Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Repet.Stuletarul avea pe FB doar poze de la Eforie Sud si Sinaia,in rest doar porcarii ca cele postate aici.

Intreb si io,un grandoman ca Miky daca era umblat prin lume,nu posta poze pe FB?????

Grandomanie fara limite!

Cum sa rateze el asa ocazie...

hai sa punem si noi mana de la mana, sa adunam pentru o vacanta in Salonic, ca-i deja full in Slanic

:pope

• Like 3
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Grandomanie fara limite!

Cum sa rateze el asa ocazie...

hai sa punem si noi mana de la mana, sa adunam pentru o vacanta in Salonic, ca-i deja full in Slanic

:pope

Facem pomana cu el,dar cu cine sa mearga,ca de 2 ani face laba la greu.

Vizitator
Postat

Facem pomana cu el,dar cu cine sa mearga,ca de 2 ani face laba la greu.

Il bagam ca la armata, in rotatie, la bideu'

Singura lui sansa.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Ma simt bine. Azi am fost la Shopping ❤️❤️❤️

a dat dreaq cultura-n voi

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

La relax.

asa trista esti, incat la varsta ta deja simti nevoia sa epatezi pe un forum de curvari, aratandu-ne cat de mult citesti tu la o cafea in mol? te compatimesc, domnisoara.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ucea
Postat

asa trista esti, incat la varsta ta deja simti nevoia sa epatezi pe un forum de curvari, aratandu-ne cat de mult citesti tu la o cafea in mol? te compatimesc, domnisoara.

Koae, face și ia cât poate, că manelele dân căști nu s-aude-n poză

Vizitator
Postat

Koae, face și ia cât poate, că manelele dân căști nu s-aude-n poză

Bre, acum toate ca toate, dar nu vad o piti manelista interesata MACAR sa stie cine este C.Tin Dulcan, o doare pe ea in piSzda de Inteligenta Materiei, sau sa citeasca macar cuprinsul de la Eroul si celelalte carti pe care le citeste Ines. Jos palaria pentru ea ca este interesata sa se cultive si sa-si dezvolte orizontul cultural ! Sa fim rautaciosi cand este cazul, poate chiar le citeste si este interesata sa inteleaga ceea ce citeste. :hihat

• Like 1
Postat

Bre, acum toate ca toate, dar nu vad o piti manelista interesata MACAR sa stie cine este C.Tin Dulcan, o doare pe ea in piSzda de Inteligenta Materiei, sau sa citeasca macar cuprinsul de la Eroul si celelalte carti pe care le citeste Ines. Jos palaria pentru ea ca este interesata sa se cultive si sa-si dezvolte orizontul cultural ! Sa fim rautaciosi cand este cazul, poate chiar le citeste si este interesata sa inteleaga ceea ce citeste. :hihat

Maestre, citește-n pula mea ce scrie, ce dreaq, vrei să mă superi?

• Like 1
Vizitator
Postat

Maestre, citește-n pula mea ce scrie, ce dreaq, vrei să mă superi?

Departe de mine. Mda, nu citisem. Ehhh...

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

La oameni nu ma refeream atat la pregatirea personala, cat la noi, romanii si vestita noastra ospitalitate, de zi cu zi, care este aproape nula.

Serviciile sunt de tot rahatul, aici nu ma refer la :) mea margarete, ci la ce primesti la hoteluri de la 4 stele in sus.

Gastronomia, ba, de ce San Sebastian are vreo 10 restaurante in ghidul Michelin, iar Romania, nici unul?

Pentru ca suntem izmanari, d-aia.Nu e cultura si nici educatia.

Ok.Nu e Michelin.Dar mancarea noastra, de la mama acasa. Nici asta nu e pusa in valoare.Bangkok are peste 20 milioane turisti anual si multi nu vin pentru distractie, ci pentru World's Food Capital, la bataie cu Singapore.

Voi nu faceti turism.Voi dati o mamaliga nemtilor, ii plimbati cu straiful si seara o tzuica.

Siguranta? Cate poteci si trasee turistice sunt nemarcate?

Atata tot.

Miskine nu putem discuta de servicii , ospitalitate si gastronomie in fata unor needucati  , cu salarii nete care abia depasesc salariul minim brut pe tara  , atata timp cat acestia alearga glont dupa all inclusiv pe 1500 -2000 de lei , sau cel putin nu aici . Daca tot esti umblat stii bine ca serviciile , confortul cat si mancarea de calitate in resorturi de cel putin 4 stele in plin sezon estival costa ptr. 2 pers. cel putin 1200-1500 E . Iar toate astea nu sunt de nasul unora care alearga disperati in budigai cu tava in mana dupa mancare si bautura la pret redus  sau in fata acelora  care atarna zilnic si pe aici dupa femei sau pustoaice drogate care se vand pe  50-100 de lei .

Iar daca ne referim la siguranta cu acele poteci si trasee nemarcate , o putem largi ca discutie la infinit si ne ducem chiar la ce ai mentionat in cealalta postare legata de infrastructura si exact la momentul cand iesi din casa sau din momentul transferului dinspre oricare aeroport si te confrunti cu adevarate aventuri  mult mai grave , de genul :  autostrada neterminata , sosele pline de gropi si cratere in asfalt , neiluminate noaptea , care pot reprezenta reale pericole.

Am sa-ti dau si cateva  ex. concrete de educatie : un turist binevoitor , cazat la un prieten unde tariful variaza intre 100-150 E /noapte  (usor crescut ptr. bugetul unui plapumar)  lasa un comentariu negativ pe un site de specialitate , ceva de genul "camera beneficiaza de frigider mult prea mic ptr. depozitarea produselor alimentare" ". Ei ce se intamplase in  fapt...omul/turistul  cara cu carutul de la Market halimos si bautura pana constata in momentul in care ajungea in camera ca de fapt mini-barul din dotarea acesteia era total ineficient si neancapator , el nefiind client in vreo seara al restaurantului din dotare . Ce parere ai de asta ? Pai ori suntem smecheri , cand ne cazam la Hotel de 4 stele pe suma mentionata si mancam si la restaurant daca ne permitem  , ori nu mai suntem si facem ciocul mic si joc de glezne  sau ne cazam potrivit bugetului din portofel?

Alte comentarii eficiente ale unor tractoristi ...

- In zona SPA, ar trebui afisat peste tot reguli de utilizare si comportament  (cred ca dadusera peste vreun Pipilica care se urinase in Spa) :laugh2

- Personalul de la receptie amabil dar putin cam “plictisit”. (adica ori era amabil , ori

- Nu am avut access la portul hdmi al televizorului - internetul este mai slab de cand hotelul a trecut pe reteaua UPC (10-15Mbit) - adevarat baiul astuia

Si o putem continua la nesfarsit cu educatia romanilor dar pretentiosi nevoie mare .

Tâmpitule, nu lucrez la stat, dă-te-n perpulisu' lui Mîșkin! Doar un retardat ca tine, nu a văzut că am făcut mișto.

n altă ordine de idei, nu ai tu clase de școală, câte generații încălțate am eu în spate. Mai du-te-n pula calului, de ipochimen retardat!

..

Tembelule , stai bre potolit si nu te mai segrega atat , ca si eu tot misto am facut , dar oricum  ma ...pe toti directorii APIA cu salarii la stat(degeaba)

Care clase ar trebui sa le socotesc ; pe ale tale (sclavul) sau pe ale izmenarului  Pisilica (stapanul tau) ?

Apropos de gastronomia românească: nu există! Toate felurile de mâncare "ca la mama acasă" sunt comune în Balcani și sunt turcești/de inspirație turcească,

Continuați!

Serios ? Ba , fasole batuta n-am vazut pe acolo prea des  =))

Postat

fratiuer, daca nu stiu cine e nenea dulcan, se cheama ca-s manelist? sau ignorant?

iar eu nu am facut decat sa remarc ca domnisoara cauta recunoastere pentru alegerile ei literare pe un forum, oricare ar fi el. ia uite coaie ce citesc eu...nu-s tare? si beau si cafea la mol cu o pitzi in timp ce citesc.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Eu nu vad utilitatea "all inclusive". Sa ma injurati, dar nu o vad !

Pai ai la micul dejun la mancare la un simplu hotel de 3 stele de-ti versi matele daca ar fi sa mananci tot ce pun aia acolo la alegere. Apoi, la pranz eu nu sunt in hotel !!! Pentru ca prefer sa ma misc, sa umblu, daca tot ajung intr-o zona turistica eu vreau sa ma duc sa cunosc zona, nu sa lancezesc in camera si sa dorm. Nu de asta ajung acolo !!!! Prefer sa iau un sandvish, o gustare si un suc. Sau, daca stau pe plaja si nu ma misc, la fel un sandvish, o gustare, poate o bere la draft. Seara da, prefer o masa ceva mai bogata, dar nici foarte, poate o sticla de vin.

Nu inteleg de ce s-ar inghesui unii la all-inclusive (nicaieri pe unde am fost prin lumea larga pana acum nu m-a interesat asa ceva), dar na, Romanii si Rusii sunt vestiti ca si sperietorii restaurantelor, pe unde se duc, un fel de "dupa noi, potopul". Cat mai multa crapelnita, vin, bere, chiar daca suntem in tari straine, nu conteaza, mergem la mare/munte/pe luna/pe Marte bem, mancam, stam la plaja...

Jenant, penibil...

• Like 3
  • Oras://
Postat

Ma simt bine. Azi am fost la Shopping ❤️❤️❤️

te-ai mai futut

devii virgina daca mai stai

Vizitator
Postat

fratiuer, daca nu stiu cine e nenea dulcan, se cheama ca-s manelist? sau ignorant?

iar eu nu am facut decat sa remarc ca domnisoara cauta recunoastere pentru alegerile ei literare pe un forum, oricare ar fi el. ia uite coaie ce citesc eu...nu-s tare? si beau si cafea la mol cu o pitzi in timp ce citesc.

Imi cer iertare, nu la tine m-am referit, daca asa s-a inteles, imi cer scuze !

Adevarul este ca totusi, exagereaza putin si Inesuka postand toate cartile alea aici. Dar o bila alba pentru ea totusi pentru ca citeste asemenea literatura.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Adevarul este ca totusi, exagereaza putin si Inesuka postand toate cartile alea aici. Dar o bila alba pentru ea totusi pentru ca citeste asemenea literatura.

nene, are si kindle, n-o mai luatz la mishto

Vizitator
Postat

Astept cu interes cand o sa-ti ceri scuze ca te-ai nascut.

Stiu ce simti, spune-o!

Postat

Eu nu vad utilitatea "all inclusive". Sa ma injurati, dar nu o vad !

Pai ai la micul dejun la mancare la un simplu hotel de 3 stele de-ti versi matele daca ar fi sa mananci tot ce pun aia acolo la alegere. Apoi, la pranz eu nu sunt in hotel !!! Pentru ca prefer sa ma misc, sa umblu, daca tot ajung intr-o zona turistica eu vreau sa ma duc sa cunosc zona, nu sa lancezesc in camera si sa dorm. Nu de asta ajung acolo !!!! Prefer sa iau un sandvish, o gustare si un suc. Sau, daca stau pe plaja si nu ma misc, la fel un sandvish, o gustare, poate o bere la draft. Seara da, prefer o masa ceva mai bogata, dar nici foarte, poate o sticla de vin.

Nu inteleg de ce s-ar inghesui unii la all-inclusive (nicaieri pe unde am fost prin lumea larga pana acum nu m-a interesat asa ceva), dar na, Romanii si Rusii sunt vestiti ca si sperietorii restaurantelor, pe unde se duc, un fel de "dupa noi, potopul". Cat mai multa crapelnita, vin, bere, chiar daca suntem in tari straine, nu conteaza, mergem la mare/munte/pe luna/pe Marte bem, mancam, stam la plaja...

Jenant, penibil...

All inclusive “se merită” când nu ai ce face în afara hotelului. Turcia, spre exemplu. Mi-am luat-o io cu extra-uri de la jegoșii ăia. Sunt câteva locuri spectaculoase în Antalya, unde merită să crășuiești, dar atât.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Astept cu interes cand o sa-ti ceri scuze ca te-ai nascut.

Stiu ce simti, spune-o!

ma intristeaza replica asta. pe bune
  • Like 2
Postat

nu ai de ce, stai flexat.

daca vrea sa impresioneze lumea sa puna poze cu moaca si echipamentul din dotare. restul e kokolores.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

te-ai mai futut

devii virgina daca mai stai

si? Te oftici ca nu o sa fii tu primul?
Postat

si? Te oftici ca nu o sa fii tu primul?

evident

vand apartamentul si iti cumpar porsche :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miskine nu putem discuta de servicii , ospitalitate si gastronomie in fata unor needucati  , cu salarii nete care abia depasesc salariul minim brut pe tara  , atata timp cat acestia alearga glont dupa all inclusiv pe 1500 -2000 de lei , sau cel putin nu aici . Daca tot esti umblat stii bine ca serviciile , confortul cat si mancarea de calitate in resorturi de cel putin 4 stele in plin sezon estival costa ptr. 2 pers. cel putin 1200-1500 E . Iar toate astea nu sunt de nasul unora care alearga disperati in budigai cu tava in mana dupa mancare si bautura la pret redus  sau in fata acelora  care atarna zilnic si pe aici dupa femei sau pustoaice drogate care se vand pe  50-100 de lei .

Iar daca ne referim la siguranta cu acele poteci si trasee nemarcate , o putem largi ca discutie la infinit si ne ducem chiar la ce ai mentionat in cealalta postare legata de infrastructura si exact la momentul cand iesi din casa sau din momentul transferului dinspre oricare aeroport si te confrunti cu adevarate aventuri  mult mai grave , de genul :  autostrada neterminata , sosele pline de gropi si cratere in asfalt , neiluminate noaptea , care pot reprezenta reale pericole.

Am sa-ti dau si cateva  ex. concrete de educatie : un turist binevoitor , cazat la un prieten unde tariful variaza intre 100-150 E /noapte  (usor crescut ptr. bugetul unui plapumar)  lasa un comentariu negativ pe un site de specialitate , ceva de genul "camera beneficiaza de frigider mult prea mic ptr. depozitarea produselor alimentare" ". Ei ce se intamplase in  fapt...omul/turistul  cara cu carutul de la Market halimos si bautura pana constata in momentul in care ajungea in camera ca de fapt mini-barul din dotarea acesteia era total ineficient si neancapator , el nefiind client in vreo seara al restaurantului din dotare . Ce parere ai de asta ? Pai ori suntem smecheri , cand ne cazam la Hotel de 4 stele pe suma mentionata si mancam si la restaurant daca ne permitem  , ori nu mai suntem si facem ciocul mic si joc de glezne  sau ne cazam potrivit bugetului din portofel?

Alte comentarii eficiente ale unor tractoristi ...

- In zona SPA, ar trebui afisat peste tot reguli de utilizare si comportament  (cred ca dadusera peste vreun Pipilica care se urinase in Spa) :laugh2

- Personalul de la receptie amabil dar putin cam “plictisit”. (adica ori era amabil , ori

- Nu am avut access la portul hdmi al televizorului - internetul este mai slab de cand hotelul a trecut pe reteaua UPC (10-15Mbit) - adevarat baiul astuia

Si o putem continua la nesfarsit cu educatia romanilor dar pretentiosi nevoie mare .

Tembelule , stai bre potolit si nu te mai segrega atat , ca si eu tot misto am facut , dar oricum  ma ...pe toti directorii APIA cu salarii la stat(degeaba)

Care clase ar trebui sa le socotesc ; pe ale tale (sclavul) sau pe ale izmenarului  Pisilica (stapanul tau) ?

Serios ? Ba , fasole batuta n-am vazut pe acolo prea des  =))

Tractoristule, stai parcat, că știi ce am vrut să zic! Este că ești prima generație încălțată? Cu gumari, evident! :laugh2

Felicitări, ai găsit! Fasolea bătută e gastronomia românească.  Am menționat mai sus că nu trebuie confundață gastronomia, cu bucătăria, confuzie pe care a făcut-o umblatul, rafinatul și cultivatil Mîșkin. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, iată definiția, lumpenilor rupți în cur:

GASTRONOMÍE s. f. Arta de a prepara mâncăruri alese sau însușirea de a le aprecia calitatea, gustul. – Din fr. gastronomie.

Pentru unii ca tine și ca el, fasolea bătută e o mâncare aleasă.  :slap2  Ori micii și sarmalele, importate și ele.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pulică, tu nu ai bani nici să treci strada și vorbești de chestii citite pe forumurile unde se fac recenzii în domeniul HORECA!  Și, îi mai dai limbi în cur ăluia de te-a făcut de balamuc ... apropo de ce aberezi tu pe acolo!

Du-te, bă și fă pe bazatul în altă parte, aici tot un căcat cu ochi, rupt de foame și mitoman ești!

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...