machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Da, am o minte grea, inceata, Ce faceti voi cu ceafa lata? Îți urcăm căcatu-n ceafă. Aea supțire. 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Îți urcăm căcatu-n ceafă. Aea supțire.Drag vidanjor cu ceafa fina, Eu iti urez o mai plina
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Drag vidanjor cu ceafa fina, Eu iti urez o mai plina Hotărăște-te, bă, pizdoiule! Parcă aveam ceafa lată. 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua. 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.Din păcate, nu e o invenție a motanului, ăștia chiar există! Si mai și dau din cur cand nu-i fute nimeni! A se vedea topicul deschis! La fel ca Brett, alt specimen, de altă factură, care a deschis și el un topic. De topice care le dsu cu firma-n cap, zic, nu de altele. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 Le-a inchis topicul pentru colorare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Sa vezi colorare peste tot acum... :laugh2 :slap2 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 Le-a inchis topicul pentru colorare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Sa vezi colorare peste tot acum... :laugh2 :slap2ofofof .... ala era topicul cel mai de succes ... io ce mai citesc acum :slap2 5 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 io intru in greva sexului ... asa nu se mai poate... suntem calcati in picioare ... jos dictatura! :laugh2 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 ofofof .... ala era topicul cel mai de succes ... io ce mai citesc acum :slap2 :laugh2 De-ar inchide si Fazanele... sau sa faca setarea astfel incat postarile de acolo sa nu se contorizeze. Eu ziceam sa le puna undeva la un loc macar, nu vrea. :no2 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 2, 2018 Care ma mai claxonează cand ajunge cu botul mașinii aproape de fundul meu sa știe ca il blestem sa ii moară inițiativă pe lungime cel puțin o lună!Ma gândeam intens la ceva si chiar m-a speriat țăranul! Te fut in gura daca mai vorbesti ca-n satra din care ai venit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Te fut in gura daca mai vorbesti ca-n satra din care ai venit.a bagat frica in tine ba ! Ti s-a stafidit 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 2, 2018 Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică. Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 2, 2018 Adica nu stii cine e UL? Rusine.... ...sa-mi fie. Pe versiunea mobilă nu-mi apar toate căcaturile.
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii.I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult. Cum iti permiti sa spui asa ceva?! :slap2De acum cativa ani e suparat pe mine ca i-am spus ca e peste... :laugh2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Cum iti permiti sa spui asa ceva?! :slap2De acum cativa ani e suparat pe mine ca i-am spus ca e peste... :laugh2L-ai supraestimat. Ești tu mai generoasă, așa. El e doar un cretin cu pene și lumea îl crede proxenet. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 L-ai supraestimat. Ești tu mai generoasă, așa. El e doar un cretin cu pene și lumea îl crede proxenet. Ei, asa mai merge!Macar incearca si el acolo, ba o fata, ba alta, n-o avea talent. :laugh2 Peseu: Cu pene = Papagal? :laugh2 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 2, 2018 Mulțumesc de lămuriri. E justificată numirea în funcția de UL, zic 😠1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2018 Dobre a fost ul? Parcă... 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 2, 2018 Dobre a fost ul? Parcă...Da' proasta lui?
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 2, 2018 Mă simt relaxată. poti sa pui linistita cu fatza, te-a vazut tot forumu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 poti sa pui linistita cu fatza, te-a vazut tot forumu pun ce vreau.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum