lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 ne simtem bine :)
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 vara, frumos, caldut, erectii avem, coit avem, juis avem, pizde e, netu merge, se arunca cu rahat in ventilatoare....nu poate fi decat bine, zic! :)
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 Scarbita doar de indecenta unora :(
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 Scarbita doar de indecenta unora :( care indecenta si unde s-a manifestat dansa? :)
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 aiaiaiaiiaia, i am your butterfly, i need your protection, be my samurai.............:)
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 care indecenta si unde s-a manifestat dansa? :) undeva pe aici ... :(
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 undeva pe aici ... :( te cred pe cuvant :)orisicat, dar decenta aici e ca "pierla in scoica", aproape un mit :) ca s-o pretuim si mai mult atunci cand dam de ea, nu? :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 si cand credeam ca nu ma "ubeste" =)) am constatat ca da .... ma adora =)))
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 si cand credeam ca nu ma "ubeste" =)) am constatat ca da .... ma adora =))) intre ghilimele...iar vb in "cimilituri"? hmmm
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 intre ghilimele...iar vb in "cimilituri"? hmmm fac si eu constatari :D imi pun gandurile pe aici :D e mult mai sic decat sa scrii intr-o agenda =)) stiind ca nimeni nu va arunca vreun ochi pe "note"
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 fac si eu constatari :D imi pun gandurile pe aici :D e mult mai sic decat sa scrii intr-o agenda =)) stiind ca nimeni nu va arunca vreun ochi pe "note" hmmmm, exhibitionisto! te exciti cu faptul ca unii "citeste" da' nu "intelege"...si-ti razi in barba! :)
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 hmmmm, exhibitionisto! te exciti cu faptul ca unii "citeste" da' nu "intelege"...si-ti razi in barba! :) cam ...sadic, nu'i asa? :D
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 cam ...sadic, nu'i asa? :D e o forma de perversitate psihica (sexuala) prin care iti cauti/gasesti placerea. daca o folosesti pentru a face rau, e cam neplacut, da. dar daca e asa...ca si cum te-ai "scarpina" de tocul usii si te "uzi", dar nu "deranjezi" decat "usa".... :)))))))))
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 e o forma de perversitate psihica (sexuala) prin care iti cauti/gasesti placerea. daca o folosesti pentru a face rau, e cam neplacut, da. dar daca e asa...ca si cum te-ai "scarpina" de tocul usii si te "uzi", dar nu "deranjezi" decat "usa".... :))))))))) =)) nu's chiar atat de sadica =))) cat despre folosirea tocului ca obiect sexual, nicio sansa, nici cadrul bicicletei sau saua nu le folosesc in scopuri erotice =)) nu ca as fi frigida, ci pur si simplu nu ma excita obiectele reci :D
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 25, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 25, 2018 =)) nu's chiar atat de sadica =))) cat despre folosirea tocului ca obiect sexual, nicio sansa, nici cadrul bicicletei sau saua nu le folosesc in scopuri erotice =)) nu ca as fi frigida, ci pur si simplu nu ma excita obiectele reci :D da' ce-ti mai place sa te/o dai dupa cires :)cauti un mazochist cu pedigree, sensibil, empatic, cu pula mare, inteligent si cu gologani :)
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 da' ce-ti mai place sa te/o dai dupa cires :) ma/o dau dupa ce pot si eu =)) nu ca altii .... de gard =))) o zi frumoasa!
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 25, 2018 =)) nu's chiar atat de sadica =))) cat despre folosirea tocului ca obiect sexual, nicio sansa, nici cadrul bicicletei sau saua nu le folosesc in scopuri erotice =)) nu ca as fi frigida, ci pur si simplu nu ma excita obiectele reci :DTrebuie sa te obisnuiesti cu obiectele reci,ai si matale o varsta. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 25, 2018 Na solhttps://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14469549_1138623399508483_3518505816359117588_n.jpg?_nc_cat=0&oh=2a7dd124ddfcf6d3259190277286d2ff&oe=5BA0B192 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Atat. Dupa boceala ieri si cateva lacrimi azi, cred ca pot incheia capitolul, daca ma gandesc la el mai putin.Ma bate gandul sa renunt complet la forum, este o influenta negativa, putin spus.Nu-mi pasa daca ma vreti sau nu, eu duc, pot pana se inchide site-ul, dar cand cotidianul este o cearta virtuala... La ce bun?O sa revin la locul asta ca la mormantul in care am ingropat 2 fiinte dragi. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Te incurc eu sa cersesti pula cum te-am vazut recent?Nu beau, dar sunt beata. hai sa bem impreuna, ah, stiam ca nu bei, bem Redbull...Ti-am spus eu ceva?Penibil, acum ca ma intrebi.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Te incurc eu sa cersesti pula cum te-am vazut recent?Nu beau, dar sunt beata. hai sa bem impreuna, ah, stiam ca nu bei, bem Redbull...Ti-am spus eu ceva?Penibil, acum ca ma intrebi. poftim? M-AM adresat ție cumva? Am schimbat vreodată vreo vorbă?Wtf
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 poftim? M-AM adresat ție cumva? Am schimbat vreodată vreo vorbă?Wtf:)
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Incepe monologul alcoolicei...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Ma desfac la curea... Ma asez confortabil in fotoliu' & Ma pun pe ea/ele https://i.imgur.com/YIkAji6.png 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum