earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Toate rebuture forumului mereu aceeași numărați pe o mână aici de câteva ore. Parca e conventie de loseri, nu nerzideci ce cred ca vrei si cum esti dar nu te-ai exprimat bine: 1.vrei un barbat care sa te iubeasca,astfel incat atunci cand ai putea sa fii bolnava(Doamne fereste),sa nu fii neajutorata.adica te bizui pe el,iti pui toata speranta in ajutorul lui.dar pentru asta trebuie sa te iubeasca,nu sa stea cu tine ca sa dea la buci si atat. 2.iti doresti un barbat capabil,pentru ca daca e capabil nu traiti in saracie.si e bine sa nu traiti in saracie,pentru ca daca Dumnezeu v-a dat intelect si munciti mult,aveti.fiind intelectuala probabil,sper dupa toata tevatura asta,ridici putin stacheta. sincer eu unul nu stiu de ce te-ai exprimat atat de diferit si ciudat pana la urma.eu cred ca ai suferit mult in dragoste insa nu e chiar cum zici tu.cred ca te-ai multumi si cu un suflet bun,totusi muncitor.in Romania salariile cum sunt.decat unul bogat si nemuncitor in casa si nu numai.stii cum e,la noi se si fura mult. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vis a luat bataie, este? â˜ðŸ½ 10 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Ce imi place sa vad reacția la fraieri cand o femeie își permite cu avant, franchețe, clar si răspicat: cu una ca mine nu ieși sa vorbești macar 10 minute ca nu ai.cum. cum se ataca si își dau frustrările in fapt si merg sa se înăbușe cu amar printre anunțuri de prostituție :laugh2Unde-i bebelușu XO cu un Brignac? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Dom'soara nu mai râde. Lasa si tu un nr de telefon pe PM unde te pot gasi pt o programareVezi ca de 2 zile m-am cam prins cine esti si nu-s f vesela in sensul ăsta Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Dom'soara nu mai râde. Lasa si tu un nr de telefon pe PM unde te pot gasi pt o programareVezi ca de 2 zile m-am cam prins cine esti si nu-s f vesela in sensul ăsta Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Chill & relax.tu esti on your own de cand nu te-ai oprit din prostitutie.trec anii,puteai sa-ti iei un apartament si sa lucrezi cinstit la fabrica sau la magazinul de pe colt. Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vezi ca de 2 zile m-am cam prins cine esti si nu-s f vesela in sensul ăstacine este?eu nu am clone de exemplu. Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vezi ca de 2 zile m-am cam prins cine esti si nu-s f vesela in sensul ăstaVezi ca de 2 zile te cam inseli. Aparentele inseala 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vezi ca de 2 zile te cam inseli. Aparentele insealaVezi ca nu prea cred nenea M Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vis a luat bataie, este? ☝A retrogadat Vis in divizia sateasca :)) Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Mai sapa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Acest topic e putin cam plictisitor . 10 Link spre comentariu
simivictor Reputație: 41 Postat Aprilie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Du-te linge suave in fund prostituatimbist :laugh2Ce prostituat? Cukold prostuț. Bine, bine nu mai vorbi pana cand ajungi la tot ce am citit eu ca sa te potua in serios. Cornuto imi faci un favor cand nu imi risipesti timpu, pricepi? Deci multumesc ca e ultima repluca.parca e limbrici ofuscatul anal. Pun pariu ca e si mid ageMustăcioară lui, pana corbului(data cu or de vreme):laugh2Bă, hai gata. Joaca si bambilici cu cei de nivelul vostru :)Am inteles sa traiti! Fugim sa stam de vb cu oameni cu mai multe facultati facute, cu medici si alti saraci de acest gen. Pe tine te lasam cu aia bogati cu varsta maxima de 22 de ani ;) 1 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Acest topic e putin cam plictisitor .vezi ca am zis ceva mai sus Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Am inteles sa traiti! Fugim sa stam de vb cu oameni cu mai multe facultati facute, cu medici si alti saraci de acest gen. Pe tine te lasam cu aia bogati cu varsta maxima de 22 de ani ;)Auch Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 In loc sa deschizi conversatie noua, incearca sa scrii in una veche. Ar trebui sa mearga. ;)Da, cu conversație veche merge. Cu alea noi nu. 2 Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 in paranoia mea,chiar cred ca Rozz Kendra(nume de actrita XXX cu mine) a confundat lumea inca de la inceputuri cu mine.pe langa faptul ca se mai prostea si pe multe alte site-uri.daca o face fericita,de ce nu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Aștept replici ceva mai interesante. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Scorul Vistrantric si Amada ma intereseaza. Ma poate informa cineva?Vis e "g(d)rogy." 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 vezi ca am zis ceva mai susAm văzut. Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Aștept replici ceva mai interesante.Te faci ca nu ma vezi :) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Aștept replici ceva mai interesante. pune fa poze in pizda goala daca vrei atentie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Nu aunt eu Subiectul acestor discuții. Azi vreau doar să citesc din umbră. Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Zicea cineva pe aici, "banii mei nu este buni" =)) ? Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 poze cu un pahar plin pe jumate cu pisat isi poate pune oricine\pana si ruptii aia advanced omudinpula ion raion si toti orfanii 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum