Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Incercati si asa ceva 

post-248835-0-73380600-1528660320_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu-i bai, gatesc eu 

:)

am intrat pe topicul celalalt chiar astazi si faci un gratar super atragator . Chiar mi s-a facut pofta, doar uitandu-ma la poze . Pare delicios. , astept sa ma inviti si pe mn :)))
Vizitator dr parnassus
Postat

Lasa-ma in pula mea cu whiskey-ul ala terminat

Si care e ala bun ? 

Vizitator dr parnassus
Postat

Nu prea beau whiskey parnaie.

Da. 

Vizitator dr parnassus
Postat

Noapte buna doamnelor, domnisoarelor, domnilor. 

Sa aveti o saptamana frumoasa, ca a mea. 

:)

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma pun sa citesc "Insula doctorului Moreau". Ti-a fost coleg, ceva ?  :giggle:

• Like 2
Vizitator
Postat

ahhahahaha

fa cat da distrusa sa fii nici o lamaie sa nu stii sa tai ?

e proasta rau

fa da puneti draq o punga pa mana si fute-te ca fraierii te accepta oricum si-ti dau tot 10 pa linie =))

Numai un cacat ca tine rade la necazul cuiva.

Hai sa vina karma! :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Numai un cacat ca tine rade la necazul cuiva.

Hai sa vina karma! :)

Poate rade de altceva, poate necazul e intr-adevăr doar prostia cuiva si are tot dreptul să se amuze decât sa ia in serios, repet...prostia cuiva.
  • Minus 1
Vizitator
Postat

trezirea ba!

ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.

Vizitator
Postat

trezirea ba!

ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.

80 pe ce?
Vizitator
Postat

Poate rade de altceva, poate necazul e intr-adevăr doar prostia cuiva si are tot dreptul să se amuze decât sa ia in serios, repet...prostia cuiva.

Desteapto, o secunda de neatentie nu este prostie, tu esti geana pe forum zilnic si tot cretina esti.

• Like 2
Postat

Bună de dimineața, ce frumoasă-i viața când te trezește dimineața, gândul că tre' să mai și muncești. Prefer oricând varianta asta decât să stau în casă, de unde aș umple forumul cu discuții inutile doar să fiu băgat în seamă ( aviz...).

Vorba unui "amic" , pe una nici vibratorul n-o fute, așa "prețioasă " este.

Să aveți o zi bună stimabilii, stimabile și "fă"! 😎

• Like 1
Vizitator
Postat

Bună de dimineața, ce frumoasă-i viața când te trezește dimineața, gândul că tre' să mai și muncești. Prefer oricând varianta asta decât să stau în casă, de unde aș umple forumul cu discuții inutile doar să fiu băgat în seamă ( aviz...).

Vorba unui "amic" , pe una nici vibratorul n-o fute, așa "prețioasă " este.

Să aveți o zi bună stimabilii, stimabile și "fă"!

13

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Ma pun sa citesc "Insula doctorului Moreau". Ti-a fost coleg, ceva ?  :giggle:

Nu, deoarece nu am doctoratul

Vizitator mc hammer
Postat

trezirea ba!

poate minezi fara sa stii, ca se cam poarta

Postat

trezirea ba!

Ai laptop sau desktop? Răcirea e pe aer sau lichidă? Dacă e pe aer și ai cooler-ul stock, musai să îl schimbi 🙂
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vis, taci!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Si eu care credeam ca am scapat de raceala... 😡😠

Vizitator
Postat

poate minezi fara sa stii, ca se cam poarta

Salut!

Am auzit la un moment dat si de treaba asta, cred ca intr-un articol.

Daca imi aduc eu bine aminte, era vorba despre un program foarte popular de descarcat torrente, pe care developerii l-au compromis cu asa ceva.

Nu ma pricep la tehnicalitati, insa imi place sa citesc din toate domeniile, ce mai gasesc.

Ai laptop sau desktop? Răcirea e pe aer sau lichidă? Dacă e pe aer și ai cooler-ul stock, musai să îl schimbi

Da, este vorba de un desktop.

Intr-un timp mai ma jucam si atunci se incingea mai rau.

Mi-a zis un amic care se pricepe cu calculatoarele ca trebuie sa schimb nu stiu ce pasta.

Vine destul de des pe la mine, atunci cand nu umbla ca bulangiul cu teamviewer-ul (stiu ca citesti) si poate reuseste sa-i faca ceva, ca scoate si un zgomot oribil.

Stii ma sa schimbi si cooller-ul ? Ia si tu unul de la magazinul ala de componente de pe langa Blvd-ul Unirii.

De acolo am luat eu RAM-ul, asta cu ani in urma, parca tot tu imi zisesesi de el. 

Ceva similar emag, evomag, depozit. Dracu sa le ia si pe alea si pe script-ul asta de reconnect ca imi tot face pop-up.

Edit: Iarasi ai uitat TV-ul aprins si prajitorul in priza. Nu ma intereseaza pe mine ca au timer, eu sunt paranoic, ia foc casa!

Postat

Salut!

Am auzit la un moment dat si de treaba asta, cred ca intr-un articol.

Daca imi aduc eu bine aminte, era vorba despre un program foarte popular de descarcat torrente, pe care developerii l-au compromis cu asa ceva.

Nu ma pricep la tehnicalitati, insa imi place sa citesc din toate domeniile, ce mai gasesc.

Da, este vorba de un desktop.

Intr-un timp mai ma jucam si atunci se incingea mai rau.

Mi-a zis un amic care se pricepe cu calculatoarele ca trebuie sa schimb nu stiu ce pasta.

Vine destul de des pe la mine, atunci cand nu umbla ca bulangiul cu teamviewer-ul (stiu ca citesti) si poate reuseste sa-i faca ceva, ca scoate si un zgomot oribil.

Stii ma sa schimbi si cooller-ul ? Ia si tu unul de la magazinul ala de componente de pe langa Blvd-ul Unirii.

De acolo am luat eu RAM-ul, asta cu ani in urma, parca tot tu imi zisesesi de el.

Ceva similar emag, evomag, depozit. Dracu sa le ia si pe alea si pe script-ul asta de reconnect ca imi tot face pop-up.

Edit: Iarasi ai uitat TV-ul aprins si prajitorul in priza. Nu ma intereseaza pe mine ca au timer, eu sunt paranoic, ia foc casa!

Da, probabil e vorba de pasta termoconductoare care are rolul de-a facilita transferul căldurii de pe CPU către cooler. Posibil să fie și praf pe cooler, cu cât e mai mult cu atât eficiența cooler-ul scade.

• Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

Tristă. Privesc cum acest site s-a transformat în unul pentru postare pentru colorare, în care topicele de Fazan au fost luate cu asalt de sute de useri necolorati, majoritatea fiind noi, cu nume ciudate. În un oraș 300 de pagini de Fazan s-au scris în câteva zile. Pentru site o fi bine dacă îi folosește postarile de orice fel adăugate prin programe script.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...