Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Asta pentru că am discutat acum două seri de armată, blambecule!  :slap2

Va sa zica armata e locul ala de unde daca intri si esti mai cu stangu de felu tau de acolo iesi omu ala disciplinat responsabil matur cu o alta imagine despre viata..Tu chiar crezi ca a reusit sa ii corecteze pe toti ? Eu nu cred intr.un fel e sau era atunci cand era obligatorie o metoda a societatii de a te spala pe creier si a te face sa intelegi ca vezi domne daca nu respecti nush ce principii ajungi rau..Cu alte cuvinte o alta metoda de recluziune in afara institutiilor care apartin de Ministerul Justitiei ;) 

Link spre comentariu

Nu mai pune inregistrari cu tine, aproape de fiecare data se simte in voce ca ai consumat ceva...

Mai bine lipsa.

Cauta mah pe ytb Planeta Moldova Cearta ca sa vezi cum se pune problema in asa ceva  :laugh2 

Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Nu mai pune inregistrari cu tine, aproape de fiecare data se simte in voce ca ai consumat ceva...

Mai bine lipsa.

consum oxigen ;)

Am mintea lucidă 24/24 :)

Fumez.. ăsta e viciul meu..am renunțat și la alcool :)

Asta-s eu!

Spun orice fără rețineri!

Întotdeauna!

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Somn ușor :)

Dacă nu va deranjează brett...nu știu care/cine are probleme :)

:)

Omul ăsta...mult spus om...troll-eaza fara nicio urmă de remușcare orice topic :)

Pe cine agrează ..linge in cur.. pe cine nu ..aruncă cu Molotov :)

Deci cine e fumat ?:)

Ciao!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Va sa zica armata e locul ala de unde daca intri si esti mai cu stangu de felu tau de acolo iesi omu ala disciplinat responsabil matur cu o alta imagine despre viata..Tu chiar crezi ca a reusit sa ii corecteze pe toti ? Eu nu cred intr.un fel e sau era atunci cand era obligatorie o metoda a societatii de a te spala pe creier si a te face sa intelegi ca vezi domne daca nu respecti nush ce principii ajungi rau..Cu alte cuvinte o alta metoda de recluziune in afara institutiilor care apartin de Ministerul Justitiei ;)

Nu băiete, eu am făcut la TR, la o armă tehnică, de Stat Major, n-am prea mâncat futai. Discuția a început cu tine, când spuneai că ai făcut conducte cu brânză, terminologia cazonă pentru acest minunat fel de mâncare. Pe tine te-a marcat, se pare armata, din moment ce ai folosit acest termen, eu, după ce m-am liberat, nu am spus conducte, balastru, adunare generală etc. 

Am folosit acum, acești termeni la adresa ta, ca un ecou al discuției noastre de acum 2-3 seri. Și-am mai zis că ai mult de respirat, mâncat, futut și mai ales de citit, ca să poți avea pretenția de a purta o discuție cu mine. Eu, mă pot coborâ la nivelul tău, e ușor!

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Sa puna Deliaro înregistrări fara număr

nu pun mami... că dacă mă apuc sa vorbesc crește audienta :)

Îmi văd de treaba mea :)

Doar că brett asta e tot mai vizibil și nu se iau măsuri :)

Te pup !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Somn ușor :)

Dacă nu va deranjează brett...nu știu care/cine are probleme :)

:)

Omul ăsta...mult spus om...troll-eaza fara nicio urmă de remușcare orice topic :)

Pe cine agrează ..linge in cur.. pe cine nu ..aruncă cu Molotov :)

Deci cine e fumat ? :)

Ciao!

Eu am spus ca se simte ca ai consumat ceva, bine ca ai specificat ca se fumeaza ce consumi. :)

Nu-mi pasa de Brett, n-are treaba cu mine, iar provocarile astea nu vad cu ce ajuta.

Tu stii.

Link spre comentariu

Nu băiete, eu am făcut la TR, la o armă tehnică, de Stat Major, n-am prea mâncat futai. Discuția a început cu tine, când spuneai că ai făcut conducte cu brânză, terminologia cazonă pentru acest minunat fel de mâncare. Pe tine te-a marcat, se pare armata, din moment ce ai folosit acest termen, eu, după ce m-am liberat, nu am spus conducte, balastru, adunare generală etc. 

Am folosit acum, acești termeni la adresa ta, ca un ecou al discuției noastre de acum 2-3 seri. Și-am mai zis că ai mult de respirat, mâncat, futut și mai ales de citit, ca să poți avea pretenția de a purta o discuție cu mine. Eu, mă pot coborâ la nivelul tău, e ușor!

Pai sincer eu chiar nu am ce sa discut cu tine ori greseala din acest moment e a ta ca o continui ti am spus sa stai calm ca nu ma doare capu de prezicerile tale despre gramatica armata etc...

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Eu am spus ca se simte ca ai consumat ceva, bine ca ai specificat ca se fumeaza ce consumi. :)

Nu-mi pasa de Brett, n-are treaba cu mine, iar provocarile astea nu vad cu ce ajuta.

Tu stii.

kent lung clasic :)

Te pup :)

Repet...nu judeca după copertă :)

post-204201-0-21586000-1524779902_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pai sincer eu chiar nu am ce sa discut cu tine ori greseala din acest moment e a ta ca o continui ti am spus sa stai calm ca nu ma doare capu de prezicerile tale despre gramatica armata etc...

Ți-am spus de vreo 3 ori "la revedere", dar tot ai continuat! Și nici nu văd de ce preziceri vorbești. Ce am prezis eu? Probabil că nu cunoști semantica acestui cuvânt!

O seară plăcută!

• Minus 3
Link spre comentariu

Ți-am spus de vreo 3 ori "la revedere", dar tot ai continuat! Și nici nu văd de ce preziceri vorbești. Ce am prezis eu? Probabil că nu cunoști semantica acestui cuvânt!

O seară plăcută!

La fel 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...