rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Tu nu-l stii pe tipul in cauza =)) Mi-a zis deja ca probabil sunt si panze de paienjeni pe acolo. El chiar le are cu treburile astea, si-a facut PC-ul singur, pe componente, totul asamblat de el. E cum ai zis si tu, cooller stock si probabil prost. Eu ma uit la el acum si e o ciudatenie, ca nu vad sa aiba ceva de care sa-l trag in afara. Cred ca e prins direct pe placa de baza. Iarna mai mergea, dadea caldura, dar acum vine caldura si nu vreau sa fie sauna aici :P😂😂😂 Păi și eu tot singur l-am asamblat așa că știu ce-i pe acolo. Lasă cooler-ul acolo, nu îl scoate ca scoți și CPU-ul și rămâi fără el 😋 Dacă se îndoaie pinii de la CPU îți iei alt desktop 😎
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 O sa il sting. Oricum PC-ul asta e deschis non-stop, mai punem muzica pe el, se mai descarca filme si se mai logheaza unu si altul pe el prin teamviewer.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Crocozaure... Nu te culci ? Pai eu am dormit mai devreme. Nu folosesc doar eu PC-ul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Am chef sa pregatesc ceva dulce .....dar ma mai gandesc ,sper sa dispara 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Am chef sa pregatesc ceva dulce .....dar ma mai gandesc ,sper sa disparaFă porție dublă... că vreau si io
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Am chef sa pregatesc ceva dulce .....dar ma mai gandesc ,sper sa disparaPofta de dulce nu dispare. Dacă ai chef, zic să profiți. Ce idei ai de făcut dulce? 🤔
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2018 Neata ... am o dilema ... de ce se aduna scamele in buric?Faci scame? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Pofta de dulce nu dispare. Dacă ai chef, zic să profiți. Ce idei ai de făcut dulce? 🤔Nu stiu cum se spune la voi.E o chestie ca un fel de chec(ceva de genul),prajitura cu lapte prins se cheama la noi. Merge la cafe,ceai,limonada. Sau mai am o varianta ,negresele 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Fă porție dublă... că vreau si ioNu-t' dau. Ii dau doar lu' vtm :)))
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Nu stiu cum se spune la voi.E o chestie ca un fel de chec(ceva de genul),prajitura cu lapte prins se cheama la noi. Merge la cafe,ceai,limonada. Sau mai am o varianta ,negreseleSuna excelent. Păi bagă și negresele să le indesam pe toate în hora stomacului. Să vezi atunci orgasme gustative 😎😎
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Suna excelent. Păi bagă și negresele să le indesam pe toate în hora stomacului. Să vezi atunci orgasme gustative 😎😎Sunt obositoare negresele ... Trebuie sa ai grija la timp,grade,cum le prepari...ma mai gandesc .Daca mananc prea mult,mi se face rau . :)) 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Sunt obositoare negresele ... Trebuie sa ai grija la timp,grade,cum le prepari...ma mai gandesc .Daca mananc prea mult,mi se face rau . :))Nuuuu. Produsul final revitalizează simțurile și spiritul 😠Uite, întreaga comunitate e alături de tine! Până și Simona a câștigat RG, nu convingi tu niște negrese la cuptor? ðŸ˜ðŸ˜Niște selfie-uri după ce le termini sunt binevenite 😊
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2018 Sunt obositoare negresele ... Trebuie sa ai grija la timp,grade,cum le prepari...ma mai gandesc .Daca mananc prea mult,mi se face rau . :)) :laugh2 :laugh2 :laugh2 io ma gandeam la altfel de negrese 2 3
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 io ma gandeam la altfel de negrese... și alea 😎😎😎
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 12, 2018 Ce pula mea e aici mă ? Sat fara caini Mareane 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Nuuuu. Produsul final revitalizează simțurile și spiritul 😠Uite, întreaga comunitate e alături de tine! Până și Simona a câștigat RG, nu convingi tu niște negrese la cuptor? ðŸ˜ðŸ˜Niște selfie-uri după ce le termini sunt binevenite 😊E,mi-o venit alta idee.. dulceata de visine. Cred ca ma apuc de ea . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Sat fara caini Mareane da' cu covrigi :))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 io ma gandeam la altfel de negreseNumai la prostii te gandesti 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 12, 2018 da' cu covrigi :))) Da ce e pe topicu lui cu penalele nu vede =))
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 12, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 12, 2018 Dar nu sunt suparata de ce au spus xoxo sau Vis, am citit ..))) nici eu nu vad legatura intre prostie si neatentie.Sunt asa epuizata ca nu am mai avut copci pana acum si doare prea tare. noroc ca s-au inventat calmantele.Te pup Bine ca nu ai sectionat tendon, al naibii de dureros ca ai taiat, cu ocazia aia festiva, un nerv, doi, senzitivi, ca palma noastra e inervata rau; trebuie sa pipaie :iagree, sa simta cald- rece, tare-moale :laugh2 ...trece pan' te mariti, vezi, poate e karma, ca m ai blocat :D ...insanatosire grabnica, iti doresc, puta mica! :) :hug1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Asediul fazanului ! https://78.media.tumblr.com/tumblr_me5rx8mrnL1r4zr2vo1_r2_500.gif 4
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 12, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 12, 2018 Asediul fazanului ! https://78.media.tumblr.com/tumblr_me5rx8mrnL1r4zr2vo1_r2_500.gif ma scuzi, lopix, dar spiritu-mi de azi nu-l poate imagina decat intr-o farfurie! :) poate de maine sa revin la ceva simt "artistic" :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 ma scuzi, lopix, dar spiritu-mi de azi nu-l poate imagina decat intr-o farfurie! :)poate de maine sa revin la ceva simt "artistic" :)Multumesc, dar e luata de pe net, nu e personala. Poza era ironica, pe site 90% din subiectele in "discutie" sunt despre fazan(e)i... 2
indragostitul Reputație: 669 Postat Iunie 12, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 12, 2018 Asediul fazanului ! https://78.media.tumblr.com/tumblr_me5rx8mrnL1r4zr2vo1_r2_500.gifEra sa calc cu masina duminica unul identic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum