rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Altceva in afara de jigniri mai poti? Poate ceva vorbe din adancul intelepciunii tale? Ceva sfaturi invatate din miile de carti citite de tine? Daca la 40 de ani esti ferm convinsa ca vei castiga mai mult decat el, la ce iti trebuie unul cu bani? Nu mai bine unul care sa te respecte ca femeie si care sa nu iti tumefieze fata? Unele dintre voi, pare ca este si cazul tau, aveti impresia ca voi meritati un barbat frumos, bine facut, destept si devreme acasa, etc. Cand ii gasesti pe toti si ii ai doar pt tine sa ne anunti! ;)Daca standardele tale consta in unde care sa te respecte si sa nu îți umfle fata e clar ce fel de subspecie esti si ce ai tu de oferit. Eu nj ies nici macar la un suc fara așa ceva plus multe alte stadarde.Daca stai sa ceri sfaturi de înțelepciune pe un site de prostituție de la o femeie doar ca stii /afli ca citește multe esti o fire de sclav slab si nu accept colaborări cu români. Numa bine!Duceti-va in pwla măgarului de lingăi peste 40 ani ca sunt obositori,zău. Si triști de vizualuzat Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Si Pisi o fi mongolez? :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Daca standardele tale consta in unde care sa te respecte si sa nu îți umfle fata e clar ce fel de subspecie esti si ce ai tu de oferit. Eu nj ies nici macar la un suc fara așa ceva plus multe alte stadarde.Daca stai sa ceri sfaturi de înțelepciune pe un site de prostituție de la o femeie doar ca stii /afli ca citește multe esti o fire de sclav slab si nu accept colaborări cu români. Numa bine!Duceti-va in pwla măgarului de lingăi peste 40 ani ca sunt obositori,zău. Si triști de vizualuzat*standardele constau... 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Are orez sarbesc la lidl.Franzele gasesti la Cartefut.La Kaufland, Parinte:)))Ios cu căruțul, soata ia ce știe :))) 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Toate rebuture forumului mereu aceeași numărați pe o mână aici de câteva ore. Parca e conventie de loseri, nu nerzi 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Hai ca mi-am tocit straponul cu asta pana m-am plictisit. :bye Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Toate rebuture forumului mereu aceeași numărați pe o mână aici de câteva ore. Parca e conventie de loseri, nu nerziCel mai mare rebut ești tu. Un rebut genetic. 2 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Mai puteti? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 :))))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De cand cu Nimfomane, nici nu mai avem nevoie de TV. In fiecare zi cate o emisiune... 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Mai puteti?Sunt in pauza de masa acum, ai rabdare ca reincep dupa ce-si fac digestia... :) :slap2 :slap2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Hai ca a mers si nu am mai sters nimic. Bizar. S-a pus iar pisica pe toata tastatura... :laugh2Neee, alearga repede si mi-e cam lene. :laugh2Dar ma face periodic cu supradoza de hormoni pe aici... Are tupeu in fata monitorului! :laugh2Merge un car! Am încercat acum de control și...pula! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De cand cu Nimfomane, nici nu mai avem nevoie de TV. In fiecare zi cate o emisiune...Dan Diaconescu dupa ce iese de la racoare (in curand, sau parca a si iesit) cred ca vine pe nimfomane ca sa ia notite pentru cand va avea voie sa-si faca din nou tembeliziune.... 3 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Pe mine ma distreaza ca se acuza unul pe altul ca dorm pe forum. In plus cand mai citesc pe aici mai invat si eu injuraturi noi, blesteme , cacaturi. Vorba dom'soarei Ines, nici TV-ul nu iti mai trebuie daca vrei cancan 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 😂🙋ðŸ¼â€â™€ï¸ 10 Link spre comentariu
simivictor Reputație: 41 Postat Aprilie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Daca standardele tale consta in unde care sa te respecte si sa nu îți umfle fata e clar ce fel de subspecie esti si ce ai tu de oferit. Eu nj ies nici macar la un suc fara așa ceva plus multe alte stadarde.Daca stai sa ceri sfaturi de înțelepciune pe un site de prostituție de la o femeie doar ca stii /afli ca citește multe esti o fire de sclav slab si nu accept colaborări cu români. Numa bine!Duceti-va in pwla măgarului de lingăi peste 40 ani ca sunt obositori,zău. Si triști de vizualuzatO sa fie ultimul raspuns uneia ca tine! Draguta tu ca sa fii la nivelul meu de inteligenta......mai ai multe puli de belit! Fara suparare ar trebui sa tii cont de sfaturile de a merge la un doctor.....ma ofer sa iti fac rost de unul chiar foarte bun fara a avea pretentii la pizdulica ta aurita si poleita in care pot intra doar strainii, cei cu foarte multi bani si etc. Pe bune daca asta cauti esti 0 ca femeie iar cele pe care tu le faci sistematic curve in comparatie cu tine sunt cele mai suave si sfinte fiinte! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Merge un car! Am încercat acum de control și...pula!E ceva din baza de date de la SQL, probabil ca a uitat Pisic sa modifice ceva prin cache-ul userilor si nu se sterg PM-urile cum trebuie, fie ramane o copie ceva, fie nu se sterg din cache. Da-i un PM. ;) Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 ♀Dom'soara nu mai râde. Lasa si tu un nr de telefon pe PM unde te pot gasi pt o programare Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Du-te linge suave in fund prostituatimbist :laugh2Ce prostituat? Cukold prostuț. Bine, bine nu mai vorbi pana cand ajungi la tot ce am citit eu ca sa te potua in serios. Cornuto imi faci un favor cand nu imi risipesti timpu, pricepi? Deci multumesc ca e ultima repluca.parca e limbrici ofuscatul anal. Pun pariu ca e si mid ageMustăcioară lui, pana corbului(data cu or de vreme):laugh2Bă, hai gata. Joaca si bambilici cu cei de nivelul vostru :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Chill & relax. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Merge un car! Am încercat acum de control și...pula! In loc sa deschizi conversatie noua, incearca sa scrii in una veche. Ar trebui sa mearga. ;) Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Cat e scoru’ între Rozica si Amandina?Bate detasat Amandina. 1 Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De cand cu Nimfomane, nici nu mai avem nevoie de TV. In fiecare zi cate o emisiune...O sa difuzeze in curand pe KanalD. Audienta mare. Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Pe mine ma distreaza ca se acuza unul pe altul ca dorm pe forum. In plus cand mai citesc pe aici mai invat si eu injuraturi noi, blesteme , cacaturi. Vorba dom'soarei Ines, nici TV-ul nu iti mai trebuie daca vrei cancanBine ai revenit. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Scorul Vistrantric si Amada ma intereseaza. Ma poate informa cineva? 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum