johnny&white Reputație: -438 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Aprilie 25, 2018 Ai de ateptat, am gasit nr, e inchis. :laugh2 :laugh2 :laugh2Ma muza cand vad cat va este frica de mine... Nu musc, promit. :laugh2Verifica email
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Verifica email Verificat, invarte-te inca putin... :laugh2Stau prost cu rabdarea.Vorbesc cu un rahat azi sa-mi stransfere de pe abonament sa vorbesc cu sor-mea.. Dupa 2 scremete am in cont 1, 35 euro!Nu-mi epuiza rabdarea si tu, pe el stiu ce-l asteapta, cu tine n-am nimic.Putem incheia discutia.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Nu am mai vorbit cu tuta de sor-mea azi, cel care mi-a trasferat in cont de 2-3 ori... azi a transferat de 4 ori nimic... :)I-am spus, va spun si voua, nu vrei sa ai un dusman ca mine.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2018 Nu te lua ma dupa ei zi ce ai de zis pentru ce ai facut panarama in 89 ? Ca sa taci iar acum :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bowPăi d'aia am murit io în '89? :laugh2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 25, 2018 Adică, inutile! Ia zi Picone tata azi cum te simti ca am trecut de 12 e o noua zi :D ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 25, 2018 Păi d'aia am murit io în '89? :laugh2 In 89 a murit comunismu vrei sa spui ca o data cu el si cel existent in tine ?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2018 Ia zi Picone tata azi cum te simti ca am trecut de 12 e o noua zi :D ?Da. In 89 a murit comunismu vrei sa spui ca o data cu el si cel existent in tine ?Măi, asta e o frază pe care o mai auzeai pe la începutul anilor '90! Mai auzeai câte un amețit revoltat pe ceva anume: " d'aia am murit noi la revoluție? Ca să-și bată ăștia, joc de noi?" :laugh2 1 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 25, 2018 Da. Măi, asta e o frază pe care o mai auzeai pe la începutul anilor '90! Mai auzeai câte un amețit revoltat pe ceva anume: " d'aia am murit noi la revoluție? Ca să-și bată ăștia, joc de noi?" :laugh2 Eahh hai ma fi serios cand vreodata a fost bine? Lasa deoparte ca pe vremea aia taceau din gura de frica ca i baga la pivnita Niciodata nu o sa fie bine in tara asta cu nimeni pentru ca mereu or sa fie pro si contra
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2018 Eahh hai ma fi serios cand vreodata a fost bine? Lasa deoparte ca pe vremea aia taceau din gura de frica ca i baga la pivnita Niciodata nu o sa fie bine in tara asta cu nimeni pentru ca mereu or sa fie pro si contra Pro și contra găsești peste tot în lume și proteste și greve, de toate. Nu este posibil, nici sănătos, nici normal, să nu fie opinii diferite. Puștiule, mai ai învățat! 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Pro și contra găsești peste tot în lume și proteste și greve, de toate. Nu este posibil, nici sănătos, nici normal, să nu fie opinii diferite. Puștiule, mai ai învățat! La "Martorii lui Iehova", nu exista opinii diferite, si, cu toate acestea, este foarte bine.Posibil ca, daca ar fi existat o tara separata, numai cu ei, sa fie "raiul" de pe Pamant, pentru ca...nimeni nu se enerveaza, toti sunt de acord cu toti...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2018 La "Martorii lui Iehova", nu exista opinii diferite, si, cu toate acestea, este foarte bine.Posibil ca, daca ar fi existat o tara separata, numai cu ei, sa fie "raiul" de pe Pamant, pentru ca...nimeni nu se enerveaza, toti sunt de acord cu toti...Ce-ai făcut mă, te-ai pocăit? 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Ete pula.Vecina, aia din stanga mea, de vreo cativa ani...acum na, plm, daca tot stau pe langa ea, am invatat multe despre religie, plus ca a trebuit sa citesc si de-ale noastre ( alti hoti), sa-i dau cu unele peste bot...dar, degeaba..de-aia spun ca, poti sa i si futi, aia zic "multumesc, o zi buna sa ai".
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=bGIkCxK7YMg 4 3
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 26, 2018 :) ma simt excelent... se zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata .... la mine, anul :D... Facand un bilant al primelor 3 luni, am toate motivele sa fiu incantata :D 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 26, 2018 Ma simt mai obosit decat aseara cand vroiam sa dorm
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2018 Ma simt mai obosit decat aseara cand vroiam sa dorm* voiam 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 26, 2018 :) ma simt excelent... se zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata .... la mine, anul :D... Facand un bilant al primelor 3 luni, am toate motivele sa fiu incantata :Ddeci la tine e Anul nou in fiecare dimineata? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 26, 2018 deci la tine e Anul nou in fiecare dimineata? :ewpu nu am pretentii la tine ... poti spune si asa =))
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 26, 2018 :ewpu nu am pretentii la tine ... poti spune si asa =))stiam ca nu ai pretentii dar inca sunt in dubiu daca sa vin asa...chiar si gratis
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 26, 2018 stiam ca nu ai pretentii dar inca sunt in dubiu daca sa vin asa...chiar si gratis chiar ma gandeam sa ridic tariful =))
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 26, 2018 chiar ma gandeam sa ridic tariful =))pai si cine o sa mai vina atunci daca ceri bani? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 26, 2018 pai si cine o sa mai vina atunci daca ceri bani? se pare ca incepi sa gandesti ... oare gandesti ? =)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 26, 2018 se pare ca incepi sa gandesti ... oare gandesti ? =))) Nu baga in seama mentalitatea aia de acu 200 de ani ca femeia nu se plateste in banii ci eventual in cadouri =)) Cine isi permite vine cine nu viseaza ;)
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 26, 2018 Nu baga in seama mentalitatea aia de acu 200 de ani ca femeia nu se plateste in banii ci eventual in cadouri =)) Cine isi permite vine cine nu viseaza ;) ... eu stiu ... petrica doar viseaza =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 26, 2018 ... eu stiu ... petrica doar viseaza =)) Cine nu viseaza ..in ziua de azi majoritatea fac din asta o falsa realitate 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum