brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 12, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 12, 2018 Dupa dulceata , sa ne jucam putin.. Mi am scos copilul la plimbare... Ador maraitul lui..❤❤ ai mana de barbat
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 12, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 12, 2018 Gata tati,e facuta.De ce le ai pus in pozitia capra?! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 De ce le ai pus in pozitia capra?! :laugh2Sa fie acolo. Ii fac in ciuda lu' xoxo
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 ai mana de barbatBine ca n am de travestit 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 12, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 12, 2018 te dai mare ca conduce pestalau bmw pe munca ta :slap2
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 12, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 12, 2018 Sa fie acolo. Ii fac in ciuda lu' xoxoAaa...nu i dai nimic, nici de pe fund :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Vine si ziua de maine. Stati pregatiti! Lumea printeselor. :)
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 12, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 12, 2018 te dai mare ca conduce pestalau bmw pe munca ta :slap2...nu te mai caca in lb romana !..."CA COnduce" ce esti ! :laugh2...da te n pula de supozitor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 te dai mare ca conduce pestalau bmw pe munca ta :slap2Taci dracu in pula lui Picon.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Noapte bunicica tuturor! :) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2018 Taci dracu in pula lui Picon.Iar te mănâncă în găoz, maimuțoiule? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Iar te mănâncă în găoz, maimuțoiule? Bre, vezi ca ai gresit adresantul(a) de la butonul Raspuns ! :) 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2018 Bre, vezi ca ai gresit adresantul(a) de la butonul Raspuns ! :)Da. :laugh2 Se mai întâmplă pe mobil, să bagi deștu' aiurea. Taci dracu in pula lui Picon. Scuze, am apăsat aiurea! De gelozie. :laugh2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Da. :laugh2 Se mai întâmplă pe mobil, să bagi deștu' aiurea. Scuze, am apăsat aiurea! De gelozie. :laugh2Nu e panica. 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Bună dă dimineața, zic. Se anunță caniculă în București. Nimic nou supt soare. Dar am. Citit totuși niște chestii îngrijorătoare ieri și anume. În 20-30 de ani, vor dispărea din cauza încălzirii globale, anumite specii de legume și fructe. Mere, avocado, cacao, cafea, banane, bere ( din cauza lipsei de apă dulce), orez, cartofi..Așa că zic, dă-o dracu' de dietă, hai să facem burdihanu barosan, luăm exemplul balenei ucigașe, punem șuncă la păstrat să avem resurse în perioada de restriște.O fi ea proastă, dar mirosea ea ceva în legătură cu dispariția hranei. Ave ție muza mea, Mercedesa mea dragă! Am 77 acum, dar stai ca recuperez!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Bună dă dimineața, zic. Se anunță caniculă în București. Nimic nou supt soare. Dar am. Citit totuși niște chestii îngrijorătoare ieri și anume. În 20-30 de ani, vor dispărea din cauza încălzirii globale, anumite specii de legume și fructe. Mere, avocado, cacao, cafea, banane, bere ( din cauza lipsei de apă dulce), orez, cartofi..Așa că zic, dă-o dracu' de dietă, hai să facem burdihanu barosan, luăm exemplul balenei ucigașe, punem șuncă la păstrat să avem resurse în perioada de restriște.O fi ea proastă, dar mirosea ea ceva în legătură cu dispariția hranei.Ave ție muza mea, Mercedesa mea dragă! Am 77 acum, dar stai ca recuperez! Continui sa crezi ca nu esti obsedat? :)Nu au cum sa dispara legumele, nebunu' din coceni cu teorii de conspiratie! :laugh2Esti tot mai grav, mai stai pe forum ca te faci "bine" complet! :laugh2 Eu sunt imuna.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 http://m.doctorulzilei.ro/scenariu-sumbru-al-cercetatorilor-de-ce-ar-putea-Pă ce planeta trăiești? Românica? Sau tu nu vezi mai departe de burdihanul propriu?ÃŽți dau informații prețioase și tu mă iei la mișto fă! Mă simpt jignit și aștept scuzele tale de rigoare! 😒
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 http://m.doctorulzilei.ro/scenariu-sumbru-al-cercetatorilor-de-ce-ar-putea-Pă ce planeta trăiești? Românica? Sau tu nu vezi mai departe de burdihanul propriu?Îți dau informații prețioase și tu mă iei la mișto fă! Mă simpt jignit și aștept scuzele tale de rigoare! Romanica mai face agricultura? :laugh2Majoritatea e din import.Atata terenu' sta in paragina. Privatii ce mai cultiva cate ceva...Unele zone de pe glob o sa sufere alea 4 grade in 2100, alte zone o sa prospere.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Romanica mai face agricultura? :laugh2Majoritatea e din import.Atata terenu' sta in paragina. Privatii ce mai cultiva cate ceva...Unele zone de pe glob o sa sufere alea 4 grade in 2100, alte zone o sa prospere.Da, uitasem că tu ai făcut și facultatea de geofizica a pământului și p-aia de meteorologie, că tare mult te pricepi tu cum mai cresc gradele alea. La Vodka!Dacă toată clima, care este un tot unitar are de suferit, alte zone o să prospere? Fi-ți-ar logica de râs că mă faci dracu de rușine cu ce debitezi. Dacă tu rămâi fără un dinte, îți prosperă în altă zonă?Știam io că ești botanista da'... mă uimești!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 "Previziunile" astes apocaliptice sunt forțate, exagerate mult, iar factorul antropic joacă un rol secundar, aproape nesemnificativ în ceea-ce privește încălzirea globală. Sunt alți factori, care țin de geofizică, de activitatea solară etc. ce nu au legătură cu activitatea umană. Schimbări climatice sunt, sunt vizibile, dar previziunile, așa cum spuneam, sunt mult exagerate. În istoria (crl puțin) a Europei, nu există decât o perioadă semnificativ de lungă în care clima a fost "standard": de pe la 950, până pe la 1.050, care este numită de climatologi "micul optim climatic", sau cam așa ceva. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Da, uitasem că tu ai făcut și facultatea de geofizica a pământului și p-aia de meteorologie, că tare mult te pricepi tu cum mai cresc gradele alea. La Vodka!Dacă toată clima, care este un tot unitar are de suferit, alte zone o să prospere? Fi-ți-ar logica de râs că mă faci dracu de rușine cu ce debitezi. Dacă tu rămâi fără un dinte, îți prosperă în altă zonă?Știam io că ești botanista da'... mă uimești!Te uiti la lume prin gaura cheii? Nici nu stii cat de mic esti. :laugh2 :popeO regiune care nu are conditii pentru agricultura acum, fiind prea rece, o sa prospere la cateva grade in plus.Nu esti in stare de o postare fara insulte, tigane, du-te si mai citeste. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Am o febra musculara de nu imi pot intinde bratele ... zi fainav
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 13, 2018 salutam, salutam! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum