Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

"Previziunile" astes apocaliptice sunt forțate, exagerate mult, iar factorul antropic joacă un rol secundar, aproape nesemnificativ în ceea-ce privește încălzirea globală. Sunt alți factori, care țin de geofizică, de activitatea solară etc. ce nu au legătură cu activitatea umană. Schimbări climatice sunt, sunt vizibile, dar previziunile, așa cum spuneam, sunt mult exagerate. ÃŽn istoria (crl puțin) a Europei, nu există decât o perioadă semnificativ de lungă în care clima a fost "standard": de pe la 950, până pe la 1.050, care este numită de climatologi "micul optim climatic", sau cam așa ceva.

Ar fi tare bine ca cei care susțin că încălzirea globală e doar un mit să nu se însele. O mică paralelă dacă îmi dai voie

. Iei pământul ca un sistem unitar închis, că și organismul uman. Dacă îi dai tutun, alcool, medicamente, covrigi, la 50 de ani te trezești cu o frumusețe de diabet, hipertensiune, și alte afecțiuni, altele grave, altele foarte grave, cu consecințe fatale. Așa și planeta. ÃŽți bagi pula-n ea, atunci asta culegi. Sper să trăim suficient incat să vedem rezultatul omului asupra mediului 😎

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am o febra musculara de nu imi pot intinde bratele ... zi fainav

De la dulceață?

Bau

Au, ce m-ai speriat! Te țuc!
  • Minus 2
Postat

Te uiti la lume prin gaura cheii? Nici nu stii cat de mic esti. :laugh2 :pope

O regiune care nu are conditii pentru agricultura acum, fiind prea rece, o sa prospere la cateva grade in plus.

Nu esti in stare de o postare fara insulte, tigane, du-te si mai citeste.

Numai materia ta cenușie nu mai prosperă văd. Te și pricepi la agricultura acum. Bun așa. Câți castraveți ai pus la hectar până acum? 🤔

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numai materia ta cenușie nu mai prosperă văd. Te și pricepi la agricultura acum. Bun așa. Câți castraveți ai pus la hectar până acum?

Mori, bolovane, cand nu ti se da dreptate!  :laugh2

Bine sa stiu acum ca esti si taran!  :laugh2  :rax2

Postat

Ar fi tare bine ca cei care susțin că încălzirea globală e doar un mit să nu se însele. O mică paralelă dacă îmi dai voie

. Iei pământul ca un sistem unitar închis, că și organismul uman. Dacă îi dai tutun, alcool, medicamente, covrigi, la 50 de ani te trezești cu o frumusețe de diabet, hipertensiune, și alte afecțiuni, altele grave, altele foarte grave, cu consecințe fatale. Așa și planeta. Îți bagi pula-n ea, atunci asta culegi. Sper să trăim suficient incat să vedem rezultatul omului asupra mediului

Nu am spus că e un mit, cu doar că factorul antropic are un rol extrem de mic, alții fiind factorii principali. Și știu ce spun, crede-mă!

Evident, asta nu înseamnă că nu trebuie făcute eforturi pentru a diminua poluarea, emisia de gaze cu efect de seră etc. Oricum, activitatea umană a influențat de-a lungul timpului, inclusiv clima, așa puțin cum a facut-o, pentru că este firesc. Faci un baraj pentru producerea energiei electrice nepoluante, dar lacul de acumulare și barajul în sine dă peste cap ecosistemul local, de exemplu. Ceaa-ce mulți uită, ori nu știu, este că natura are un extraordinar mod de a-și găsi echilibrul. De altfel, legea echilibrului este principala lege ce guvernează nu numai Pământul, ci întreg Universul.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Mori, bolovane, cand nu ti se da dreptate! :laugh2

Bine sa stiu acum ca esti si taran! :laugh2 :rax2

Nu mor caii când vor câinii 😎

Da ce-i fă? E o rușine să fii țăran? Sau. Cumva ai origini de sânge albastru? Adevărat, strămoșii tăi erau mari boieri și nu mâncau chipsuri cu biscuiți, ai dreptate.

Pot să-ți sPUN milady?

Vizitator
Postat

Nu mor caii când vor câinii

Da ce-i fă? E o rușine să fii țăran? Sau. Cumva ai origini de sânge albastru? Adevărat, strămoșii tăi erau mari boieri și nu mâncau chipuri cu biscuiți, ai dreptate.

Pot să-ți sPUN milady?

Tot respectul pentru taranii muncitori.  :hihat

Nu pot sa spun ca am o afinitate fata cei care se dau bucuresteni si au impresia ca le stiu pe toate, grandomania nu este o virtute.

Nu am probleme cu "balena ucigasa", "botanista", si cum iti mai place sa ma alinti, nu ma supar pe bolnavi psihic ca ei nu stiu ce fac. ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu am spus că e un mit, cu doar că factorul antropic are un rol extrem de mic, alții fiind factorii principali. Și știu ce spun, crede-mă!

Evident, asta nu înseamnă că nu trebuie făcute eforturi pentru a diminua poluarea, emisia de gaze cu efect de seră etc. Oricum, activitatea umană a influențat de-a lungul timpului, inclusiv clima, așa puțin cum a facut-o, pentru că este firesc. Faci un baraj pentru producerea energiei electrice nepoluante, dar lacul de acumulare și barajul în sine dă peste cap ecosistemul local, de exemplu. Ceaa-ce mulți uită, ori nu știu, este că natura are un extraordinar mod de a-și găsi echilibrul. De altfel, legea echilibrului este principala lege ce guvernează nu numai Pământul, ci întreg Universul.

Total de acord cu tine. 🤠

Postat

Tot respectul pentru taranii muncitori. :hihat

Nu pot sa spun ca am o afinitate fata cei care se dau bucuresteni si au impresia ca le stiu pe toate, grandomania nu este o virtute.

Nu am probleme cu "balena ucigasa", "botanista", si cum iti mai place sa ma alinti, nu ma supar pe bolnavi psihic ca ei nu stiu ce fac. ;)

Draga mea dragă! Cine are impresia că le știe pe toate e un dobitoc, dobitoaca. Dar să nu știi un minim de cunoștințe și să afișezi un aer contradictoriu de dragul ego-ului personal, e la fel de penibil.

Te alint pentru că te iubesc, căpiato!

Aș fi mort dacă nu ai vorbi cu mine!

Vizitator
Postat

Draga mea dragă! Cine are impresia că le știe pe toate e un dobitoc, dobitoaca. Dar să nu știi un minim de cunoștințe și să afișezi un aer contradictoriu de dragul ego-ului personal, e la fel de penibil.

Te alint pentru că te iubesc, căpiato!

Aș fi mort dacă nu ai vorbi cu mine!

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/Sophia-Bush-Cries-On-One-Tree-Hill.gif

:laugh2 Vrajitor ca tine mai rar!  :laugh2  :slap2

• Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/Sophia-Bush-Cries-On-One-Tree-Hill.gif

:laugh2 Vrajitor ca tine mai rar!  :laugh2  :slap2

are farmecul lui, tre s-o recunoastem... :)

ai grija, o sa te "sugrume" cu atata dragoste! :)

• Like 1
Vizitator
Postat

are farmecul lui, tre s-o recunoastem... :)

ai grija, o sa te "sugrume" cu atata dragoste! :)

:laugh2 Ghilimelele trebuia sa le pui la cuvantul "dragoste". 

E un manipulator, nimic mai mult. ;)

Vizitator
Postat

WTF !?! :eek :eek :eek Asta care canta ori este trannie-boy, ori e pe steroizi/testosteron, nu cred ca o femeie normala ar putea avea o voce 99% barbateasca...

• Like 1
Postat

:laugh2 Ghilimelele trebuia sa le pui la cuvantul "dragoste". 

E un manipulator, nimic mai mult. ;)

chance,

e pervers(atil), vad :)

mai are si o broasca cu zvastica la avatar care (ne) arata muie...:)

acum, ce sa zic, mai ales azi: nu poti sa ai succes daca nu mani pule zi ceva! 

asta e rostul lucrurilor! vb aia, ce mai faci cu bunul simt, cu omenia si virtutile? ele sunt bune, asa, sa te invelesti noaptea cu ele in gand, sa le tii doar pentru tine, poate sa le arati unora care le au si ei, dar nu majoritatii, ca esti un neadaptat :) 

• Like 1
Postat

WTF !?! :eek :eek :eek Asta care canta ori este trannie-boy, ori e pe steroizi/testosteron, nu cred ca o femeie normala ar putea avea o voce 99% barbateasca...

nu cunosc elementul, studiez si revin :)

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Ori e posedata ... Ragaie, nu canta.

• Like 2
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Ori e posedata ... Ragaie, nu canta.

Nu e ragaiala. Pentru comparatie, ascult-o pe Tarja Turunen (ex solista de la Within Tempation) sau pe Sharon den Adel (tot ex-solista de la aceeasi banda). Adica vocaliza, vocalize, dar totusi, o femeie nu ar putea canta asa de gros...

• Like 1
Postat

chance,

e pervers(atil), vad :)

mai are si o broasca cu zvastica la avatar care (ne) arata muie...:)

acum, ce sa zic, mai ales azi: nu poti sa ai succes daca nu mani pule zi ceva!

asta e rostul lucrurilor! vb aia, ce mai faci cu bunul simt, cu omenia si virtutile? ele sunt bune, asa, sa te invelesti noaptea cu ele in gand, sa le tii doar pentru tine, poate sa le arati unora care le au si ei, dar nu majoritatii, ca esti un neadaptat :)

Mă domnule! Tu vrei să îmi furi svastica? 🤔ðŸ˜

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu e ragaiala. Pentru comparatie, ascult-o pe Tarja Turunen (ex solista de la Within Tempation) sau pe Sharon den Adel (tot ex-solista de la aceeasi banda). Adica vocaliza, vocalize, dar totusi, o femeie nu ar putea canta asa de gros...

Este o femeie, genul se numeste "growling". :)

Alissa White-Gluz

https://en.wikipedia.org/wiki/Alissa_White-Gluz

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: -1368
Postat

Da, le stiu ... Stiu mai multe soliste de rock care chiar canta ...

Da, o  femeie nu poate canta asa ... Din urletele asteaia nu iti mai dai seama de linia melodica.

• Like 2
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Da, le stiu ... Stiu mai multe soliste de rock care chiar canta ...

Da, o  femeie nu poate canta asa ... Din urletele asteaia nu iti mai dai seama de linia melodica.

E ceea ce a spus Amada, e un fel de ultra hard-core rock, un gen mai nou (growling). Withing Temptation sunt mai mult Orchestral Rock.

Postat

lopix,

dupa cum se pare ca stii, sunt multe tehnici folosite in muzica vocala de-a lungul timpului. de la cea pagana, apoi ceea ce e recunoscut ca fiind comercial, underground pana la muzica sacra. 

pan la urma e o chestie de gust si de vibratie personala pe anumite frecvente. nu intamplator unii juiseaza pe black metal, iar altii pe salam, insa mai sunt unii, cazuri bizare, care se tavalesc de placere pe ambele "sonoritati". e loc pentru toata lumea...:)))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 19 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...