Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Pe mine? :laugh2Mai grav e cand ma pun eu si zici "Mai lasa-ma ca nu mai pot!" :laugh2 :laugh2 :laugh2pe, sub, pân părți :))) 'ai lasa-ma-mi place! :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 pe, sub, pân părți :))) 'ai lasa-ma-mi place! :))) La inceput, da, nu ma intreba de unde ma regenerez asa de repede, dar... La mine zexul a fost ca un drog, cu cat mai mult imi placea, cu atat voiam mai mult... in relatii.Am o stare ciudata azi, inca nu s-a intamplat, dar stiu ca cineva o sa ma enerveze rau. Bag ceva in intuitie, uneori e mai bine fara. 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 26, 2018 nu trece. :((( Trece ca e leac universal :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Diminetile pot fi foarte frumoase, daca stii in ce directie sa te uiti, cand te scoli... https://video.genyoutube.net/GLiKEepdZeU Eu vorbeam serios, dar sa vorbim despre dimineti... :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 La inceput, da, nu ma intreba de unde ma regenerez asa de repede, dar... La mine zexul a fost ca un drog, cu cat mai mult imi placea, cu atat voiam mai mult... in relatii.Am o stare ciudata azi, inca nu s-a intamplat, dar stiu ca cineva o sa ma enerveze rau. Bag ceva in intuitie, uneori e mai bine fara.intuiția e un dar. Poate ar trebui sa regandesti strategia, intuind ce se va intampla, sa ocolești elegant ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 intuiția e un dar. Poate ar trebui sa regandesti strategia, intuind ce se va intampla, sa ocolești elegant ;) Asta este partea de rahat, stii si atat. Nu poti schimba.Ti se da o putere, ti se ia alta.Un exemplu: Visez exact cum as trai, am avut un cosmar in care retardatul m-a enervat de 3 ori... M-am trezit cam confuza si iritata. (Un an si ceva, 2 in urma)Stam in balcon, nimic de vorbit, zice ca ar vrea sa se barbiereasca, dar nu mai are aparat de ras.Pai, sa-si cumpere. Zic, am unul de vreo doi ani pentru subrat, e bun si acum.Bla, bla... Ca se duce sa se rada, ok. Sta. Pai du-te. (1) Se ridica si se opreste in usa.-Ce faci? -Pai nu stiu unde este aparatul... (2)-Care aparat?-Aparatul tau! (3)Am zis ca-mi fierb creierii! De unde, pula calului, ai ajuns tu la concluzia ca-ti dau aparatul meu cu care ma rad la subrat de 2 ani?! Asta este doar un exemplu, in perioada aia am avut cosmaruri aproape in fiecare noapte, apoi le-am trait ziua, inca o data!Acum sunt indiferenta, a fost prea mult sa-mi mai pese.De curand, am visat o viespie, m-am trezit cand ii dadeam capac... Revin pe forum si o vad pe PisTantric cum se screme sa me enerveze...De cacat uneori sa stii prea mult! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 'neața! Ce face băieții? Ce face fetilii? 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 'neața! Ce face băieții? Ce face fetilii? Daca la tine acum e neata, banuiesc ce ai facut aseara! :laugh2Plictiseala toropita. :) 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 Daca la tine acum e neata, banuiesc ce ai facut aseara! :laugh2Plictiseala toropita. :)Bănuiești bine. 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 Excelent Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Bine...voi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Bine...voi? Esti ok? S-a rezolvat? :yl2jump Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Esti ok? S-a rezolvat? :yl2jumpIn mare parte da, acum sa vedem cum o sa reactioneze osul ... in următoarea saptamana voi fi sigura . Tu ce faci ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 Mă duc să fac cafes. Tot eu!'mi-aș... 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Mă duc să fac cafes. Tot eu!'mi-aș...Daca eram acasa , veneai la mine .... 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 In mare parte da, acum sa vedem cum o sa reactioneze osul ... in următoarea saptamana voi fi sigura . Tu ce faci ? Ma bucur. :hug1Io, ma plictisesc. Cred ca ii gasesc analizele puturoasei daca tot nu am ce face... :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Ma bucur. :hug1Io, ma plictisesc. Cred ca ii gasesc analizele puturoasei daca tot nu am ce face... :laugh2Bleaxh...Ia o capsunica 😙😠1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 Daca eram acasa , veneai la mine .... Păi, nooooo? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Bleaxh...Ia o capsunica Astept sa apara alea romanesti, coapte si dulci. ;) :hug1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 Astept sa apara alea romanesti, coapte si dulci. ;) :hug1Au apărut de vreo 2 săptămâni. Să vezi diferență la miros între cele de aici și alea de import! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Păi, nooooo?Ehee,dar tot tu o făceai ca eu nustiu d'astea . :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Astept sa apara alea romanesti, coapte si dulci. ;) :hug1Mi a luat ce a gasit aici .. oricum nu sunt rele la gust sa stii.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 Mă duc să fac cafea. Tot eu!'mi-aș...Am făcut și OO poșate, ce pula mea! Poate nu-mi poșează OO-le, că fac scandal! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Au apărut de vreo 2 săptămâni. Să vezi diferență la miros între cele de aici și alea de import! Cine crezi ca se duce la piata Matache? :laugh2 Mi a luat ce a gasit aici .. oricum nu sunt rele la gust sa stii.... De pofta, ar merge. ;) Am făcut și OO poșate, ce pula mea! Poate nu-mi poșează OO-le, că fac scandal! Baga oole tale prima data, pare cam obosita... :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 26, 2018 :laugh2 Nu scoti dracii din probleme psihice. ;)Dar uite ca ma ignora, nu-i mai raspunde, dar nu poti! :rax2 :laugh2Ehee,dar tot tu o făceai ca eu nustiu d'astea . :)))Normal! Tu-mi poșai OO-le.😄😄😄 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum