Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 buna dimineata! level 1 https://image.prntscr.com/image/2hYl4DTaRG_1sOzg8IDw2w.png Care dimineata, e noaptea afara. :laugh2Am facut un pipi, bag o tigare si inapoi in pat. :)Ce-i cu tine la ora asta asta, mergi la pescuit? :laugh2 N-am.ce.face.acum
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 Care dimineata, e noaptea afara. :laugh2Am facut un pipi, bag o tigare si inapoi in pat. :)Ce-i cu tine la ora asta asta, mergi la pescuit? :laugh2 N-am.ce.face.acum neata! bine ai revenit! :) nu merg la pescuit.... cel mult, de idei :De ora mea obisnuita... cea mai buna cafea e acum, cat mai e intuneric afara 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 neata! bine ai revenit! :) nu merg la pescuit.... cel mult, de idei :De ora mea obisnuita... cea mai buna cafea e acum, cat mai e intuneric afara Mersic. :)Te bagi la somn cand e lumina afara? :laugh2Ma bucur sa te revad, mai rar persoane cu care poti discuta civilizat pe aici. ;) 1 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 Mersic. :)Te bagi la somn cand e lumina afara? :laugh2Ma bucur sa te revad, mai rar persoane cu care poti discuta civilizat pe aici. ;) nooo, o viata avem, si pe-aia o dormim? :D sar'na ... ma straduiesc si eu sa ma mentin pe propriul nivel :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 nooo, o viata avem, si pe-aia o dormim? :D sar'na ... ma straduiesc si eu sa ma mentin pe propriul nivel :) :laugh2 Job well done! :laugh2Multi incep pe un nivel si termina cu injuraturi de morti... :slap2Nu primesc notificari, desi sunt bifate in setari... O fi contul nou sau suparari la admin?Mai stii cum era la tine la inceput, am stat mult timp pe cont vechi. :blushing2 Peseu: Neata! :laugh2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 :laugh2 Job well done! :laugh2Multi incep pe un nivel si termina cu injuraturi de morti... :slap2Nu primesc notificari, desi sunt bifate in setari... O fi contul nou sau suparari la admin?Mai stii cum era la tine la inceput, am stat mult timp pe cont vechi. :blushing2 Peseu: Neata! :laugh2 de cand am aterizat pe-aici mi-am imbogatit substantial cunostintele in materie de injuraturi, dar tot n-as putea sa fac apel la ele :D nu mai stiu sigur, dar parca nu functioneaza de la inceput... cred ca dupa vreo 40 de postari 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 de cand am aterizat pe-aici mi-am imbogatit substantial cunostintele in materie de injuraturi, dar tot n-as putea sa fac apel la ele :D nu mai stiu sigur, dar parca nu functioneaza de la inceput... cred ca dupa vreo 40 de postari :laugh2 :laugh2 :laugh2Caracterul puternic nu se schimba cu cateva scame... ;)Sa vad ce o fi dupa 40, ar fi culmea sa postez ca idiotii pentru colorare, erau unii mov si tot postau acolo. :laugh2 :slap2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 am vazut :laugh2 s-o da ceva gratis sau e doar puterea obisnuintei?! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 am vazut :laugh2 s-o da ceva gratis sau e doar puterea obisnuintei?! Apropos de idioti, in cautarea mea de comedii am dat peste un serial britanic "Coupling". :laugh2Recomand, vezi adevarata prostie la barbati, dar si femei. :laugh2Te pupicesc si ma retrag. :hug1 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 Apropos de idioti, in cautarea mea de comedii am dat peste un serial britanic "Coupling". :laugh2Recomand, vezi adevarata prostie la barbati, dar si femei. :laugh2Te pupicesc si ma retrag. :hug1o sa-l caut :D somn usor si zi frumoasa cand te trezesti iar :hug1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 o sa-l caut :D somn usor si zi frumoasa cand te trezesti iar :hug1 Multumesc frumos!O zi minunata sa ai, plina de reusite! :) :hug1 Adorm greu, acum astept sa treaca soarele de geamurile mele, o sa dorm cateva ore pe zi, apoi fac noaptea alba probabil si mai dorm maine seara... :laugh2Bine zici ca o viata avem si n-ar trebui sa o dormim, dar eu am testat cum e sa nu dormi o luna... ramaneam semi-adormita... am ajuns la halucinatii. :slap2 Creierul este cel care are nevoie de odihna, corpul ar rezista. Acum imi permit sa nu dorm 3 zile, dar atat. :) 2 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2018 de cand am aterizat pe-aici mi-am imbogatit substantial cunostintele in materie de injuraturi, dar tot n-as putea sa fac apel la ele :D nu mai stiu sigur, dar parca nu functioneaza de la inceput... cred ca dupa vreo 40 de postariNeata :kiss3... dar poti sa injuri in gand ... sa vezi ce bine o te simti :laugh2 ... sau poti sa faci o injuratura noua la adresa sefului folosind cuvintele: varicela, bot, "carne macra", etc :wink2 .... ca la jocul cu versuri si cuvinte cheie. Parerea mea :hihat 2 3
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 Neata :kiss3... dar poti sa injuri in gand ... sa vezi ce bine o te simti :laugh2 ... sau poti sa faci o injuratura noua la adresa sefului folosind cuvintele: varicela, bot, "carne macra", etc :wink2 .... ca la jocul cu versuri si cuvinte cheie. Parerea mea :hihatneata si tie! buna idee! :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2018 'neața! Ce soare mișto afară și câte am de făcut azi! Poate am timp să dau și o pedală... 1 4
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 18, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 18, 2018 Ma simt ca un cuptor incins ... numai bun sa bagi dragostea in el, la copt. 2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2018 Ma simt ca un cuptor incins ... numai bun sa bagi dragostea in el, la copt.Te simți lesinata de foame, bagă un tampax la cuptor
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 18, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 18, 2018 :D :D :D
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 18, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 18, 2018 sunt bine, bine, f bine!imi iubesc semenii, incerc sa-mi iubesc, mai ales, dusmanii :)...sa fiu proactiv, pro, pro, pro dar si putin, macar putin, contra, pentru echilibru :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 https://i.imgur.com/Hl68NUO.gifo forma grava de conjunctivita? :Dde altfel e de inteles, e perioada cu mult polen, pufi de plop si alte balarii 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 o forma grava de conjunctivita? :Dde altfel e de inteles, e perioada cu mult polen, pufi de plop si alte balarii uite ce mi-au facut…..https://i.imgur.com/sBpkpE0.gif
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 uite ce mi-au facut…..https://i.imgur.com/sBpkpE0.gif :cry2 lasa mamica, the resurrection is about to come :D
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 sunt bine, bine, f bine!imi iubesc semenii, incerc sa-mi iubesc, mai ales, dusmanii :)...sa fiu proactiv, pro, pro, pro dar si putin, macar putin, contra, pentru echilibru :)azi vad ca e nevoie de ochelari de soare la tine pe strada :Do avea legatura cu apropierea weekend-ului...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum