Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Incercati si asa ceva 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Nu-i bai, gatesc eu :) am intrat pe topicul celalalt chiar astazi si faci un gratar super atragator . Chiar mi s-a facut pofta, doar uitandu-ma la poze . Pare delicios. , astept sa ma inviti si pe mn :)))
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Lasa-ma in pula mea cu whiskey-ul ala terminat
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Lasa-ma in pula mea cu whiskey-ul ala terminatSi care e ala bun ?
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Nu prea beau whiskey parnaie.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Nu prea beau whiskey parnaie.Da.
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Ce da ma parnaie,ti s-a ars ceva?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Noapte buna doamnelor, domnisoarelor, domnilor. Sa aveti o saptamana frumoasa, ca a mea. :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ma pun sa citesc "Insula doctorului Moreau". Ti-a fost coleg, ceva ? 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2018 Buna dimineata!Azi ne ardem, frigem sau ne coacem? :thinking 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 ahhahahaha fa cat da distrusa sa fii nici o lamaie sa nu stii sa tai ? e proasta rau fa da puneti draq o punga pa mana si fute-te ca fraierii te accepta oricum si-ti dau tot 10 pa linie =)) Numai un cacat ca tine rade la necazul cuiva.Hai sa vina karma! :)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2018 Numai un cacat ca tine rade la necazul cuiva.Hai sa vina karma! :)Poate rade de altceva, poate necazul e intr-adevăr doar prostia cuiva si are tot dreptul să se amuze decât sa ia in serios, repet...prostia cuiva. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 trezirea ba! ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 trezirea ba! ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.80 pe ce?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Poate rade de altceva, poate necazul e intr-adevăr doar prostia cuiva si are tot dreptul să se amuze decât sa ia in serios, repet...prostia cuiva.Desteapto, o secunda de neatentie nu este prostie, tu esti geana pe forum zilnic si tot cretina esti. 2
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Bună de dimineața, ce frumoasă-i viața când te trezește dimineața, gândul că tre' să mai și muncești. Prefer oricând varianta asta decât să stau în casă, de unde aș umple forumul cu discuții inutile doar să fiu băgat în seamă ( aviz...).Vorba unui "amic" , pe una nici vibratorul n-o fute, așa "prețioasă " este.Să aveți o zi bună stimabilii, stimabile și "fă"! 😎 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Bună de dimineața, ce frumoasă-i viața când te trezește dimineața, gândul că tre' să mai și muncești. Prefer oricând varianta asta decât să stau în casă, de unde aș umple forumul cu discuții inutile doar să fiu băgat în seamă ( aviz...).Vorba unui "amic" , pe una nici vibratorul n-o fute, așa "prețioasă " este.Să aveți o zi bună stimabilii, stimabile și "fă"! 13 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ma pun sa citesc "Insula doctorului Moreau". Ti-a fost coleg, ceva ? Nu, deoarece nu am doctoratul ☺
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 trezirea ba! ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.poate minezi fara sa stii, ca se cam poarta
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 trezirea ba! ps ma cac in el, deja e in 80 de grade, face coolleru ca toti dracii, nu-l mai tin aprins. i-am dat lu R mesaj.Ai laptop sau desktop? Răcirea e pe aer sau lichidă? Dacă e pe aer și ai cooler-ul stock, musai să îl schimbi 🙂
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2018 Poate rade de altceva, poate necazul e intr-adevăr doar prostia cuiva si are tot dreptul să se amuze decât sa ia in serios, repet...prostia cuiva.Vis, taci! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Si eu care credeam ca am scapat de raceala... 😡ðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 poate minezi fara sa stii, ca se cam poarta Salut! Am auzit la un moment dat si de treaba asta, cred ca intr-un articol. Daca imi aduc eu bine aminte, era vorba despre un program foarte popular de descarcat torrente, pe care developerii l-au compromis cu asa ceva. Nu ma pricep la tehnicalitati, insa imi place sa citesc din toate domeniile, ce mai gasesc. Ai laptop sau desktop? Răcirea e pe aer sau lichidă? Dacă e pe aer și ai cooler-ul stock, musai să îl schimbi Da, este vorba de un desktop. Intr-un timp mai ma jucam si atunci se incingea mai rau. Mi-a zis un amic care se pricepe cu calculatoarele ca trebuie sa schimb nu stiu ce pasta. Vine destul de des pe la mine, atunci cand nu umbla ca bulangiul cu teamviewer-ul (stiu ca citesti) si poate reuseste sa-i faca ceva, ca scoate si un zgomot oribil. Stii ma sa schimbi si cooller-ul ? Ia si tu unul de la magazinul ala de componente de pe langa Blvd-ul Unirii. De acolo am luat eu RAM-ul, asta cu ani in urma, parca tot tu imi zisesesi de el. Ceva similar emag, evomag, depozit. Dracu sa le ia si pe alea si pe script-ul asta de reconnect ca imi tot face pop-up. Edit: Iarasi ai uitat TV-ul aprins si prajitorul in priza. Nu ma intereseaza pe mine ca au timer, eu sunt paranoic, ia foc casa!
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Salut! Am auzit la un moment dat si de treaba asta, cred ca intr-un articol. Daca imi aduc eu bine aminte, era vorba despre un program foarte popular de descarcat torrente, pe care developerii l-au compromis cu asa ceva. Nu ma pricep la tehnicalitati, insa imi place sa citesc din toate domeniile, ce mai gasesc. Da, este vorba de un desktop. Intr-un timp mai ma jucam si atunci se incingea mai rau. Mi-a zis un amic care se pricepe cu calculatoarele ca trebuie sa schimb nu stiu ce pasta. Vine destul de des pe la mine, atunci cand nu umbla ca bulangiul cu teamviewer-ul (stiu ca citesti) si poate reuseste sa-i faca ceva, ca scoate si un zgomot oribil. Stii ma sa schimbi si cooller-ul ? Ia si tu unul de la magazinul ala de componente de pe langa Blvd-ul Unirii. De acolo am luat eu RAM-ul, asta cu ani in urma, parca tot tu imi zisesesi de el. Ceva similar emag, evomag, depozit. Dracu sa le ia si pe alea si pe script-ul asta de reconnect ca imi tot face pop-up. Edit: Iarasi ai uitat TV-ul aprins si prajitorul in priza. Nu ma intereseaza pe mine ca au timer, eu sunt paranoic, ia foc casa!Da, probabil e vorba de pasta termoconductoare care are rolul de-a facilita transferul căldurii de pe CPU către cooler. Posibil să fie și praf pe cooler, cu cât e mai mult cu atât eficiența cooler-ul scade.
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Iunie 11, 2018 Tristă. Privesc cum acest site s-a transformat în unul pentru postare pentru colorare, în care topicele de Fazan au fost luate cu asalt de sute de useri necolorati, majoritatea fiind noi, cu nume ciudate. În un oraș 300 de pagini de Fazan s-au scris în câteva zile. Pentru site o fi bine dacă îi folosește postarile de orice fel adăugate prin programe script.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum