eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Zici tu? Te anunt daca functioneaza! Hei...am nevoie de ajutor! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Zici tu? Te anunt daca functioneaza! Hei...am nevoie de ajutor! Te ascultam ! Pe langa mine, te citeste tot forumul Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Zici tu? Te anunt daca functioneaza! Hei...am nevoie de ajutor! Daca nu-ti raspunde nimeni (nu ca eu as fi cineva) inseamna ca nu ai strigat unde trebuie Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 annona, nu cumva trebuia sa te mariti si tu? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 annona, nu cumva trebuia sa te mariti si tu? Am zis eu asa ceva??? Daca mi-au iesit vorbe, nu e vina mea Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mda... si parca era cu un oradean. Distanta omoara pasiunea... Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Daca nu-ti raspunde nimeni (nu ca eu as fi cineva) inseamna ca nu ai strigat unde trebuie am strigat unde trebuie. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mda... si parca era cu un oradean. Distanta omoara pasiunea... si tu ( parca am baut cucuta, io nu imi amintesc sa fi promis cuiva o buca de'a mea ( Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 am strigat unde trebuie. atunci esti mai ... imbracata Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mda... si parca era cu un oradean. Distanta omoara pasiunea... Nu neaparat,uneori o intensifica! Exceptile intaresc regula ce-i drept, insa uneori si distanta tine de vointa. Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 atunci esti mai ... imbracata Nop.,.tot goala Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nop.,.tot goala ia mana de la pasarica! Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 si tu ( parca am baut cucuta, io nu imi amintesc sa fi promis cuiva o buca de'a mea ( Ai grija cu "neamtzu". Ce se spune aici ? Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 ia mana de la pasarica!asternuturi moi.,.pat gol ,fara maini ,ale mele nu au farmec Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Ai grija cu "neamtzu". Ce se spune aici ? A fost o colaborare fructuasa si pentru ca nu nuntasii nu s-au pronuntat in vederea prezentei ... asteptam pana la sfarsitul anului La naiba, trebuia tu sa-mi aduci aminte ca sunt promisa asternuturi moi.,.pat gol ,fara maini ,ale mele nu au farmec E ca si rezolvata problema ! Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Trebuia, asa ajung la 40 de postari ca sa pot edita ce-am scris... Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mai scrie,complicat ce esti!Anonna,problema de abia acum incepe.Tot goal...Mama lui de net ca nu merge,...am iesit deocamdata Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Ma simt harnic si matinal Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 10, 2014 obo cred ca e timpul sa ma bag la nani Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Obosealla isi spune cuvantul.In rest tot goala si se pare ca amortita... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 FericitFratele meu a trecut la next level Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Horny Link spre comentariu
odaiba Reputație: 1325 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Mahmur Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 10, 2014 obosita .. parca am dat la rame toata noaptea Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Fresh...pregatită sa reîntîlnesc un **spam editat** si sa fac poze profesionale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum