Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Te-ai inteles bine cu el?

A fost primul care a stat linistit cat sa ma apropii cu un obiectiv macro la mai putin de 30 cm de el. In Cipru si Malta erau (aproape) omniprezenti (soparla de zid si salamandre) dar fugeau care incotro cand simeau ca vrei sa-i fotografiezi....

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

... Iar la mine ce e sub 200 km înseamnă în proximitate, exceptând cazurile când nu se respectă programările... , se anunță luni solicitante la muncă așa că am nevoie de relaxare.

:p

Hmmm....sunt FIX in aceeasi situatie. O fi vorba de job in acelasi domeniu ;) ????😕🤔

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara
  • Oras:F
  • Oras:F

NASPA! IN 3 ZILE 2 persoane........................... :(

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/30741233_1852965368076450_5096980433401282560_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeG4q65nS23mmVEPT0Xjv1QltE1XXxEHXQzQ2oq80Mv1yKkvK_rFIy6QgH9Sxp2DMmJjWW5yALRHNcsjNIC9Wjtkx2T4j_CEWJpGnF2YLmBJ9g&oh=1b497d10238f37accb279305857ced6e&oe=5B56DFBC

Las' ca-i bine, si asa s'tem prea multi! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ok, Simivictor, sa nu mai sorbi postari ca poate una se refera tie...

Am zis ca te intrec cu prea multe cm, chiar si kg. Bon. Iti convine, bine, nu - mentionezi ca poate as slabi...

Sa ce?! Sa-ti fac tie pe plac pentru ca esti un bat care mai are de crescut pana la mine?!

Vrei adevarul? Vreau un barbat peste 1, 90, sa nu fie slab si nici cu lipsa de par ca se se rade pe piept ca o muiere...

Vreau un barbat! Tu nu esti!

Link spre comentariu

Trezita cu niste prostii...

I am and will be a king of my castle!

Singurul motiv pentru care nu am raspuns la diverse provocari sa ne vedem... Este pentru ca nu ma intind mai mult decat ma tine plapuma.

Sunt constienta ca un pas gresit ma trimite la Targsorul Nou, nu ca mi-e frica de wanna be.

Stati potoliti, nu s-a nascut omul care sa ma sperie.

Neața :)

Neata! :)

Link spre comentariu
Vizitator

Trezita cu niste prostii...

I am and will be a king of my castle!

Singurul motiv pentru care nu am raspuns la diverse provocari sa ne vedem... Este pentru ca nu ma intind mai mult decat ma tine plapuma.

Sunt constienta ca un pas gresit ma trimite la Targsorul Nou, nu ca mi-e frica de wanna be.

Stati potoliti, nu s-a nascut omul care sa ma sperie.

Neata! :)

Ce-ai pățit? Cine te supara? :D
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...