Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vaaaai, ce urat! Mie imi plac si femeile!  :rax2  :laugh2

Alea cu pizdă, nu alea cu pulă, cred!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alea cu pizdă, nu alea cu pulă, cred!

Femeile cu pula nu-mi plac. ;)

A fost una mai devreme, a uitat ca trebuia sa vada cat costa ceva, apoi ca avea de spalat, apoi a uitat sa ia ceva...

Femeile cu pula merita... ufff... ma abtin demult!

Mai am una, i-am scris la un moment dat in mesaj ca este o pizda! Raspuns: Nu sunt pizda, sunt barbat! :(

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Am zis ca leeesiiin!  :laugh2

Esti, cum sa nu?!  :laugh2

Azi ma suna dupa ce m-a enervat de ziua mea ca vrea sa vina maine dupa ce trece pe la piata... De ce? Pai de ziua mea cica nu avea bani. "Ma pis pe banii tai ca se stica mancarea in balcon, puteai macar sa nu ma enervezi..."

Am 2 minunate femei cu pula care periodic se contrazic intre ele care e mai cretina!  :laugh2

Postat

Femeile cu pula nu-mi plac. ;)

A fost una mai devreme, a uitat ca trebuia sa vada cat costa ceva, apoi ca avea de spalat, apoi a uitat sa ia ceva...

Femeile cu pula merita... ufff... ma abtin demult!

Mai am una, i-am scris la un moment dat in mesaj ca este o pizda! Raspuns: Nu sunt pizda, sunt barbat! :(

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Am zis ca leeesiiin! :laugh2

Esti, cum sa nu?! :laugh2

Azi ma suna dupa ce m-a enervat de ziua mea ca vrea sa vina maine dupa ce trece pe la piata... De ce? Pai de ziua mea cica nu avea bani. "Ma pis pe banii tai ca se stica mancarea in balcon, puteai macar sa nu ma enervezi..."

Am 2 minunate femei cu pula care periodic se contrazic intre ele care e mai cretina! :laugh2

Ai mult de lucru, văz! De futut, măcar îs buni la ceva?

peseu... nu l-am văzut în piață azi.😄

• Minus 2
Postat

Ai mult de lucru, văz! De futut, măcar îs buni la ceva?

peseu... nu l-am văzut în piață azi.

:ill  Ce-ai, bre, eu sunt modesta, dar pasarica mea e chiar mandra!  :laugh2

Canci! Al doilea a si dormit la mine... Mai bine avea pizda, coaiele erau taras...  :laugh2

Mi-e sila, grav.  :no2

Postat

:ill Ce-ai, bre, eu sunt modesta, dar pasarica mea e chiar mandra! :laugh2

Canci! Al doilea a si dormit la mine... Mai bine avea pizda, coaiele erau taras... :laugh2

Mi-e sila, grav. :no2

Bine, știu cum e pasarica ta: pretențioasă rău și orgolioasă! Ori se fute, ori se lasă. 😄

Cum adică, a dormit? E bolnav?

• Like 1
  • Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Canci! Al doilea a si dormit la mine... Mai bine avea pizda, coaiele erau taras...  :laugh2

ce nume avea de pe forum ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Bine, știu cum e pasarica ta: pretențioasă rău și orgolioasă! Ori se fute, ori se lasă.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Am stat pe laptop pana l-a luat somnul si apoi dadeam mainile la o parte...

Nu cred ca e bolnav, fizic.  :laugh2

Duoamne, ce rea sunt!  :pope  :laugh2

• Like 1
  • Administrator
Postat

Klm si 2 cifre, nu mai stiu. Nu mai scrie demult. Mi-a spus ca nu are alt cont, tu ce zici? :)

:))) eu cred ca are cont nou si scrie de sute de ori zilnic amada!!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:))) eu cred ca are cont nou si scrie de sute de ori zilnic amada!!

Eu cred ca ma minti, n-are nicio postare, sclavul meu n-are curaj sa ma minta! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine, știu cum e pasarica ta: pretențioasă rău și orgolioasă! Ori se fute, ori se lasă.

@Amada + Picon = Dragilor, mai stergeti din PM-uri !

Va doresc un Paste Fericit cu bucurie, Lumina, pace armonie si liniste Sufleteasca alaturi de cei dragi !

ce nume avea de pe forum ??

Iti doresc un Paste Fericit cu bucurie, Lumina, pace armonie si liniste Sufleteasca alaturi de cei dragi !

• Like 1
Postat

Va doresc un Paste Fericit cu bucurie, Lumina, pace armonie si liniste Sufleteasca alaturi de cei dragi !

Iti doresc un Paste Fericit cu bucurie, Lumina, pace armonie si liniste Sufleteasca alaturi de cei dragi !

Ce mai faci, sufletel scump?  :kiss3

Am sters la greu, nu merge si nici nu prea vreau, primesc tot felul de balarii.

Am [email protected]

Nu prea te mai vad pe aici, esti ok?  :hug1

Vizitator
Postat

Ce mai faci, sufletel scump?  :kiss3

Am sters la greu, nu merge si nici nu prea vreau, primesc tot felul de balarii.

Am [email protected]

Nu prea te mai vad pe aici, esti ok?  :hug1

Multumesc, sunt bine ! Mai mai mult nu mai intru decat intru, in ultima vreme. Am timpul ocupat cu altele in ultima vreme. Dar m-am gandit ca este frumos ca amicilor, chiar si celor virtuali, sa le urez sarbatori cu bine ! :)

• Like 4
Vizitator
Postat

mersi lopix un paste fericit si tie

Multumesc frumos, Pisicule !

