forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 ca o sa vina alta inaintea ta, daca nu te grabesti :!!!!lasa, nu-i bai....asta sa fie singurul meu ghinion in viata :D 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 20, 2018 lasa, nu-i bai....asta sa fie singurul meu ghinion in viata :DNeata. N-ai avut somn? 4 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 Neata. N-ai avut somn?neata si tie! asta e programul meu, imi plac orele matinale, cand e liniste :) 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 20, 2018 neata si tie! asta e programul meu, imi plac orele matinale, cand e liniste :)Si mie imi plac orele astea, cand dorm. :) 4 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 neata si tie! asta e programul meu, imi plac orele matinale, cand e liniste :)... daaa si mie imi place sexul matinal... ca e mai liniste. parerea mea :hihat 4 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 Si mie imi plac orele astea, cand dorm. :) daca nu ma trezesc devreme, am impresia ca irosesc ziua degeaba, ca nu reusesc sa fac nimic din ce-am de facut :) ... daaa si mie imi place sexul matinal... ca e mai liniste. parerea mea :hihat clar! :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 20, 2018 ... daaa si mie imi place sexul matinal... ca e mai liniste. parerea mea :hihatPă nepișate, este? :laugh2 3 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 daca nu ma trezesc devreme, am impresia ca irosesc ziua degeaba, ca nu reusesc sa fac nimic din ce-am de facut :) clar! :laugh2ca sa vezi coincidenta ... poate ni-se aliniaza si noua planetele, dar nu de dimineata ca-s "indisponibil" :laugh2remarci ce discret ma dau la tine, nu? :wink2 3 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 remarci ce discret ma dau la tine, nu? :wink2 da, da.... si tu remarci ce discret ma fofilez :laugh2suntem plini de discretie :laugh2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 Pă nepișate, este? :laugh2corect! ... conform zicerii din batrani:- cand bate iar pendula si mi se scoala p**a (sunt o persoana decenta, caci mai citesc si doamne acest topic... nu dau nume :laugh2 ) 4 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 20, 2018 corect! ... conform zicerii din batrani:- cand bate iar pendula si mi se scoala p**a (sunt o persoana decenta, caci mai citesc si doamne acest topic... nu dau nume :laugh2 )Ete...pula! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 da, da.... si tu remarci ce discret ma fofilez :laugh2suntem plini de discretie :laugh2daaa mi-ai "dat cu flit" si la intrebarea legata de varsta si chiar daca te roade curiozitatea legata de ceea ce cred eu despre tine ai deviat raspunsul spre o discutie nesemnificativa legata de PM.cam asa nu? :138x 3 1 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Februarie 20, 2018 Ce poate fi mai frumos sa vezi trupa de agarici, lake flausati, papagali impaiatzi, rame zbarcite, recte semicentenarii oligofreni limbisti si impotenti ai site-ului, in toata splendoarea ei alergand cu limba de juma de cot si coaiele zbarcite atarnand pe la genunchi dupa o fantasma virtuala. Panaramele astea felscaite si penale cred ca au fantezii perverse si **spam editat**, chiar si cu propriile nepotele, daca ar avea asa ceva in neam/familie si alte rubedenii. Boala psihica, grea si grava scrie pe voi, baa bosorogilor ramolitzi in pampersi, fosile penale criptocomuniste si impotente. Simt ca o sa futeti iar de-o sa va usture curul, bai ramolitzilor ! On topic: ma simt satisfacut, cand vad prostitutia masculina la lucru, manjindu-se singuri de penibil. :D 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 :))) Salut Marinare, toate bune ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 20, 2018 Ce plm vrea ăla de a scris mai sus? 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 1-3.Goluri : Mutu(min 14) - Messi(min 18, 27(pen), Bargauan(min.95, direct din corner) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 :thinking Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 20, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 20, 2018 Di che vita ... ziua veseli , noaptea tristi ....sau invers , dar ce mai conteaza 3 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 Di che vita ... ziua veseli , noaptea tristi ....sau invers , dar ce mai conteaza Cum sa se simta POPONARUL cand are morcovul in cur :laugh2 ( din lipsa de stiuleti ) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 :thinking Ce inseamna? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 Ce inseamna? Se mangaie pe parul din barba..... Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Februarie 20, 2018 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Februarie 20, 2018 nebunatica=incarcata/conectata” :laugh2Un poet scria de mult: ”Ți-s bucile frumoase ca două fenomene...” ;) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Ce inseamna? Se intampla ceva dubios =)) cineva a scris mai putin decat ne-a obisnuit de obicei :thinking. Nu-ti da de banuit ? E bolnav? sufera? pus la regim logoreic? Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 If it intamps ceva dubios =)) cineva a scris never putin decat ne-a obisnuit de obicei :thinking. Nu-ti da de banuit? And bolnav? sufera? pus la regim logoreic? Neah, a fost ajutat! Asa mi-a comunicat, scurt, laconic! Eu credeam ca vorbeste cu tine. Acum pricep, a fost salvat din ghearele celor doua tu ingeras, eu diavol! Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Se mangaie pe parul din barba..... Cine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum