machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Da, am o minte grea, inceata, Ce faceti voi cu ceafa lata? Îți urcăm căcatu-n ceafă. Aea supțire. 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Îți urcăm căcatu-n ceafă. Aea supțire.Drag vidanjor cu ceafa fina, Eu iti urez o mai plina Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Drag vidanjor cu ceafa fina, Eu iti urez o mai plina Hotărăște-te, bă, pizdoiule! Parcă aveam ceafa lată. 2 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.Din păcate, nu e o invenție a motanului, ăștia chiar există! Si mai și dau din cur cand nu-i fute nimeni! A se vedea topicul deschis! La fel ca Brett, alt specimen, de altă factură, care a deschis și el un topic. De topice care le dsu cu firma-n cap, zic, nu de altele. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică. 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Le-a inchis topicul pentru colorare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Sa vezi colorare peste tot acum... :laugh2 :slap2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Le-a inchis topicul pentru colorare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Sa vezi colorare peste tot acum... :laugh2 :slap2ofofof .... ala era topicul cel mai de succes ... io ce mai citesc acum :slap2 5 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 io intru in greva sexului ... asa nu se mai poate... suntem calcati in picioare ... jos dictatura! :laugh2 3 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 ofofof .... ala era topicul cel mai de succes ... io ce mai citesc acum :slap2 :laugh2 De-ar inchide si Fazanele... sau sa faca setarea astfel incat postarile de acolo sa nu se contorizeze. Eu ziceam sa le puna undeva la un loc macar, nu vrea. :no2 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Care ma mai claxonează cand ajunge cu botul mașinii aproape de fundul meu sa știe ca il blestem sa ii moară inițiativă pe lungime cel puțin o lună!Ma gândeam intens la ceva si chiar m-a speriat țăranul! Te fut in gura daca mai vorbesti ca-n satra din care ai venit. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Te fut in gura daca mai vorbesti ca-n satra din care ai venit.a bagat frica in tine ba ! Ti s-a stafidit 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică. Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Adica nu stii cine e UL? Rusine.... ...sa-mi fie. Pe versiunea mobilă nu-mi apar toate căcaturile. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii.I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult. 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult. Cum iti permiti sa spui asa ceva?! :slap2De acum cativa ani e suparat pe mine ca i-am spus ca e peste... :laugh2 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Cum iti permiti sa spui asa ceva?! :slap2De acum cativa ani e suparat pe mine ca i-am spus ca e peste... :laugh2L-ai supraestimat. Ești tu mai generoasă, așa. El e doar un cretin cu pene și lumea îl crede proxenet. 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 L-ai supraestimat. Ești tu mai generoasă, așa. El e doar un cretin cu pene și lumea îl crede proxenet. Ei, asa mai merge!Macar incearca si el acolo, ba o fata, ba alta, n-o avea talent. :laugh2 Peseu: Cu pene = Papagal? :laugh2 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Mulțumesc de lămuriri. E justificată numirea în funcția de UL, zic 😠1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Dobre a fost ul? Parcă... 3 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Dobre a fost ul? Parcă...Da' proasta lui? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Ce mai face Dobre? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Mă simt relaxată. 27 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Mă simt relaxată. poti sa pui linistita cu fatza, te-a vazut tot forumu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 poti sa pui linistita cu fatza, te-a vazut tot forumu pun ce vreau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum