Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.

Din păcate, nu e o invenție a motanului, ăștia chiar există! Si mai și dau din cur cand nu-i fute nimeni! A se vedea topicul deschis! La fel ca Brett, alt specimen, de altă factură, care a deschis și el un topic. De topice care le dsu cu firma-n cap, zic, nu de altele.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Pula mea bă, oare specimene d-astea există în realitate? Se găsesc în libertate? Eu tot cred ca e o invenție de-a pisicului ca sa ne strice ziua.

Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Care ma mai claxonează cand ajunge cu botul mașinii aproape de fundul meu sa știe ca il blestem sa ii moară inițiativă pe lungime cel puțin o lună!

Ma gândeam intens la ceva si chiar m-a speriat țăranul!

Te fut in gura daca mai vorbesti ca-n satra din care ai venit.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan

Hai, koae, ce naiba? Pangassssiusss, ăsta, e pistol cu flegme. Încearcă un @adrian10, să vezi acolo lingău și pizdoi de clasă intergalactică.

Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii.

Link spre comentariu

Nu știu cine-i ăla. Înseamnă că stă în pătrațica lui, nu-i împrăștiat peste tot, nu mă oripilează cu libidinoșenii.

I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

I-au sărit mai mulți cu pula-n gât, că era peste tot. Inclusiv la Bucale, unde nu s-a lăsat până nu și-a cocoțat la top o “concitadină, o imbecilă cu arfe de divă și căcat în loc de creieri. L-au bănuit unii de activități piscicole, părerea mea e că doar nu-l duce capu’ mai mult.

Cum iti permiti sa spui asa ceva?!  :slap2

De acum cativa ani e suparat pe mine ca i-am spus ca e peste...  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...