Postat

Multumesc, sunt bine ! Mai mai mult nu mai intru decat intru, in ultima vreme. Am timpul ocupat cu altele in ultima vreme. Dar m-am gandit ca este frumos ca amicilor, chiar si celor virtuali, sa le urez sarbatori cu bine ! :)

Ti s-a simtit lipsa, nu fac complimente ieftine, erai printre putinii pasnici cu care puteai discuta...

Sper ca esti ok, desi simt ca ceva nu este in regula, iti doresc tot binele si sa treci cu bine peste orice, ajungand la fericire!  :hug1

• Like 1
Postat

Mulțumesc mult! Un Paște fericit și tie!

Am trecut orin urbea ta și am stat 2 zile, dar nu am avut timp să te caut! Am descoperit un restaurant mișto pe faleză unde se mănâncă niște coaste de porc de...îmi plouă în gură!

Cu mesageria e jale, nu știu ce are! Tot șterg și degeaba.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ti s-a simtit lipsa, nu fac complimente ieftine, erai printre putinii pasnici cu care puteai discuta...

Sper ca esti ok, desi simt ca ceva nu este in regula, iti doresc tot binele si sa treci cu bine peste orice, ajungand la fericire!  :hug1

Multumesc pentru urari. Da, incerc sa schimb anumite lucruri, asta ia timp si nervi, mai ales nervi :) In rest totul e ok, multumesc Domnului.

Mulțumesc mult! Un Paște fericit și tie!

Am trecut orin urbea ta și am stat 2 zile, dar nu am avut timp să te caut! Am descoperit un restaurant mișto pe faleză unde se mănâncă niște coaste de porc de...îmi plouă în gură!

Cu mesageria e jale, nu știu ce are! Tot șterg și degeaba.

Multumesc ! Nu-i bai, ne-om vedea noi intr-o buna zi, daca o fi sa fie ! :)

Asta banuiesc ca a fost acum ceva timp, de vreo saptamana se merge cu barca pe faleza, d'apai sa mai si stai la restaurant. Festivalul scrumbiei mai mult nu s-a tinut decat s-a tinut, efectiv daca doreai sa ajungi la standurile de scrumbii trebuia ori sa mergi prin apa care trecea de glezna, ori sa mergi prin boschetii din zona cu iarba si copaci si te faceai tot un noroi...

• Like 2
Postat

Multumesc pentru urari. Da, incerc sa schimb anumite lucruri, asta ia timp si nervi, mai ales nervi :) In rest totul e ok, multumesc Domnului.

Asta banuiesc ca a fost acum ceva timp, de vreo saptamana se merge cu barca pe faleza, d'apai sa mai si stai la restaurant. Festivalul scrumbiei mai mult nu s-a tinut decat s-a tinut, efectiv daca doreai sa ajungi la standurile de scrumbii trebuia ori sa mergi prin apa care trecea de glezna, ori sa mergi prin boschetii din zona cu iarba si copaci si te faceai tot un noroi...

Mai pui si tu o poza la plecare? :)

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Păi, nici nu trebuia să te uiți, ciobanii nu taie miale, pentru că ele cresc, devin oi care fată alți miei, dau lapte din care se face brânză, caș, urdă etc., deci este productivă! Mielul devine berbec care fute oile, asta și cu lână (pe lângă proțap), fiind singurele sale activități aducătoare de profit (inclusiv culinar). Bine că la oameni nu e la fel! :laugh2

În concluzie: ai belit mielu'! Mai rămâne să-i mănânci drobu'. :laugh2

mai, pe bune daca m-am gandit vreodata ca asta e criteriul de selectie pentru taiere... adica e perfect logic, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap  :laugh2 cum ar spune misoginii, era de asteptat... unde logica e, femeie nu-i  :laugh2  :laugh2  :laugh2

dar, extrapoland aceeasi logica, incep sa inteleg feminismul radical :D

• Like 1
Postat

Acum vreo 2 luni.

• Minus 2
Vizitator
Postat

Mai pui si tu o poza la plecare? :)

Punem ! :)

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29572805_1322843317860653_937176803195675599_n.jpg?_nc_cat=0&oh=ccccbfe3cafece57f9d299d5b9834971&oe=5B6640C1

• Like 4
Postat

Punem ! :)

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29572805_1322843317860653_937176803195675599_n.jpg?_nc_cat=0&oh=ccccbfe3cafece57f9d299d5b9834971&oe=5B6640C1

Superba, dar zici ca te uiti la filme horror, totul sumbru, iar cel din fatza, singurul mai aproape, chiar burat este incruntat...

Ceva mai vesel?

Mersic! :)

Vizitator
Postat

Superba, dar zici ca te uiti la filme horror, totul sumbru, iar cel din fatza, singurul mai aproape, chiar burat este incruntat...

Ceva mai vesel?

Mersic! :)

Uite mai vesel, da vezi ca s-ar putea sa-ti faca pofta de mancare ! :) (glumesc)

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29594494_1322843247860660_542638970288993079_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d06ac141199faa0f5471202b68854317&oe=5B33C88D

Sa se deschida bine copacii si am sa-ti pun si una ceva mai vesela. Deocamdata aici e vant si ploua.

Am plecat dupa cufundari si berze. Ne mai auzim.

Sarbatori cu bine, tuturor !

• Like 6

Postat

Uite mai vesel, da vezi ca s-ar putea sa-ti faca pofta de mancare ! :) (glumesc)

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29594494_1322843247860660_542638970288993079_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d06ac141199faa0f5471202b68854317&oe=5B33C88D

Sa se deschida bine copacii si am sa-ti pun si una ceva mai vesela. Deocamdata aici e vant si ploua.

Am plecat dupa cufundari si berze. Ne mai auzim.

Sarbatori cu bine, tuturor !

Asta e pentru știuletaru'. :laugh2

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...