Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

A fost o zi mai... deosebita.

Ma mai implic, tot mai rar, azi m-am implicat exagerat, cred.

Da' de ce nu, timp am si mereu mi-am dorit sa fie lumea asta mai curata...

Ce deranjeaza este ca nu e pe termen lung, un/o bolnav/a psihic o sa ne tot insire...  :slap2

Le-am facut viata mult mai mizerabila dupa ce au aruncat cu frustrari in noi, asta dupa ce am avertizat... La ce bun?

Eu as face alte reguli, pentru toti. Inca nu este tarziu, multi ar reveni... Dar Pisi face laba cu maieul jegos pe net... 

Era cat pe ce sa vreau binele lumii, nu?  :laugh2  Nu sunt rea pe cat par, decat cu cei care merita, dar si atunci ma abtin...

Motane, lasa in... laba cand poti fute pana nu mai poti! Filtru la vocabular macar, banare pentru o ora.

Se curata forumul singur.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ca o cafea data in clocot ... uda si fierbinte. M-am trezit cu pofta de ... tine, dragul meu. As vrea sa beau o cafea cu aroma de amor, in dimineata asta.

Mamaie, degeaba te-ai trezit cu poftă de pula, pentru asta ai nevoie de bani,nici dracu nu te fute gratis

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:Satu' cu ministri

Ce frumos...Am băut amândoi dintr-o cafea, ea atât de frumoasă abia trezită din cearceafuri.

Deci,foarte Bine,no?

Ce romanticos ești bre! Bravo!

Cu aparatul foto pe trepied, la umbra unui plop, intins in iarba de pe mal, ascultand clipocitul Dunarii. Viata, tata, VIATA ! :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/30656880_1330893683722283_1584438174506024960_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeFud0-YAEJli5x1Zobm6iLkgoMXcRq4CcKQxoGF5DwkHF3P2M4d8bWNdst26DEkiOEx7KGZOShavtjxBAT1cEqlDC04Hf9FUHBUevUWH-fQpQ&oh=61c648d537e186a8fe4a2cf8acabf086&oe=5B29B094

... clipocitul Dunării, plină de pet-uri, hârtii și răgălii. 

Se tot uita o pustoaica la mine(e cu unu la masa). Inseamna ca inca mai mai am moacă dă puștan. ;)

attachicon.gif0A5D2C6E-3231-459E-A526-9A8EEB7D6EA7.jpeg

Vezi frate, că râde Miss Kin de tine cu cafeaua și prăjitura aia!  :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

E momeala pentru el. Haha.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nea' Picoane, nu e chiar pe toata intinderea falezei in starea descrisa de tine, mai sunt si portiuni in care gasesti apa curata, dar... :(

• Like 1
Link spre comentariu

Ma simt prost. Pun pe labe ceva departe de ce as fi conceput...

Sincer, mi-e mila de ea.

Insultele sunt strigate dupa ajutor, grandomania este sa nu arate cat de falita este, psihologia inversa este doar pentru ca a auzit de atatea ori lucruri care o deranjau... incat a inceput sa le repete, crezand ca raneste si ea.

Vistantric este o terminata, iar eu o ajutam si mai mult.

Trist si ma simt prost.

Inca o postare si o nivelez cu pamantul!

Am si eu rabdarea mea.

Link spre comentariu

Sincer, mi-e mila de ea.

Insultele sunt strigate dupa ajutor, grandomania este sa nu arate cat de falita este, psihologia inversa este doar pentru ca a auzit de atatea ori lucruri care o deranjau... incat a inceput sa le repete, crezand ca raneste si ea.

Trist si ma simt prost.

Am si eu rabdarea mea.

Las-o! :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Sincer, mi-e mila de ea.

Trist si ma simt prost.

Am si eu rabdarea mea.

Pur si simplu i.sa urcat la cap dar din ce cauza nu pot sa mi dau seama banuiesc insa ca avand in vedere atitudinea avuta fata de niste useri de pe forum va veni si reversul medaliei curand :)

• Like 6
Link spre comentariu

Sincer, mi-e mila de ea.

Trist si ma simt prost.

Am si eu rabdarea mea.

Deci nu am nimic cu cele care practica meseria asta cum am mai spus treaba lor viata lor nu mi pasa atat timp cat nu sunt deranjat ori fatuca asta desi la randul meu i.am vorbit frumos a facut intr.un fel sau altu suficient incat sa ma simt jignit..La randul meu mai am o banuiala cum ca ea ar crede ca in domeniul asta toate sunt roz si imi dau seama ca inca nu a vazut partea urata a acestei meserii liberale Dar niciodata nu e tarziu In rest sa auzim de bine toata lumea 

Link spre comentariu

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Deci nu am nimic cu cele care practica meseria asta cum am mai spus treaba lor viata lor nu mi pasa atat timp cat nu sunt deranjat ori fatuca asta desi la randul meu i.am vorbit frumos a facut intr.un fel sau altu suficient incat sa ma simt jignit..La randul meu mai am o banuiala cum ca ea ar crede ca in domeniul asta toate sunt roz si imi dau seama ca inca nu a vazut partea urata a acestei meserii liberale Dar niciodata nu e tarziu In rest sa auzim de bine toata lumea

După 15 ani de carieră, nu a văzut...?!?!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...