money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 25, 2018 Cine-i mai buna la pat?Rozica sau Tanya? :)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2018 e ziua epilarii?Defrișării, vrei să spui! 2
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Inchid pravalia, am o intalnire... si colac peste pupaza... ma duc sa-i dau clasa lu' pipiloi delectandu-mi papilele gustative cu o adevarata "bucatarie" asiatica mmmm salivez de pe acum :DAdica mergi sa mananci niste rame si gandaci de bucatarie?
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2018 Cine-i mai buna la pat?Rozica sau Tanya? :) tanya este 2
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 tanya este Si tu ai inceput sa citesti Osho?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Si daca tot suntem aici, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.Si sa-i moara ma-sa infiletata pe pula lu Nicu.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 25, 2018 tanya estePăi cand m-ai avut tu pe mine maidanezule? Tu nu vezi ca numa traseiste cu chirii îți permiți si nu ai bani de mine?
money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 25, 2018 tanya esteAprob pozitiv😉......Rozica nu face CIM,COF si anal😩😩
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Si daca tot suntem aici, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.Si sa-i moara ma-sa infiletata pe pula lu Nicu. :laugh2 :laugh2 :laugh2
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 25, 2018 Aprob pozitiv😉......Rozica nu face CIM,COF si anal😩😩Ceea ce fac eu cu bărbatul meu nu este pb voastră ca nu m-am pus la tarabă la un preț de nimic vreodată. Asa ca vezi-ti de lingul nasului ca ma iriti si zic si eu de ma-ta, sora-ta si nevasta-ta.Si nici pisicuts nu va stii vreodată, e o sărăcie ca interior, un om de nimic. Nu valorează nici cat o balegă !
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 In alta ordine de idei, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Si daca tot suntem aici, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.Si sa-i moara ma-sa infiletata pe pula lu Nicu. Mai repeta, n-am inteles. 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Ziceam ca daca tot suntem aici, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.Si sa-i moara ma-sa infiletata pe pula lu Nicu.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2018 Păi cand m-ai avut tu pe mine maidanezule? Tu nu vezi ca numa traseiste cu chirii îți permiți si nu ai bani de mine? eu imi permit multe rozkendra 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Ziceam ca daca tot suntem aici, cine posteaza poze cu mancare pe topikul Tanyei este un cimpanzeu prost, dresat de ea.Si sa-i moara ma-sa infiletata pe pula lu Nicu. Mai spune odata ca nu te-am auzit nici acum.La mine a ajuns "Vreau pumni in gura pana imi trece cheful sa mai injur de mame!"
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Bai Motane, de vreo doi ani i ai promis inel lui Ariel, pai ce faci ? Tu crezi ca asa merge treaba? Hai, mergi repede in piata si cumpara un inel, si neaparat sa pui poza cu el. Asta daca vrei sa te ierte Ariel, si, de ce nu, sa faceti si logodna anul asta.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 25, 2018 eu imi permit multe rozkendraEsti un sărăntoc fara valoare. Ca om, ca interior, ca gusturi, ca si caracter, coloana vertebralaca pula, ca tot. Imiți viețuirea unui organism unicelular
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 25, 2018 Bai Motane, de vreo doi ani i ai promis inel lui Ariel, pai ce faci ? Tu crezi ca asa merge treaba? Hai, mergi repede in piata si cumpara un inel, si neaparat sa pui poza cu el. Asta daca vrei sa te ierte Ariel, si, de ce nu, sa faceti si logodna anul asta.Sa il cumpere pe cel mai mare de la bijutier si sa mi-l păstreze cu dragoste in cur :) pana accept acolo sa stea :D 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2018 Esti un sărăntoc fara valoare. Ca om, ca interior, ca gusturi, ca si caracter, coloana vertebralaca pula, ca tot. Imiți viețuirea unui organism unicelular
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Coboară jos ca am venit după halva :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Eu stiam ca Pisi este insurat.Da' proaste bata sunt unele... :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Eu stiam ca Pisi este insurat.Da' proaste bata sunt unele... :slap2Unele nu pot accepta realitatea =)) 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Coboară jos ca am venit după halva :) Coboara Jos? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Coboara Jos?Da Eminescu cum o zis ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Io știu ca ii pleonasm da asta e
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum