Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ai avut viziune ca m am dat cu capul de dulap???mai bea o sticla,nu ti a iesit nici de data asta....ca la loto...

Vai, urmeaza atunci... Uneori nu-mi dau seama daca este, a fost sau o sa fie... :)

Esti terminat oricum, erai, dar sa vezi cum e de cand te trezesti  ca acum esti manga.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Reformulez,ca sa nu si intrerupa domnul Pruteanu activitatile si sa ma corecteze,am si familie,zilele astea o sa stau cu ei..

Acum sant la umbra unui pom inflorit...si ma amuz de cate lucruri va trec prin cap,atunci cand santeti singuri...Lumina!

Link spre comentariu

Reformulez,ca sa nu si intrerupa domnul Pruteanu activitatile si sa ma corecteze,am si familie,zilele astea o sa stau cu ei..

Acum sant la umbra unui pom inflorit...si ma amuz de cate lucruri va trec prin cap,atunci cand santeti singuri...Lumina!

Eu sunt singura ca asa vreau. Tu esti cu icoanele fostei... tot pe forum. Trista existenta cred ca ai.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne...

* să scrii...

• Minus 2
Link spre comentariu

Pana acum a fost ok.Stai sa vezi cand o sa inceapa Amada sa vorbeasca singura...pfoaiii...

Pas cu pas alcoolul o sa iasa din tine si o sa incepi sa simti...

Nu o sa mai gasesti alcool, doar durere, dispret si mila de sine... Cu ultima esti obisnuit.

Va place sau nu, e pe merit!

Link spre comentariu

* sunteți ...

* sunt ...

• Minus 2
Link spre comentariu

Domnule Pruteanu,can scriu..sunt..idiotii cred ca am scris gresit...daca te uiti la postarile mele din urma,asa am scris...da sa mi bag pula...hai sa facem un curs de limba romana...sa i invatam sa scrie cu i din a in interiorul propozitiei..sa nu mai scrie ninfom...ci nimfom...sa nu mai scrie traversez sa scrie

Etc ert

Pui mei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...