Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Am dormit atat de profund incat n-am auzit ca se asfalteaza 

:)

• Like 2
  • Minus 12
Vizitator dr parnassus
Postat

Placuta si domnisoara de la "chef la cutite" 

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Printese, dameze, dame, tot aia ..... era o alternativa mult mai atragatoare la ora respectiva..... iar de racit ....ma ajuta jack sa depasesc momentul :)

Bun și Jack! 

• Minus 1
Postat

Placuta si domnisoara de la "chef la cutite" 

Cine? Scărlătescu?  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

Ma simt depresiva, grasuta, si imi caut un loc de munca. Ma ajuta cineva? :)

Incearca sa depui cv uri la nagazine /hypermarketuri sau unde ai dori sa lucrezi

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Azi cum sa ma simt dupa 3 beri si juma de kil de vin  :laugh2  Dau randament maxim dimineata 

Vizitator
Postat

nu mai pot de nerabdare.

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Băi, tu ai futut astăzi :laugh2

N-am. 

Vizitator dr parnassus
Postat

Buna dimi! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Neata ... unde-o fi @forbidden_desire, ca imi e dor de ea ....  :blushing2

P.S. cine stie? azi o ploua in Bucuresti?

... cum era ... "intreb pentru un prieten"  :laugh2 , ca sa citez un "clasic".

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Ma simt depresiva, grasuta, si imi caut un loc de munca. Ma ajuta cineva? :)

Bine ai venit in club!  :laugh2

Eu o sa caut si o colega de apartament, daca te intereseaza, da PM.

Gasim noi ceva. ;)

:hug1

Postat

Eu o sa caut si o colega de apartament, daca te intereseaza, da PM.

Gasim noi ceva. ;)

Da! Maximă coincidență, și eu caut colegă de apartament. Găsim noi ceva ðŸ˜

Bună dimineața totuși. De trei zile nu mai beau cafea. ÃŽncerc să fac o sesiune de des-sensibilizare nootropica pentru o scurtă perioadă de timp să vedem efectele. Curios, mă așteptam ca eu, mare cafegiu să intru în sevrajul cafeinei, dar se poate. De ce fac asta? Păi e bine să experimentezi și să îți testezi voința, din când în când. Plus că de când am pus pe pauză cafeaua dorm neintors. A plouat azi noapte în București, n-am auzit nimic, nici măcar că am avut geamul deschis.

Acestea fiind spuse, vă urez o zi răcoroasă.

Vizitator
Postat

Da! Maximă coincidență, și eu caut colegă de apartament. Găsim noi ceva

Bună dimineața totuși. De trei zile nu mai beau cafea. Încerc să fac o sesiune de des-sensibilizare nootropica pentru o scurtă perioadă de timp să vedem efectele. Curios, mă așteptam ca eu, mare cafegiu să intru în sevrajul cafeinei, dar se poate. De ce fac asta? Păi e bine să experimentezi și să îți testezi voința, din când în când. Plus că de când am pus pe pauză cafeaua dorm neintors. A plouat azi noapte în București, n-am auzit nimic, nici măcar că am avut geamul deschis.

Acestea fiind spuse, vă urez o zi răcoroasă.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

In ce zona? Sa stiu unde imi caut de munca... :)

M-am lasat de cafea acum cativa ani, prima saptamana am fost zombi, nu ma puteam concentra deloc la serviciu, m-am descurcat, dar usor nu a fost. A doua saptamana putin mai usor, apoi efectul a trecut. M-am apucat iar mai tarziu. Alta data fara cafea 3 zile m-a luat durerea de cap, tensiune joasa.

Problemele mele de somn nu sunt de la cafea, acum beau doar dimineata, motivele nu le pun aici.

E bine ca-ti doresti un corp sanatos, ma ia si pe mine, dar nu ma tine mult, trebuie sa intre in obicei...

Cum o fi, dar de tigari nu vad sa ma las prea curand, mai vrei colega?  :laugh2

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

In ce zona? Sa stiu unde imi caut de munca... :)

M-am lasat de cafea acum cativa ani, prima saptamana am fost zombi, nu ma puteam concentra deloc la serviciu, m-am descurcat, dar usor nu a fost. A doua saptamana putin mai usor, apoi efectul a trecut. M-am apucat iar mai tarziu. Alta data fara cafea 3 zile m-a luat durerea de cap, tensiune joasa.

Problemele mele de somn nu sunt de la cafea, acum beau doar dimineata, motivele nu le pun aici.

E bine ca-ti doresti un corp sanatos, ma ia si pe mine, dar nu ma tine mult, trebuie sa intre in obicei...

Cum o fi, dar de tigari nu vad sa ma las prea curand, mai vrei colega? :laugh2

Hmm, pare mie rău să aud că problemele tale de sunt de natură intrinsecă, dar te asigur că sunt un bun ascultător 🤫

Păi e firesc zic eu, ca fiecare dintre noi să aibă grijă de propria persoană, că vorba aia, cum te păstrezi...

Bine, nu sunt un sfânt, ferească, dar încerc să nu abuzez peste măsură, echilibru în toate 😎

Ahh, zici că de țigări, nicio șansă să te lași? Poi n-aș vrea să impun ceva unei "berbeace", de aceea cred că buna funcționare a unei relații este, compromisul, pe ici pe colo ðŸ˜, găsim noi ceva nu-i bai 😎

Postat

Azi e atât de frumos afară, că mi-am băgat pula în el de serviciu! E mai lejer și ce am de făcut, pot face și de acasă. 

peseu ... parcă aș fute ceva. :blushing2

• Minus 2
Vizitator
Postat

Hmm, pare mie rău să aud că problemele tale de sunt de natură intrinsecă, dar te asigur că sunt un bun ascultător

Păi e firesc zic eu, ca fiecare dintre noi să aibă grijă de propria persoană, că vorba aia, cum te păstrezi...

Bine, nu sunt un sfânt, ferească, dar încerc să nu abuzez peste măsură, echilibru în toate

Ahh, zici că de țigări, nicio șansă să te lași? Poi n-aș vrea să impun ceva unei "berbeace", de aceea cred că buna funcționare a unei relații este, compromisul, pe ici pe colo , găsim noi ceva nu-i bai

:laugh2  Mda, berbeaca, asa e. ;) Cu mine poti negocia, dar nu poti impune. Iar daca ai argumente sa-mi spui ca nu am dreptate, nu merg pana in panzele albe... :)

Ma bucur ca esti un bun ascultator, dar nu sunt genul sa ma plang de probleme, victimizarea nu face parte din caracterul meu.

Sunt o fire pozitiva, dar as minti daca as spune ca nu stresul m-a ingrasat, cel care a schimbat si stilul de viata, trasformandu-l in sedentarism.

Imi placea sportul, pur si simplu, nu pentru pentru corp atletic, a ramas o amintire. O sa revin la el dupa ce pun niste lucruri la punct...

Mi-a facut placere sa discut cu tine de fiecare data. Ciudat!  :laugh2

Azi e atât de frumos afară, că mi-am băgat pula în el de serviciu! E mai lejer și ce am de făcut, pot face și de acasă. 

peseu ... parcă aș fute ceva. :blushing2

Cheama secretara sa te ajute...  :laugh2

Postat

:laugh2  Mda, berbeaca, asa e. ;) Cu mine poti negocia, dar nu poti impune. Iar daca ai argumente sa-mi spui ca nu am dreptate, nu merg pana in panzele albe... :)

Ma bucur ca esti un bun ascultator, dar nu sunt genul sa ma plang de probleme, victimizarea nu face parte din caracterul meu.

Sunt o fire pozitiva, dar as minti daca as spune ca nu stresul m-a ingrasat, cel care a schimbat si stilul de viata, trasformandu-l in sedentarism.

Imi placea sportul, pur si simplu, nu pentru pentru corp atletic, a ramas o amintire. O sa revin la el dupa ce pun niste lucruri la punct...

Mi-a facut placere sa discut cu tine de fiecare data. Ciudat!  :laugh2

Cheama secretara sa te ajute...  :laugh2

Bre, e leat cu mine!  :laugh2  Las-o acolo, să preia mesajele și alte chestii!  

• Minus 1
Postat

:laugh2 Mda, berbeaca, asa e. ;) Cu mine poti negocia, dar nu poti impune. Iar daca ai argumente sa-mi spui ca nu am dreptate, nu merg pana in panzele albe... :)

Mi-a facut placere sa discut cu tine de fiecare data. Ciudat! :laugh2

Nu aș impune chiar dacă argumentele mele ar fi obiective, însă dacă pânzele albe sunt pe aceeași undă, probabil nu va fi nevoie de negocieri prelungite 😎

Nu trebuie să te victimizezi ca eu să te ascult. Comunicarea nu are granițe și nici prejudecăți, poți spune doar că împărtășim reciproc gânduri și simțiri, asta numesc eu partea pozitiva într-o relație ðŸ˜

Partea cu stresul? Da, este foarte adevărat, pentru că există o legătură directă între cortizol și dereglarea metabolismului. Apropo, pot crea și meniuri personalizate pentru scăderea în greutate 😎

Nu trebuie să bați la ușă, curaj, e deschisă! 🤗

Vizitator
Postat

Bre, e leat cu mine!  :laugh2  Las-o acolo, să preia mesajele și alte chestii!  

:laugh2  Vrei ceva mai fraged...  :laugh2

Nu aș impune chiar dacă argumentele mele ar fi obiective, însă dacă pânzele albe sunt pe aceeași undă, probabil nu va fi nevoie de negocieri prelungite

Nu trebuie să te victimizezi ca eu să te ascult. Comunicarea nu are granițe și nici prejudecăți, poți spune doar că împărtășim reciproc gânduri și simțiri, asta numesc eu partea pozitiva într-o relație

Partea cu stresul? Da, este foarte adevărat, pentru că există o legătură directă între cortizol și dereglarea metabolismului. Apropo, pot crea și meniuri personalizate pentru scăderea în greutate

Nu trebuie să bați la ușă, curaj, e deschisă!

Comunicarea este importanta, bineinteles, fara ea nu exista increderea - baza unei relatii.

Daca sunt linistita nu am nevoie de meniuri, iar programul de la sala este destul de simplu pentru slabit: banda la greu si aparate pentru toate categoriile de muschi, dar nu prea mult ca-mi creste masa musculara prea repede. 

Pai, nu stiu daca vreau sa intru, ce gasesc?  :blushing2

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

.

Am vrur sa zic...

A'nflorit teiu'

• Like 1

Postat

Comunicarea este importanta, bineinteles, fara ea nu exista increderea - baza unei relatii.

Daca sunt linistita nu am nevoie de meniuri, iar programul de la sala este destul de simplu pentru slabit: banda la greu si aparate pentru toate categoriile de muschi, dar nu prea mult ca-mi creste masa musculara prea repede.

Pai, nu stiu daca vreau sa intru, ce gasesc? :blushing2

Meniurile nu-s doar pentru slăbit cât mai ales pentru încântat simțurile 😎

Nu-ți face griji în privința masei musculare, oricât ai "trage de fiare" ai avea nevoie de un regim hipercaloric și hiperproteic pentru a da impuls hipertrofiei musculare. Ești în siguranță, contează doar tonusul muscular 😉

Ce găsești în spatele ușii deschise? Fundația zic eu că am inceput-o, ajută-mă să termin și casa ðŸ˜

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...