Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Romania-TimiÅŸoara

Sunt supătată si botoasă ca nu primesc puncte...deşi toți citesc aberațiile ce le scriu...dar nimeni nu baga nici un punct...eu vreau sa-mi dea puncte PISICUTS...are de unde sa dea...slavă cerului...te pup supăraci...mai esti suparat pe mine Pisicuts??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sunt supătată si botoasă ca nu primesc puncte...deşi toți citesc aberațiile ce le scriu...dar nimeni nu baga nici un punct...eu vreau sa-mi dea puncte PISICUTS...are de unde sa dea...slavă cerului...te pup supăraci...mai esti suparat pe mine Pisicuts??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

fa-ne un oral la oamenii astia care suntem activi pe aici si iti dam puncte

Link spre comentariu

fa-ne un oral la oamenii astia care suntem activi pe aici si iti dam puncte

virtual va fac la toți...ahhh uhhhh floşc..țoşc...A fost bine?te-ai terminat..gata baga puncte fara număr...ca e scump la mine oralul...
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

virtual va fac la toți...ahhh uhhhh floşc..țoşc...A fost bine?te-ai terminat..gata baga puncte fara număr...ca e scump la mine oralul... 

:laugh2  :laugh2  :laugh2 asta o fi fost "una scurta" ? ce naiba, in anunt scria O+N (oral neprotejat in functie de igiena), fara graba, fara ochi atintiti catre ceas, etc :P

e corect asa ? :P

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2 asta o fi fost "una scurta" ? ce naiba, in anunt scria O+N (oral neprotejat in functie de igiena), fara graba, fara ochi atintiti catre ceas, etc :P

e corect asa ? :P

vrei una lungă......auuuuuuuuuuşupppppsuuuuuu0ppppppppuuuuihhhhh țoooooooooooooooooc iiiiiuuuuupptiuuuu că te-ai terminat in gura mea si trebuie sa înghit toată spermaa...yuuumyyy ce bună este ...e dulceagă...hai sa te pup Josheph
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

A fost cutremur... doar eu am simtit?

:console

Pana aici nu a ajuns...  :hug1 #

On topic: Nu mai spun nimic, daca ma bucur - dezamagesc, daca sunt suparata - sunt sensibila...

Plm, sunt bine, punct. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...