naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Sincer,eu am intrat aici sa i raspund lu Pruteanu,ala cu virgulele si cu cratimele...te ai bagat si tu ca musca in curul calului Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Hai ca nu stau sa-mi pierd timpul!Retrage-te, jeg de om ce esti, sau sufera consecinte mai mari decat ca ti-ai dat cu capul ala sec in dulap mai devreme... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Sincer,eu am intrat aici sa i raspund lu Pruteanu,ala cu virgulele si cu cratimele...te ai bagat si tu ca musca in curul calului Pe viitor vezi unde este topicul pentru Pruteanu.Rad, glumesc, pana ma enervez... :) Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Ai avut viziune ca m am dat cu capul de dulap???mai bea o sticla,nu ti a iesit nici de data asta....ca la loto... Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Numai sase sant norocoase...pana acum nu ti a iesit nimic...mai bea o sticla Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Ai avut viziune ca m am dat cu capul de dulap???mai bea o sticla,nu ti a iesit nici de data asta....ca la loto... Vai, urmeaza atunci... Uneori nu-mi dau seama daca este, a fost sau o sa fie... :)Esti terminat oricum, erai, dar sa vezi cum e de cand te trezesti ca acum esti manga. Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Reformulez,ca sa nu si intrerupa domnul Pruteanu activitatile si sa ma corecteze,am si familie,zilele astea o sa stau cu ei..Acum sant la umbra unui pom inflorit...si ma amuz de cate lucruri va trec prin cap,atunci cand santeti singuri...Lumina! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 On topic: Zice ca vrea sa futa, abia steapta sa-i raspund si nu are sentimete, dar...E bine sa scrii. M-am lamurit. Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Vai de topicul acesta! :offtopic Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Reformulez,ca sa nu si intrerupa domnul Pruteanu activitatile si sa ma corecteze,am si familie,zilele astea o sa stau cu ei..Acum sant la umbra unui pom inflorit...si ma amuz de cate lucruri va trec prin cap,atunci cand santeti singuri...Lumina! Eu sunt singura ca asa vreau. Tu esti cu icoanele fostei... tot pe forum. Trista existenta cred ca ai. Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Mai lucreaza Amada...de la o naveta in sus,poate isi face efectul Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Draga mea(virgula)tu ai inceput sa aberezi,sa vezi oameni pe care nu i ai intalnit in viata ta,sa scri pe aici ca sunt netunsi si jegosi(vezi istoric) asa ca lasa ne...* să scrii... 2 Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Pana acum a fost ok.Stai sa vezi cand o sa inceapa Amada sa vorbeasca singura...pfoaiii... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2018 E posibil si premiul asta,dar Pisoias inca nu la infiintat* l-a înființat ... Q.E.D. 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Vai de topicul acesta! :offtopic Ei, de ce te bagi cand vezi ca-l fac carne tocata? Pleaca, femeie! :laugh2 LE: :kiss3 1 Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Dar domnule Pruteanu...milioane de scuze ca v am deranjat...jur,nu am facut o intetionat Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Pana acum a fost ok.Stai sa vezi cand o sa inceapa Amada sa vorbeasca singura...pfoaiii... Pas cu pas alcoolul o sa iasa din tine si o sa incepi sa simti...Nu o sa mai gasesti alcool, doar durere, dispret si mila de sine... Cu ultima esti obisnuit. Va place sau nu, e pe merit! Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Intentionat...domn Pruteanu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Reformulez,ca sa nu si intrerupa domnul Pruteanu activitatile si sa ma corecteze,am si familie,zilele astea o sa stau cu ei..Acum sant la umbra unui pom inflorit...si ma amuz de cate lucruri va trec prin cap,atunci cand santeti singuri...Lumina!* sunteți ...* sunt ... 2 Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Facem pariu,cine incepe sa vorbeasca singura(tu)in curand....ai mai facut o....o sa o mai faci.... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 * sunteți ...* sunt ... Nu neaparat. Gata. Nu mai riposteaza, n-ai vrea sa fii in locul lui... :) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Facem pariu,cine incepe sa vorbeasca singura(tu)in curand....ai mai facut o....o sa o mai faci.... Poti sa visezi, dar atat. :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Nu neaparat. Gata. Nu mai riposteaza, n-ai vrea sa fii in locul lui... :)E păsăroiul ăla cu nume de formație rock, este? :laugh2 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 E păsăroiul ăla cu nume de formație rock, este? :laugh2 In sfarsit! Felicitari! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
naee77 Reputație: -110 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Domnule Pruteanu,can scriu..sunt..idiotii cred ca am scris gresit...daca te uiti la postarile mele din urma,asa am scris...da sa mi bag pula...hai sa facem un curs de limba romana...sa i invatam sa scrie cu i din a in interiorul propozitiei..sa nu mai scrie ninfom...ci nimfom...sa nu mai scrie traversez sa scrieEtc ert Pui mei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum