forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 Forbidden desire e roz? Intreb pt un prietenn-am nimic cu ea, dar... :slap2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 15, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 15, 2018 daca am inteles bine, in contextul respectiv, duhul ar fi echivalent cu constiinta propriei valori... iar sarac cu duhul s-ar traduce prin golirea sinelui de orice notiune egocentrica pentru a putea vedea si primi calea spre imparatia cerurilor... daca ma insel, nu pot sa dau vina decat totala mea lipsa de compatibilitate cu notiunile teologice... ce sa fac, imi plac mai mult merele :) smerenia e raspunsul dpdv teologic. 1
indragostitul Reputație: 670 Postat Mai 15, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 15, 2018 Ok. Multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Forbidden desire e roz? Intreb pt un prietenhttps://imgur.com/BBjNOhc 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 smerenia e raspunsul dpdv teologic. ala e cuvantul... doar ca eu am o strangere de inima sa-l pronunt... sau sa-l scriu :D 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 Și eu le dădeam același sens acestor cuvinte. Fii bun și salvează-ne timpul pentru căutări și luminează-ne tu! :hihat Vorbesc serios!E mai mult de glosat pe tema asta. În principiu, este vorba de smerenie, de absența trufiei și a dorinței de avere. 2 4
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 https://imgur.com/BBjNOhc :hug1
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 15, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 15, 2018 ala e cuvantul... doar ca eu am o strangere de inima sa-l pronunt... sau sa-l scriu :D eu n-am strangere de inima, dar stiu clar ca nu ma caracterizeaza. smerenia e impotriva naturii umane care este fundamental pacatoasa: orgoliu, egoism, cautarea si satisfacerea propriilor placeri, neiubirea aproapelui, inselarea lui, pacalirea lui, chiar UCIDEREA lui, dar in sens biblic/teologic ,,,,ptr ca m-ati provocat cu "subiectul" :) 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 eu n-am strangere de inima, dar stiu clar ca nu ma caracterizeaza. smerenia e impotriva naturii umane care este fundamental pacatoasa: orgoliu, egoism, cautarea si satisfacerea propriilor placeri, neiubirea aproapelui, inselarea lui, pacalirea lui, chiar UCIDEREA lui, dar in sens biblic/teologic ,,,,ptr ca m-ati provocat cu "subiectul" :)si totusi ne mai surprindem si pe noi insine cateodata... suntem capabili de gesturi in totala contradictie cu propria natura rar, e drept, dar se intampla
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 15, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 15, 2018 Ce-aveti, ma? Hai, la treaba! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Ce-aveti, ma? Hai, la treaba!https://imgur.com/p0h8Pq6:D
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Au îmbătrânit și se lasă de cele lumești, își pregătesc intrarea în alte locuri. Se va face concurență la Trinitas cât de curând.https://imgur.com/06kTOUP:)))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 Hai, la treaba!si cata am :slap2 ... dar, in pana mea, e si maine o zi :laugh2 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 Dacă tot mi-am luat liber azi, îmi voi programa o vizită ca să nu fiu stresat în timpul muncii.good point! :D
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 si cata am :slap2 ... dar, in pana mea, e si maine o zi :laugh2Un fel de Scarlett O'Hara, cum ar veni. 1 4
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 15, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 15, 2018 ala e cuvantul... doar ca eu am o strangere de inima sa-l pronunt... sau sa-l scriu :DIdem și identic!Un cuvânt căruia îi știu sensul,dar nu-i (mai) văd sensul în lumea reală! Dicționarul se îmbogățește mereu prin adăugarea unor noi cuvinte!Oare nu ar trebui să și fie scoase unele? Ca acesta,de exemplu! :laugh2 :laugh2 :) 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 Un fel de Scarlett O'Hara, cum ar veni.aha... doua matze atemporale, care habar n-au ce vor, dar cad mereu in picioare... bine, pana si-o iau in freza nasol de tot :laugh2totusi, spre deosebire de ea, eu am inceput sa iau masuri: invat cel putin sa cad, fara daune totale :D 2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 15, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 15, 2018 Idem și identic!Un cuvânt căruia îi știu sensul,dar nu-i (mai) văd sensul în lumea reală! Dicționarul se îmbogățește mereu prin adăugarea unor noi cuvinte!Oare nu ar trebui să și fie scoase unele? Ca acesta,de exemplu! :laugh2 :laugh2 :) total de acord!de pilda la cuvantul umanitate ar trebui puse sinonimele: jeg, inselator, hahalera, scursura, zoaie morala...si la invechit: Sentiment de bunăvoință, compasiune pentru nenorocirile altuia, bunătate, omenie, umanitarism :))))))))))))))))))))))))))) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 nu-ti prieste nici ziua de marti, bag de seama :D
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 15, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 15, 2018 aha... doua matze atemporale, care habar n-au ce vor, dar cad mereu in picioare... bine, pana si-o iau in freza nasol de tot :laugh2totusi, spre deosebire de ea, eu am inceput sa iau masuri: invat cel putin sa cad, fara daune totale :DEu știu și sun convins că nevoile omului sunt multe și diverse!Nu știu care sunt toate nevoile tale reale sau stringente,dar una o știu cu siguranță;ai nevoie de o bătaie la fundul gol cu funia udă!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 ,dar una o știu cu siguranță;ai nevoie de o bătaie la fundul gol cu funia udă!oops! :blushing2 mai usor cu franghia, sa nu lase urme :laugh2https://image.prntscr.com/image/i5Cn_NHbSnOOgZ-AEiI7pQ.png 3
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 15, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 15, 2018 nu-ti prieste nici ziua de marti, bag de seama :D ba da, mai ales anumite prezente si energii aici, DA!totusi, trebuie sa ard anumite etape pe moodul depresiv ! :)))))))))) 1
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 15, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 15, 2018 Eu știu și sun convins că nevoile omului sunt multe și diverse!Nu știu care sunt toate nevoile tale reale sau stringente,dar una o știu cu siguranță;ai nevoie de o bătaie la fundul gol cu funia udă! asa e, forbidden e cam obraznicuta si trebuie pedepsita! se invaluie in mistere, face ciorba, bate cuie, face streching, spagatul pe doua scaune, face rime, cimilituri, straturi, substraturi, da' ce dracu nu face?! a plecat ........ca sa se intoarca, sanchi a avut treaba, e hoatza de nu mai poate! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 15, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 15, 2018 a naibii pielea pe mine :laugh2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum