Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Toate rebuture forumului mereu aceeași numărați pe o mână aici de câteva ore. Parca e conventie de loseri, nu nerzi

deci ce cred ca vrei si cum esti dar nu te-ai exprimat bine:

1.vrei un barbat care sa te iubeasca,astfel incat atunci cand ai putea sa fii bolnava(Doamne fereste),sa nu fii neajutorata.adica te bizui pe el,iti pui toata speranta in ajutorul lui.dar pentru asta trebuie sa te iubeasca,nu sa stea cu tine ca sa dea la buci si atat.

2.iti doresti un barbat capabil,pentru ca daca e capabil nu traiti in saracie.si e bine sa nu traiti in saracie,pentru ca daca Dumnezeu v-a dat intelect si munciti mult,aveti.fiind intelectuala probabil,sper dupa toata tevatura asta,ridici putin stacheta.

sincer eu unul nu stiu de ce te-ai exprimat atat de diferit si ciudat pana la urma.eu cred ca ai suferit mult in dragoste insa nu e chiar cum zici tu.cred ca te-ai multumi si cu un suflet bun,totusi muncitor.in Romania salariile cum sunt.decat unul bogat si nemuncitor in casa si nu numai.stii cum e,la noi se si fura mult.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx

Ce imi place sa vad reacția la fraieri cand o femeie își permite cu avant, franchețe, clar si răspicat: cu una ca mine nu ieși sa vorbești macar 10 minute ca nu ai.cum. cum se ataca si își dau frustrările in fapt si merg sa se înăbușe cu amar printre anunțuri de prostituție :laugh2

Unde-i bebelușu XO cu un Brignac?

Link spre comentariu

Du-te linge suave in fund prostituatimbist :laugh2

Ce prostituat? Cukold prostuț. Bine, bine nu mai vorbi pana cand ajungi la tot ce am citit eu ca sa te potua in serios. Cornuto imi faci un favor cand nu imi risipesti timpu, pricepi? Deci multumesc ca e ultima repluca.parca e limbrici ofuscatul anal. Pun pariu ca e si mid age

Mustăcioară lui, pana corbului(data cu or de vreme)

:laugh2

Bă, hai gata. Joaca si bambilici cu cei de nivelul vostru :)

Am inteles sa traiti! Fugim sa stam de vb cu oameni cu mai multe facultati facute, cu medici si alti saraci de acest gen. Pe tine te lasam cu aia bogati cu varsta maxima de 22 de ani ;)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...