marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 10, 2018 Baga-i bani in cont :no2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 :no2 Ce urat... Pai vrei rosie sau nu? Nu vrei sa te si primeasca cand iti plateste taxiul? ndvoenfbmepbowr;gnwrnrw[n hn!!! :slap2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 10, 2018 Ce urat... Pai vrei rosie sau nu? Nu vrei sa te si primeasca cand iti plateste taxiul?A fost marți și poate ai avut o zi proastă.Păcat.Mai este și mâine o zi.În care să îți iei revanșa.Și să îi zici fuck la viață :slap2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Baga-i bani in cont, ce mai stai?! Răutăcioaso! :) 1 7
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 A fost marți și poate ai avut o zi proastă.Păcat.Mai este și mâine o zi.În care să îți iei revanșa.Și să îi zici fuck la viață :slap2 Serios? Poate cotrobai dupa o postare de a ta cu care te-ai facut de rahat, dupa care ai mai bagat una... si-ti fac un toping sa-ti treaca cheful de a incerca sa ma superi! Pizdoiule! :laugh2 Răutăcioaso! :) Recunosc. :)
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Aprilie 10, 2018 Baga-i bani in cont, ce mai stai?! De ce sa ma fac roșie dacă nu mai lucrez? Nu vad de ce as face asta.. și tu crezi ca eu nu as avea 25€ pentru contul roșu?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 De ce sa ma fac roșie dacă nu mai lucrez? Nu vad de ce as face asta.. și tu crezi ca eu nu as avea 25€ pentru contul roșu? Ete, spanac, nu vezi ca voia sa fii rosie... Nu ca ai fi in meserie, ii place culoarea! :laugh2Glumesc, tine la gluma, am unele mai condimentate, dar nu tie, pari draguta. :) 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 De ce sa ma fac roșie dacă nu mai lucrez? Nu vad de ce as face asta.. și tu crezi ca eu nu as avea 25€ pentru contul roșu?Mare greseala faci. Daca nu mai lucrezi, n-ai de ce sa mai apari pe forum. Altfel, intri si tu in categoria Gaitelor (explica-i doctore).Si parea ca stii ce ai de facut in continuare. Chiar ca e pacat (explica-i doctore).
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Mare greseala faci. Daca nu mai lucrezi, n-ai de ce sa mai apari pe forum. Altfel, intri si tu in categoria Gaitelor (explica-i doctore).Si parea ca stii ce ai de facut in continuare. Chiar ca e pacat (explica-i doctore).Mergi cam departe. Ea decide unde vrea sa fie. 2
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Mergi cam departe.Ea decide unde vrea sa fie.Pai a decis. S-a retras.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Pai a decis. S-a retras.OK... Și nu are voie sa rămână Pe forum? :) 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 OK... Și nu are voie sa rămână Pe forum? :)Nu-ntelegi. N-am spus ca nu are voie. Am spus ca e o greseala.Pai de ce sa ramana domne ? Poate ai vazut ce-i faceau pe topicul ei. Daca n-ai vazut, uita-te.Si-acum s-o ia din nou la perpulis ? Pai de ce ?Daca tot s-a retras, sa-si organizeze o viata normala. Ce-i aici, nu-i normal.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Nu-ntelegi. N-am spus ca nu are voie. Am spus ca e o greseala.Pai de ce sa ramana domne ? Poate ai vazut ce-i faceau pe topicul ei. Daca n-ai vazut, uita-te.Si-acum s-o ia din nou la perpulis ? Pai de ce ?Daca tot s-a retras, sa-si organizeze o viata normala. Ce-i aici, nu-i normal. O scanteie de sentiment, dar prea impunator si dominant.A scris cateva cuvinte si a plecat, ce crezi ca a facut asa de abominabil?!Lasa fata sa se simta bine. Cine a luat-o la perpulis acum? De ce reamintesti de porcarii?Recalculeaza. