Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Virgule,virgule,cratime ...mai picoai(virgula)crezi ca cine citeste nu intelege exact ce se vrea inteles???(semnul intrebarii)

• Oras:Bucuresti
Postat

Virgule,virgule,cratime ...mai picoai(virgula)crezi ca cine citeste nu intelege exact ce se vrea inteles???(semnul intrebarii)

Erai plecat pana marti...

Nu te-au mai primit, Nicule?!

Pleaca, panarama parsiva!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu. Ești agramat și cam la fiecare postare le comiți, aceea fiind ultima pe care o citisem. 

Sorry!

• Minus 2
Postat

Apropo,daca e inundatie la Galati,vezi ca la Constanta s a renovat Vraja Marii,tot pe faleza.Dar te rog eu din suflet sa o iei si pe Amada,saraca,a facut mucegai la cur de cand sta pe calculator sa scrie pe nimfo

• Like 1
Postat

Eu daca scriu gresit....e din viteza si nu mi bat capul cu explicatii...

Postat

Apropo,daca e inundatie la Galati,vezi ca la Constanta s a renovat Vraja Marii,tot pe faleza.Dar te rog eu din suflet sa o iei si pe Amada,saraca,a facut mucegai la cur de cand sta pe calculator sa scrie pe nimfo

Te mai zbati mult ca pestele pe uscat Nicu?

Daca ma strofoc putin il gasesc pe fratele tau si familia ta sa-i anunt de sarbatori, dupa ce nu te-au mai primit, ce copil/frate au?

Sa inteleg ca acum nu se mai scoala jucaria deloc?

Pe vremuri te laudai ca nu ai sperma si ai orgasm ca fetele...

Ce rusine sa fii handicapat si sa-mi spui ca eu am jeg in casa si mucegai la cur cand nu m-ai vazut de ceva ani... :)

Daca nu te potolesti, te pot opri ca tirul care intra in tine!

Postat

La cata mocirla e aici,ar fi culmea sa ma stresez ca nu am pus o virgula sau o cratima

Postat

Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne...

Postat

Maica Domnului ,daca stai zi de zi aici si comentezi la orice,cam ce ai vrea sa primesti?premiu de popularitate???ooio

Postat

E posibil si premiul asta,dar Pisoias inca nu la infiintat

Postat

Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne...

Mai stii cand imi povesteai cat iti invidiezi frateale si il urasti ca a reusit in viata, pe cand tu ai ramas singur cu icoanele fostei pe pereti de -ti vine mama sa-ti aduca mancare?...

Fratele te-a angajat si ti-a dat un salariu mult peste ce puteai tu la mintea ta cretina, dar invidia...

Mai stii cand imi spuneai ca esti pe moarte, ca nu vrei tratament, dar vrei sa faci un copil cu Alina42?!  :slap2

Mi-au pus-o si speaker pe skype, femeia bineinteles a zis ca esti nebun, dar tu cica imi demonstrai...

Asa cum demonstrezi si acum cine sunt eu...

Stii cine sunt eu?! Ca tot nu credeai si spuneai la lume sa nu creada ca eu am niste abilitati...

O sa afli! 

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

PLM....cine-i Alina24  ??   

Postat

Mai stii cand imi povesteai cat iti invidiezi frateale si il urasti ca a reusit in viata, pe cand tu ai ramas singur cu icoanele fostei pe pereti de -ti vine mama sa-ti aduca mancare?...

Fratele te-a angajat si ti-a dat un salariu mult peste ce puteai tu la mintea ta cretina, dar invidia...

Mai stii cand imi spuneai ca esti pe moarte, ca nu vrei tratament, dar vrei sa faci un copil cu Alina42?!  :slap2

Mi-au pus-o si speaker pe skype, femeia bineinteles a zis ca esti nebun, dar tu cica imi demonstrai...

Stii cine sunt eu?! Ca tot nu credeai si spuneai la lume sa nu creada ca eu am niste abilitati...

O sa afli!

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

O sa afli!

Amandino, ăsta-i unu’ dintre pacienții tăi? Ți-a murit straponu-n curu’ lui?

Postat

Exemplul clar pentru cine are scheleti in dulap si pitici pe creier

Postat

Ar fi vrut ea,dar nici toti sclavi nu sant ceea ce par

Postat

Amandino, ăsta-i unu’ dintre pacienții tăi? Ți-a murit straponu-n curu’ lui?

El a zis ce este smeker... 

Exemplul clar pentru cine are scheleti in dulap si pitici pe creier

Nicu P, cu frate la eoliene, gasesc lejer, cum am mai gasit, dar nu-mi trebuia.

Baga-te inapoi in dulap si tine usa inchisa!

Inca un pas de la tine si o regreti si mai mult!

Postat

Mai bea o sticla,ca la cate ai baut pana acum,nu ti a iesit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...