Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

daca nu ma trezesc devreme, am impresia ca irosesc ziua degeaba, ca nu reusesc sa fac nimic din ce-am de facut :)

clar!  :laugh2

ca sa vezi coincidenta ... poate ni-se aliniaza si noua planetele, dar nu de dimineata ca-s "indisponibil"  :laugh2

remarci ce discret ma dau la tine, nu?  :wink2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

corect! ... conform zicerii din batrani:

- cand bate iar pendula si mi se scoala p**a (sunt o persoana decenta, caci mai citesc si doamne acest topic... nu dau nume  :laugh2 )

Ete...pula! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

da, da.... si tu remarci ce discret ma fofilez  :laugh2

suntem plini de discretie  :laugh2

daaa mi-ai "dat cu flit" si la intrebarea legata de varsta si chiar daca te roade curiozitatea legata de ceea ce cred eu despre tine ai deviat raspunsul spre o discutie nesemnificativa legata de PM.

cam asa nu?  :138x  

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  Ce poate fi mai frumos sa vezi trupa de agarici, lake flausati, papagali impaiatzi, rame zbarcite, recte semicentenarii oligofreni limbisti si impotenti ai site-ului, in toata splendoarea ei alergand cu limba de juma de cot si coaiele zbarcite atarnand pe la genunchi dupa o fantasma virtuala.

Panaramele astea felscaite si penale cred ca au fantezii perverse si **spam editat**, chiar si cu propriile nepotele, daca ar avea asa ceva in neam/familie si alte rubedenii.

Boala psihica, grea si grava scrie pe voi, baa bosorogilor ramolitzi in pampersi, fosile penale criptocomuniste si impotente.

Simt ca o sa futeti iar de-o sa va usture curul, bai ramolitzilor !

On topic: ma simt satisfacut, cand vad prostitutia masculina la lucru, manjindu-se singuri de penibil. :D
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

If it intamps ceva dubios =)) cineva a scris never putin decat ne-a obisnuit de obicei :thinking. Nu-ti da de banuit?

And bolnav? sufera? pus la regim logoreic?

Neah, a fost ajutat!   

Asa mi-a comunicat, scurt, laconic! Eu credeam ca vorbeste cu tine. Acum pricep, a fost salvat din ghearele celor doua tu  ingeras, eu diavol!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...