Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Neata ... maine dimineata la 4 te astept la cafea, da? :kiss3mmm ... pai atunci ne intelegem prin limbajul trupului sau prin semne ... :snap it's a deal! acum sunt capabila sa articulez cate ceva, am ajuns al al treilea ibric :DSe pare că avem un absent nemotivat ;)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 Se pare că avem un absent nemotivat ;)o pazi cafeaua :hmmml-am vazut ceva mai devreme, dar a disparut subit
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 Și mi-am ales o slujbă unde n-am subalterni cărora să le trsez sarcini și pe care să pot da vina.cunosc si aspectul asta :D succes(uri)!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 neata! tu ce faci la ora asta? iti imprumut o pereche de andrele? :D Vreau eu o pereche de Andrele, pe Balan si Antonescu.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 Vreau eu o pereche de Andrele, pe Balan si Antonescu.cele de-acum, sau de-atunci?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Acum, credeam ca se subantelege.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 intrebam, sa fiu siguradupa ce-am citit pe forumul asta, orice e posibil
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Simt ca nici macar alcoolul nu-si mai face efectul de altadata. De'a dreptul tragic!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 intrebam, sa fiu siguradupa ce-am citit pe forumul asta, orice e posibil Hmmm, ma gandeam ca totusi, prezint si eu mai multa incredere, dar nah, se pare ca nu Ma gandesc, o sa pot trai cu defectul asta ?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 Hmmm, ma gandeam ca totusi, prezint si eu mai multa incredere, dar nah, se pare ca nu nu-i o chestiune de incredere... ci de ceea ce tinem sub lacat in cele mai ascunse locuri din mintea noastra...si in orice caz nu trebuie sa dam explicatii pentru ganduri... cel mult pentru fapte
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2018 'neața prăduitoritorilor! Tot aici, tot aici? 1 5
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 neata! tot aici... mai am cafea de baut 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2018 o pazi cafeaua :hmmml-am vazut ceva mai devreme, dar a disparut subitneata ... stau un pic "in umbra", caci am o "aglomerare de planete" in constelatia profesionala, dar de saptamana viitoare ma voi elibera ... tic-tac ... tic-tac :PCx 3 3
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 17, 2018 Buna dimineata ! Ma simt dorita intens. 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 17, 2018 neata ... stau un pic "in umbra", caci am o "aglomerare de planete" in constelatia profesionala, dar de saptamana viitoare ma voi elibera ... tic-tac ... tic-tac :PCx La mine, fiind dominatoare, planetele se aliniaza la comanda mea.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 17, 2018 cine stie ce balaur ai in chiloti de ma trage cu mana cu tot :)))))))))))))))))))))) Ti-e teama sa nu am lindicul mai mare decat scula ta ?
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 17, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 17, 2018 Ti-e teama sa nu am lindicul mai mare decat scula ta ? opa, opa, opa! :), vrei sa ma intimidezi :)btw, sa stii ca nu (mi) s-a plans nicio duduie in legatura cu ...am un fetis pentru clit mare. il ai mare sau doar te lauzi? :)
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 17, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 17, 2018 buna dimineata, dragilor! :)
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 17, 2018 opa, opa, opa! :), vrei sa ma intimidezi :)btw, sa stii ca nu (mi) s-a plans nicio duduie in legatura cu ...am un fetis pentru clit mare. il ai mare sau doar te lauzi? :)Siana a facut aluzie că o laudă alții...si dacă ai curaj să mergi pe mana lor, care pe langa orice lauda se gasesc sa improaste cu noroi. Niste porcusori care au neșansa de a nu prinde aripioare, din cele observate de mine. Buna dimineata!
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 17, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 17, 2018 Siana a facut aluzie că o laudă alții...si dacă ai curaj să mergi pe mana lor, care pe langa orice lauda se gasesc sa improaste cu noroi. Niste porcusori care au neșansa de a nu prinde aripioare, din cele observate de mine. Buna dimineata! ce mai face visu? :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 acum ma simt aiurita, cu capul in nori .... dupa ce ca am plecat tarziu am mai si luat metroul gresit catre munca :slap2 si un pic perplexa: tocmai am aflat ca sefu' a facut varicela :O 2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 17, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 17, 2018 acum ma simt aiurita, cu capul in nori .... dupa ce ca am plecat tarziu am mai si luat metroul gresit catre munca :slap2 si un pic perplexa: tocmai am aflat ca sefu' a facut varicela :o capul in nori s-ar putea sa fie de la trezitu la orele cand doar yoghinii si calugarii revin in corpul fizic :) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 17, 2018 capul in nori s-ar putea sa fie de la trezitu la orele cand doar yoghinii si calugarii revin in corpul fizic :)nu prea cred ca de-acolo mi se trage... uneori exagerez cu detasarea de mediul inconjurator si o mai iau pe aratura :D
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 17, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 17, 2018 nu prea cred ca de-acolo mi se trage... uneori exagerez cu detasarea de mediul inconjurator si o mai iau pe aratura :D ma pui pe ganduri :) tine mult detasarea, e frecventa? :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum