forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 la inceput a fost cuvantul... :rolleyes: 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 la inceput a fost cuvantul... :rolleyes: de fapt, gândul :) 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 16, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 16, 2018 vorbim in continuare ... si de cafea ... :251xcaci pentru restul nu e nevoie de cuvinte ... o privire si o mangaiere fac cat 1.000 de cuvinte. Parerea mea :hihatLuati-va o camera. Parerea mea. :) 3
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 de fapt, gândul :)true! acum ramane de vazut in ce masura cuvantul il descopera sau il ascunde
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 true! acum ramane de vazut in ce masura cuvantul il descopera sau il ascunde nu te-ai uitat la Nașul? :)))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2018 la inceput a fost cuvantul... :rolleyes: ... cine zice? :hmmm 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2018 vorbim in continuare ... si de cafea ... :251xcaci pentru restul nu e nevoie de cuvinte ... o privire si o mangaiere fac cat 1.000 de cuvinte. Parerea mea :hihatDeja, pici în penibil! Părerea mea. 2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 ce face baietii, ce face fetele? :)n-ati avut somn?:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 ce face baietii, ce face fetele? :)n-aveti somn?cine se scoala de dimineata, nu doarme toata ziua! :)doarme mai puțin :)
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 doarme mai puțin :) am vrut sa zic doarme toata ziua, dar inca nu m-am trezit :) cafele, cafele, ceva tzatze, buci si here i go again! :)))))))))de dimineata, in metrou, la inghesuiala am luat in brate vreo doua tinerele si m-am imbaiat in energia si tzatisoarele lor debordante...acum si miros a ceva floral, desi n-am facut nimic...parol! :))))))))))))) dar... asta sa fi fost gandul de dinaintea cuvantului? mai sus CRED ca se refereau la altceva, nu? :))))))))))))))))))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 am vrut sa zic doarme toata ziua, dar inca nu m-am trezit :) cafele, cafele, ceva tzatze, buci si here i go again! :)))))))))baga mare ;)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2018 am vrut sa zic doarme toata ziua, dar inca nu m-am trezit :) cafele, cafele, ceva tzatze, buci si here i go again! :)))))))))de dimineata, in metrou, la inghesuiala am luat in brate vreo doua tinerele si m-am imbaiat in energia si tzatisoarele lor debordante...acum si miros a ceva floral, desi n-am facut nimic...parol! :))))))))))))) dar... asta sa fi fost gandul de dinaintea cuvantului? mai sus CRED ca se refereau la altceva, nu? :))))))))))))))))))))))))))))Bine că nu ți-ai luat câteva poșete-n cap! 2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 Bine că nu ți-ai luat câteva poșete-n cap! nu putea sa stea chiar toata lumea cur in cur ca sa-si pastreze bunele maniere :)))))))) dar nici eu nu le-am abordat cu erectii, sunt civilizat cat de cat :))))))))))) a fost un "accident" si cred ca fiecare s-a bucurat de fiecare :))))))))))) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 (...) a fost un "accident" si cred ca fiecare s-a bucurat de fiecare :)))))))))))a fost un accident și cred că fiecare s-a bucurat de fiecare,... și-a fost - desigur,doar o fericită întâmplare... :laugh2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 a fost un accident și cred că fiecare s-a bucurat de fiecare,... și-a fost - desigur,doar o fericită întâmplare... :laugh2 hand of destiny :)e o idee sa transformam cum te simti...in cum te simti in versuri ...:)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 hand of destiny :)happy destiny... and destination :)
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 happy destiny... and destination :) momente si oameni, cateodata placute. destinul pare o desfranata care isi deschide picioarele doar celor pe care ii "cunoaste" :)))))))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 momente si oameni, cateodata placute. destinul pare o desfranata care isi deschide picioarele doar celor pe care ii "cunoaste" :))))))) sa inteleg ca destinul e cam "curva dracului" ... numai cu tine, nu :D
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 16, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 16, 2018 sa inteleg ca destinul e cam "curva dracului" ... numai cu tine, nu :D e curva cu toti :) parrrerrrea mea. nu vreau insa sa-i influentez pe cei care cred ca isi fac "norocul" :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 16, 2018 e curva cu toti :) parrrerrrea mea. nu vreau insa sa-i influentez pe cei care cred ca isi fac "norocul" :)cred ca adevarul e undeva la mijloc... mai pui si tu umarul, se mai aliniaza si planetele... :)
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 16, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 16, 2018 e curva cu toti :) parrrerrrea mea. nu vreau insa sa-i influentez pe cei care cred ca isi fac "norocul" :) Am norocul scris in frunte ... Baga-mi mana in chiloti, daca vrei sa ai si tu noroc ! 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 16, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 16, 2018 Minunat.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 16, 2018 Asta e vremea care-mi place... nici frig, nici cald, nici soare fierbinte, nici innorat Ma simt excelent !!!
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 16, 2018 Asta e vremea care-mi place... nici frig, nici cald, nici soare fierbinte, nici innorat Ma simt excelent !!!Doua babe rapciugoaseDoua zdrente rapanopase
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum