phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Perversule, ti-ar placea sa te freci de mine non stoptu nu stii ca atunci cand ne frecam noi ies artificii? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Vin , Vin ... sunt pe "vine" acu' PS: dupa 10 octombrie plm 10 oct asta e la shto Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Interesant este faptul ca posteaza, dar jos nu-i apare nick-ul ca ar fi pe topic. Incepe sa para altceva. Deja e destul pentru mine, asa ca ma retrag din jocul asta copilaresc. P.S.Stefania (sau cine esti) iti urez bafta. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 non stoptu nu stii ca atunci cand ne frecam noi ies artificii? d'aia eram parlita la floci Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 plm 10 oct asta e la shto acu am vorbit serios Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 d'aia eram parlita la floci care floci?? cand te=am cunoscut eu tocmai dadeai cu lama Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 acu am vorbit serios si tu vrei sa te cred Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 care floci?? cand te=am cunoscut eu tocmai dadeai cu lamapai, lama nu i-a tot ...la mustata Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Am sunat cu numar ascuns, nu-mi trebuie belele sau apeluri indiscrete la ore nepotrivite. Am incercat sa-i dau niste sfaturi, din pacate nu vrea sa accepte. Inclin sa cred ca nu s-a intalnit cu nimeni, este doar imaginatia ei, vasta de altfel.crezi ce vrei de mine...nu sunt chiar asa naiva..cum crede-ti voi...m-am intîlnit cu omu...a vorbit frumos..sa enervat putin ca l-am lasat acolo...dar am promis ca mîine merg sa fac poze..mi-a vazut nr de la masina si ma intrebat de ce am nr de Bucuresti......nu-mi vine sa cred ca nu ai fost tu...si vreau sa cred ca glumesti...daca este asa eu azi am fost in pericol...si nu este ceva de gluma..asta...te rog spune adevarul si nu glumi cu mine...te pup Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Normal ca s-a enervat , ca doar isi facuse planuri ... parfum ciocolata ... nu, nu esti naiva ...esti INTELEAPTA Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 9, 2014 crezi ce vrei de mine...nu sunt chiar asa naiva..cum crede-ti voi...m-am intîlnit cu omu...a vorbit frumos..sa enervat putin ca l-am lasat acolo...dar am promis ca mîine merg sa fac poze..mi-a vazut nr de la masina si ma intrebat de ce am nr de Bucuresti......nu-mi vine sa cred ca nu ai fost tu...si vreau sa cred ca glumesti...daca este asa eu azi am fost in pericol...si nu este ceva de gluma..asta...te rog spune adevarul si nu glumi cu mine...te pup Nu glumesc deloc. Tu chiar nu crezi ce spun ? Nu am fost eu. Inca ceva, ai grija ce faci cu ala de te-ai intalnit azi. Poate iti face poze si cine stie pe unde posteaza pozele, ajungi ,,vedeta mare,,. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Anonna,acum fara vrajeala,la Bucuresti nu mai vii? Vorbesc serios, pe 10 Octombrie inchei toate socotelile la Cta Daca nu trambitez nu inseamna ca nu sunt decisa Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nu glumesc deloc. Tu chiar nu crezi ce spun ? Nu am fost eu.nu pot sa cred..pentru ca azi eu am fost mintita..si aparte asta am fost in pericol..ma stii din poze ați dau web sa ma vezi sa te convingi ca sunt reala..si am 19 ani neîmpliniți...te pup si nu te supara pe mine..ca nu mint...sunt in masină postez de pe tel..in casa e mami tati si controleaza istoricul la laptop...te pup... Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nu pot sa cred..pentru ca azi eu am fost mintita..si aparte asta am fost in pericol..ma stii din poze ați dau web sa ma vezi sa te convingi ca sunt reala..si am 19 ani neîmpliniți...te pup si nu te supara pe mine..ca nu mint...sunt in masină postez de pe tel..in casa e mami tati si controleaza istoricul la laptop...te pup... Ai mess si pe tel draguta. Iar istoricul la laptop se sterge din 2 click-uri domnisoara. Nu sint convins ca sint pozele tale, poze gasesc si eu pe net cu miile. Oricum nu-ti cer web, nu sint curios. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nu pot sa cred..pentru ca azi eu am fost mintita..si aparte asta am fost in pericol..ma stii din poze ați dau web sa ma vezi sa te convingi ca sunt reala..si am 19 ani neîmpliniți...te pup si nu te supara pe mine..ca nu mint...sunt in masină postez de pe tel..in casa e mami tati si controleaza istoricul la laptop...te pup...Stefania,eu pe tine nu te mai cred nici daca-mi koare cariciu Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Vorbesc serios, pe 10 Octombrie inchei toate socotelile la Cta Daca nu trambitez nu inseamna ca nu sunt decisa te astept iubirea meadaca si tu faci ca stefania ,ma las de curvaraseala Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Goala Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 te astept iubirea meadaca si tu faci ca stefania ,ma las de curvaraseala ptiu , drace... piei satana Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Goala imbraca-te Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nu pot... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nu pot... cere ajutor Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 ptiu , drace... piei satana adica sa nu ma las zici tu? Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 cere ajutornu prea vad cine poate sa mi-l ofere Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 adica sa nu ma las zici tu? nu la asta ma refeream... la prima parte Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nu prea vad cine poate sa mi-l ofere cere si ti se va da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum