naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Doar până marți ai familie?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Uite mai vesel, da vezi ca s-ar putea sa-ti faca pofta de mancare ! :) (glumesc) Vreau porumb fiert. :( :cry2
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Virgule,virgule,cratime ...mai picoai(virgula)crezi ca cine citeste nu intelege exact ce se vrea inteles???(semnul intrebarii)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Virgule,virgule,cratime ...mai picoai(virgula)crezi ca cine citeste nu intelege exact ce se vrea inteles???(semnul intrebarii) Erai plecat pana marti...Nu te-au mai primit, Nicule?!Pleaca, panarama parsiva! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2018 Virgule,virgule,cratime ...mai picoai(virgula)crezi ca cine citeste nu intelege exact ce se vrea inteles???(semnul intrebarii)Nu. Ești agramat și cam la fiecare postare le comiți, aceea fiind ultima pe care o citisem. Sorry! 2
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Apropo,daca e inundatie la Galati,vezi ca la Constanta s a renovat Vraja Marii,tot pe faleza.Dar te rog eu din suflet sa o iei si pe Amada,saraca,a facut mucegai la cur de cand sta pe calculator sa scrie pe nimfo 1
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Eu daca scriu gresit....e din viteza si nu mi bat capul cu explicatii...
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Doar până marți ai familie?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Apropo,daca e inundatie la Galati,vezi ca la Constanta s a renovat Vraja Marii,tot pe faleza.Dar te rog eu din suflet sa o iei si pe Amada,saraca,a facut mucegai la cur de cand sta pe calculator sa scrie pe nimfo Te mai zbati mult ca pestele pe uscat Nicu?Daca ma strofoc putin il gasesc pe fratele tau si familia ta sa-i anunt de sarbatori, dupa ce nu te-au mai primit, ce copil/frate au?Sa inteleg ca acum nu se mai scoala jucaria deloc?Pe vremuri te laudai ca nu ai sperma si ai orgasm ca fetele...Ce rusine sa fii handicapat si sa-mi spui ca eu am jeg in casa si mucegai la cur cand nu m-ai vazut de ceva ani... :)Daca nu te potolesti, te pot opri ca tirul care intra in tine!
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 La cata mocirla e aici,ar fi culmea sa ma stresez ca nu am pus o virgula sau o cratima
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne...
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Maica Domnului ,daca stai zi de zi aici si comentezi la orice,cam ce ai vrea sa primesti?premiu de popularitate???ooio
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 E posibil si premiul asta,dar Pisoias inca nu la infiintat
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne... Mai stii cand imi povesteai cat iti invidiezi frateale si il urasti ca a reusit in viata, pe cand tu ai ramas singur cu icoanele fostei pe pereti de -ti vine mama sa-ti aduca mancare?...Fratele te-a angajat si ti-a dat un salariu mult peste ce puteai tu la mintea ta cretina, dar invidia...Mai stii cand imi spuneai ca esti pe moarte, ca nu vrei tratament, dar vrei sa faci un copil cu Alina42?! :slap2Mi-au pus-o si speaker pe skype, femeia bineinteles a zis ca esti nebun, dar tu cica imi demonstrai...Asa cum demonstrezi si acum cine sunt eu...Stii cine sunt eu?! Ca tot nu credeai si spuneai la lume sa nu creada ca eu am niste abilitati...O sa afli!
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 O idee pentru Pisic...eu nu deschid topicuri...
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 PLM....cine-i Alina24 ??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 PLM....cine-i Alina24 ?? O tipa foarte de treaba, dar cica arata oribil din cate mi s-a spus... (42, dar cred ca poti sa mai adaugi)
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Intreaba creatura de mai sus...
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Mai stii cand imi povesteai cat iti invidiezi frateale si il urasti ca a reusit in viata, pe cand tu ai ramas singur cu icoanele fostei pe pereti de -ti vine mama sa-ti aduca mancare?...Fratele te-a angajat si ti-a dat un salariu mult peste ce puteai tu la mintea ta cretina, dar invidia...Mai stii cand imi spuneai ca esti pe moarte, ca nu vrei tratament, dar vrei sa faci un copil cu Alina42?! :slap2Mi-au pus-o si speaker pe skype, femeia bineinteles a zis ca esti nebun, dar tu cica imi demonstrai...Asa cum demonstrezi si acum cine sunt eu...Stii cine sunt eu?! Ca tot nu credeai si spuneai la lume sa nu creada ca eu am niste abilitati...O sa afli!
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 6, 2018 Mai stii cand imi povesteai cat iti invidiezi frateale si il urasti ca a reusit in viata, pe cand tu ai ramas singur cu icoanele fostei pe pereti de -ti vine mama sa-ti aduca mancare?...Fratele te-a angajat si ti-a dat un salariu mult peste ce puteai tu la mintea ta cretina, dar invidia...Mai stii cand imi spuneai ca esti pe moarte, ca nu vrei tratament, dar vrei sa faci un copil cu Alina42?! :slap2Mi-au pus-o si speaker pe skype, femeia bineinteles a zis ca esti nebun, dar tu cica imi demonstrai...Asa cum demonstrezi si acum cine sunt eu...Stii cine sunt eu?! Ca tot nu credeai si spuneai la lume sa nu creada ca eu am niste abilitati...O sa afli! Amandino, ăsta-i unu’ dintre pacienții tăi? Ți-a murit straponu-n curu’ lui?
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Exemplul clar pentru cine are scheleti in dulap si pitici pe creier
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Ar fi vrut ea,dar nici toti sclavi nu sant ceea ce par
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Amandino, ăsta-i unu’ dintre pacienții tăi? Ți-a murit straponu-n curu’ lui? El a zis ce este smeker... Exemplul clar pentru cine are scheleti in dulap si pitici pe creier Nicu P, cu frate la eoliene, gasesc lejer, cum am mai gasit, dar nu-mi trebuia.Baga-te inapoi in dulap si tine usa inchisa!Inca un pas de la tine si o regreti si mai mult!
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2018 Mai bea o sticla,ca la cate ai baut pana acum,nu ti a iesit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Mai bea o sticla,ca la cate ai baut pana acum,nu ti a iesit Florin il chema?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum