Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti absolut tampit. N-am gresit cu nimic, amaratule. Am spus ca nu e corecta gramatical dar este folosita de 8 din 10 romani. Ca de obicei insa arunci petarde, fumigene si vrajeli ieftine. Stii de ce faci asta ? Pentru ca esti limitat, ingust si fixist, cu o gandire statica si conservatoare.

Si-ti mai spun o data, subnutritule. Nestiinta ta e crasa, numai un agramat putea folosi "trebuiesc". Du-te mah la Govora !

Băi, puță de maimuță, tu cine p.m. crezi că vorbești? Crezi că am ciungă-n păr? Când ai văzut că te-am corectat, ai fugit imediat pe google să verifici și, primul link pe subiectul ăla era fix unul în care se menționa  treaba cu cei 8 din 10, care spun ăia că folosesc acea formă greșită. Ca o paranteză, în mediul care mă învârt eu se folosește forma corectă. Probabil că acel procent este dat de țărani și lumpeni. Văzând tu că ai dat cu mucii-n fasole, ai dat-o pe aia că este incorectă, dar fiind atât de des folosită, se poate considera (o poți tu considera, puțoiule), ca fiind corectă. Din noaptea minții! La fel de corectă e ca și adidași Nike și xerox Minolta, ori fortuit, pentru forțat.  Nu știu cât  limitat și îngust (ușor pleonastică, formularea ta) și fixist, sunt eu și nici cât de statrică și conservatoare e gândirea mea (adică, să te exprimi corect, înseamnă tot ce ai borât tu acolo), dar în mod cert tu ești un cretin iremediabil, plin de gâmfă de nimic justificată, un mârlan și un derbedeu de de tastatură. Era mai cinstit și onest să spui că într-adevăr ai folosit o formă greșită, pe care mulți o fac și atât. Fără abureala aia că, dacă mulți troglodiți o folosesc, o poți socoti ca fiind corectă. De când te-ai înscris cu acest nick-name (nu știu dacă e o rebranduire), numai de atacuri, jigniri și injurii te ții, drept pentru care, du-te tu în acea stațiune! Sau, consultă un psihiatru!

O seară bună și multă sănătate!

Calmeaza.te n.ai cu cine ;)

Gudură-te și tu pe lângă el! Păcălicilor!

• Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Băi, puță de maimuță, tu cine p.m. crezi că vorbești? Crezi că am ciungă-n păr? Când ai văzut că te-am corectat, ai fugit imediat pe google să verifici și, primul link pe subiectul ăla era fix unul în care se menționa  treaba cu cei 8 din 10, care spun ăia că folosesc acea formă greșită. Ca o paranteză, în mediul care mă învârt eu se folosește forma corectă. Probabil că acel procent este dat de țărani și lumpeni. Văzând tu că ai dat cu mucii-n fasole, ai dat-o pe aia că este incorectă, dar fiind atât de des folosită, se poate considera (o poți tu considera, puțoiule), ca fiind corectă. Din noaptea minții! La fel de corectă e ca și adidași Nike și xerox Minolta, ori fortuit, pentru forțat.  Nu știu cât  limitat și îngust (ușor pleonastică, formularea ta) și fixist, sunt eu și nici cât de statrică și conservatoare e gândirea mea (adică, să te exprimi corect, înseamnă tot ce ai borât tu acolo), dar în mod cert tu ești un cretin iremediabil, plin de gâmfă de nimic justificată, un mârlan și un derbedeu de de tastatură. Era mai cinstit și onest să spui că într-adevăr ai folosit o formă greșită, pe care mulți o fac și atât. Fără abureala aia că, dacă mulți troglodiți o folosesc, o poți socoti ca fiind corectă. De când te-ai înscris cu acest nick-name (nu știu dacă e o rebranduire), numai de atacuri, jigniri și injurii te ții, drept pentru care, du-te tu în acea stațiune! Sau, consultă un psihiatru!

O seară bună și multă sănătate!

Gudură-te și tu pe lângă el! Păcălicilor!

Bai vagabondule te fut in gura la urgenta, mars in p.m. de-aici. Mincinos jegos care esti. Imbecilule, derbedeu retardat estu tu ! MARS, am zis. Executarea !

• Like 1
Postat

Bai vagabondule te fut in gura la urgenta, mars in p.m. de-aici. Mincinos jegos care esti. Imbecilule, derbedeu retardat estu tu ! MARS, am zis. Executarea !

Ești bine?  :laugh2

• Minus 3
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

In seara asta sunt ... melancolica :D

rezolv imediat problema .... sun un prieten :D sa-i plang pe umar ... asta daca imi raspunde =))

Prietenia i ca piftia  :laugh2 

Postat

=)) inchegata, vrei sa zici =)))

Sa nu o zic mai colorat depinde uneori te apuca stomacu si trebuie un furazolidon se mai inmoaie ;) 

Postat

din fericire pentru mine, nu cunosc senzatia, nimic nu mi se inmoaie =))

Perfect prieteni vin si pleaca ;) 

Postat

aia nu's prieteni :D

Pentru mine sunt rezervat in privinta lor adica viata pana in momentul asta mi a aratat ca nu exista prietenie exista interes Nimic nu e pe gratis si cine iti e alaturi iti e pentru ca urmareste ceva altfel din moment ce nu prezinti nici un fel de varianta celor din jur de ce ar sta pe langa tine ?

• Like 4
Postat

am fumat deja un pachet jumate de tigari :(

Hai ca m.ai depasit :D 

De care tigari ?

Postat

slim... dar asta seara doar mi-am depasit norma , atat :)

Eu ce sa mai zic ca prietenul meu cel mai bun e Kent Classic ;) 

Postat

slim... dar asta seara doar mi-am depasit norma , atat :)

Tot nu mi ai zis cand stam si noi la o tigare?  :blushing2  Daca iti face placere desigur 

Postat

Tot nu mi ai zis cand stam si noi la o tigare?  :blushing2  Daca iti face placere desigur 

xtremule, EU nu oblig pe nimeni sa stea la tigara cu mine ... La mine e simplu, pui mana pe telefon, apelezi...si cadem la invoiala, altfel de sezatori (in afara de cele virtuale) nu exista cu mine :D

Postat

PS:

a cadea la invoiala cu mine nu inseamna ca imi negociez tariful

In nici un caz asa ceva :) Am intrebat in sensul in care nu vroiam sa ma lovesc de un refuz :D 

Si nu"s genu ala de om care sa intre pe usa si sa inceapa faptele imi place sa ma relaxez oarecum stand la o tigare la un pahar de ceva ,,nah 

• Oras://
  • Oras://
Postat

PS:

a cadea la invoiala cu mine nu inseamna ca imi negociez tariful

F simplu, esti o stoarfa de 2 lei

Postat

In nici un caz asa ceva :) Am intrebat in sensul in care nu vroiam sa ma lovesc de un refuz :D

Si nu"s genu ala de om care sa intre pe usa si sa inceapa faptele imi place sa ma relaxez oarecum stand la o tigare la un pahar de ceva ,,nah 

=))

xtreme, sa fiu directa?

Nu sunt in postura sa refuz... nu cel putin prima intalnire =)) 

In viata am invatat ca aparentele sunt inselatoare asa ca intotdeauna din partea mea exista pentru partener o a doua sansa ... daca si pe aceia a ratat-o, nu e vina mea :D

In afara de cafea si tigare, nu consum altceva cu musafirii :D

Postat

F simplu, esti o stoarfa de 2 lei

prostule care esti prost si dai mereu cu mucii in fasulea lu' nea picon, stoarfa de un pol nu prea sunt =)) dar la tine ca sunt 2 lei sau 2 bani, tot una... oricat te-ai stradui, mai mult de 1 ban in buzunar la tine, nu se gaseste =)))

Postat

=))

xtreme, sa fiu directa?

Nu sunt in postura sa refuz... nu cel putin prima intalnire =))

In viata am invatat ca aparentele sunt inselatoare asa ca intotdeauna din partea mea exista pentru partener o a doua sansa ... daca si pe aceia a ratat-o, nu e vina mea :D

In afara de cafea si tigare, nu consum altceva cu musafirii :D

Greseala mea :D De ce nu poti sa refuzi prima intalnire? Poate am eu niste principii mai aiurea dar ai dreptul sa iti selectezi clientela banuiesc Sau cumva esti obligata sa mergi cu toata lumea ca iti place sau ca nu ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...