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Nu-ntelegi. N-am spus ca nu are voie. Am spus ca e o greseala.Pai de ce sa ramana domne ? Poate ai vazut ce-i faceau pe topicul ei. Daca n-ai vazut, uita-te.Si-acum s-o ia din nou la perpulis ? Pai de ce ?Daca tot s-a retras, sa-si organizeze o viata normala. Ce-i aici, nu-i normal.Ba eu înțeleg ce spui ;)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Ba eu înțeleg ce spui ;) Si eu, intruchiparea lui Rinan care ne cearta ca avem cont aici cand el are in 3 locuri cunoscute de mine, cate o fi... 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Ba eu înțeleg ce spui ;)Explica si uneia dintre Gaite
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Mare greseala faci. Daca nu mai lucrezi, n-ai de ce sa mai apari pe forum. Altfel, intri si tu in categoria Gaitelor (explica-i doctore).Si parea ca stii ce ai de facut in continuare. Chiar ca e pacat (explica-i doctore).Am încredere in Patricia. Ea nu va fi niciodata in categoria "gaite", doar in categoria "pasarele dragi". :hihat 2 7
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Am încredere in Patricia. Ea nu va fi niciodata in categoria "gaite", doar in categoria "pasarele dragi". :hihatStii cum e la box ? Unii mai urca in categorii. Aici ce e ? Ne dam pumni.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 10, 2018 Am încredere in Patricia. Ea nu va fi niciodata in categoria "gaite", doar in categoria "pasarele dragi". :hihatDar daca in loc de " pasarele dragi" ai fi scris fara ghilimele rara avis nu ar fi sunat mai bine?Eu cred ca voi vreți sa devin bulimică! Peste tot piersicuțe zemoase, peste tot curve si saraci, peste tot 'ba pe a mă-tii'.Cum poate un om întreg la cap sa își păstreze cina?
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Explica si uneia dintre GaitePana termina transplantul de sputa cu scarbosul de Picon e trecuta la Ignore. N-ai cu cine domne, n-ai cu cine :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 10, 2018 Am încredere in Patricia. Ea nu va fi niciodata in categoria "gaite", doar in categoria "pasarele dragi". :hihatBăi nene, da' mai lasă-ne frate cu leșinăturile tale! Revenind la Patricia, voi chiar credeți că s-a retras? Sătulă de nebunia pe care a făcut-o dementul ăla pe topicul ei, fata lucrează pe circuit. Având în vedere că s-a mai pus pe câteva fete, probabil că fenomenul va continua. Și când te gândești că mai sunt unii care zic că ... glumește și el, se amuză! 2 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Dar daca in loc de " pasarele dragi" ai fi scris fara ghilimele rara avis nu ar fi sunat mai bine?Eu cred ca voi vreți sa devin bulimică! Peste tot piersicuțe zemoase, peste tot curve si saraci, peste tot 'ba pe a mă-tii'.Cum poate un om întreg la cap sa își păstreze cina?Pentru "rara avis" iti dau dreptate, dar cred ca Patricia ma va ierta. Pentru restul textului tau am nedumeriri. :)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 10, 2018 Ea nu va fi niciodata in categoria "gaite", doar in categoria "pasarele dragi".Păsărele sau păsărici :350x
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 10, 2018 Pentru "rara avis" iti dau dreptate, dar cred ca Patricia ma va ierta. Pentru restul textului tau am nedumeriri. :)Sunt sictirită de nivelul de grețos cumulat din toate direcțiile. Parca e azil de retarzi forumul ăsta uneori, plângerea era colectiva, nu ma adresăm strict ție
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Sunt sictirită de nivelul de grețos cumulat din toate direcțiile. Parca e azil de retarzi forumul ăsta uneori, plângerea era colectiva, nu ma adresăm strict țieE sanatoriu Roz. Multi nebuni in lumea virtuala, dar si in realitate !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum