Spovedindu-ma cu foc,l-am speriat, rau de tot.- Vai, ce drac impielitat ! zisesi-n san si-a scuipat.- Vai, ce drac, cu chip de sfant,ispiteste, pe pamant !Esti asa de sclipitoareca un inger, ca un soare, ma faci sa-ti cad la picioare !Si-uite-asa, fara sa stie,popa-mi cazu in sclavie.Non sop la mine gandestesi de mine pomeneste,in altaru-i impozant.Mi se pare amuzantcum se-mpiedica-n sutanasi imi zie : - Piei, satana,si nu ma mai ispiti,hai, nu ma mai chinui !Maine-am sa postesc putin.Abia poimane revinsi imi caut alt actor,sa jucam in fundul golscene hot, sa tragem duble,cat ne tine, cat sunt ruble. 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 10, 2018 petrica, vad ca nu ai loc de floaca mea nici cand te ignor =))) Pup Siana ... sfatul e bun dar nu se prea poate pune in aplicare pe Constanta :D...din motive obiective E frustrat rau, ca i-am dat cu flit mereu. Vorbeste gura fara el tot timpul. 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 11, 2018 Ti-as spune cum il chema pe userul care iti ia durerea de cap, dar ma bine ma abtiu ! Domnul Pula?! =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 11, 2018 Duminică... Cum te poți simții când te trezești la ora 5AM și constați că e totuși weekend dar tu ești matinal :( Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Domnul Pula?! =))) Eu stiam ca Pwla este de genul feminin. :) Asadar, probabil, Doamna Pwla. PS. Apropo, stii care este UNICUL cuvant care te umple in gura ?????? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 11, 2018 Eu stiam ca Pwla este de genul feminin. :) Asadar, probabil, Doamna Pwla. PS. Apropo, stii care este UNICUL cuvant care te umple in gura ?????? Pula?! Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 bla bla bla Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Pula?! Ai nota 10. PulaUnicul cuvant care te umple in guraMembrul de sub patura de natura datElement bizar il are in pantaloni orice cacanarUn cuvant sumar care atarna greu baza evolutieiDin epoca de piatra spre epoca de fierPare a fi taraie buca cu ochii reciAi un setar de dinti demonstrativ te ineci2 silabe de carne intre 2 palme am explicat cuvantul pula, By catalin Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 11, 2018 Tentwo, mi-ai băgat un plus degeaba =)))) e doar fantezia voastră să puteți umple o gura cu....nimic =)))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 11, 2018 Constanta - ninge Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2018 ... si in Bucuresti ... si bate si vantul.... bleahh 2 1 Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 M-am trezit cu pula sculata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum