Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Cin' te-a suparat,fata mea? :)Nimeni, doar ca mi-e scarba de lepre :))
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 4, 2018 Nimeni, doar ca mi-e scarba de lepre :))Pai daca nu stii sa te aperi de ele :(......io' le execut pe unde le prind ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Iesi, ca te fut :))) Mare mandatar esti :*daca ai chef, putem sa ne simptim bine..... sa-mi dau drumun tine ^_^
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Pai daca nu stii sa te aperi de ele :(......io' le execut pe unde le prind ;)Nu-mi plac oamenii de genul lor.Prefer sa o fac pe proasta..Astea sunt copilarii , crede-ma.Viata, pula!
mario83 Reputație: -387 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2018 Forta! 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Buna dimi! Iar sunt cu mașina la spalatorie :) 1
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 5, 2018 Mai fierbinte decat soarele. https://www.youtube.com/watch?v=uk8ZSqEmjFMAsta este manea....valeleiii
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Melodia in ton cu vremea de afara... =)) =))
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 5, 2018 Buna dimi! Iar sunt cu mașina la spalatorie :)Tu uzi și iarba când plouă, așa-i?
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2018 Asta este manea....valeleiii Poti sa o transformi si in piesa rock ... alegi ritmul preferat, dai de butoane si gata ! 16
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 5, 2018 Poti sa o transformi si in piesa rock ... alegi ritmul preferat, dai de butoane si gata !Nu mă pricep la butonat. Mă bate tehnologia.
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2018 Nu mă pricep la butonat. Mă bate tehnologia. Ce gen de muzica iti place, ca sa iti dedic urmatoarea piesa ?
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 5, 2018 Ce gen de muzica iti place, ca sa iti dedic urmatoarea piesa ?[/quoteOrice,doar manea sa nu fie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 https://imgur.com/wXfg00T Aștept sa vină și asta :D
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2018 Ce gen de muzica iti place, ca sa iti dedic urmatoarea piesa ?[/quoteOrice,doar manea sa nu fie. Daca tot ai zis valeleu ...iti dedic cantecul Valeleu.
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2018 Cine doreste urmatoarea dedicatie ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Daca tot suntem la ora de muzica :) 1
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 5, 2018 Daca tot ai zis valeleu ...iti dedic cantecul Valeleu. https://www.youtube.com/watch?v=8QnJLXusNqU https://www.youtube.com/watch?v=Kokyz11WyaICu părere de rau,nu mi place.
shark864 Reputație: 4021 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Iulie 5, 2018 Sunt nerăbdător să se facă 12 noaptea și să se culce copiii pentru că nevastă-mea dă semne,a cam dat ea toată ziua,din ce în ce mai clare că e cam înfierbântată și că mă vrea pe post de pompier!La ce foc intuiesc că o macină acum prevăd o întâlnire furtunoasă,condimentată cu toate ingredientele de care dispun/e!Voi vedea dacă am intuit corect! Dacă da,recenzia o fac mâine! :laugh2 :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Sunt nerăbdător să se facă 12 noaptea și să se culce copiii pentru că nevastă-mea dă semne,a cam dat ea toată ziua,din ce în ce mai clare că e cam înfierbântată și că mă vrea pe post de pompier!La ce foc intuiesc că o macină acum prevăd o întâlnire furtunoasă,condimentată cu toate ingredientele de care dispun/e!Voi vedea dacă am intuit corect!Dacă da,recenzia o fac mâine! :laugh2 :laugh2bagă apă la mașină, pregătește extinctoarele, lustruiește cascheta :))) 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 5, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 5, 2018 Sunt nerăbdător să se facă 12 noaptea și să se culce copiii pentru că nevastă-mea dă semne,a cam dat ea toată ziua,din ce în ce mai clare că e cam înfierbântată și că mă vrea pe post de pompier!La ce foc intuiesc că o macină acum prevăd o întâlnire furtunoasă,condimentată cu toate ingredientele de care dispun/e!Voi vedea dacă am intuit corect! Dacă da,recenzia o fac mâine! :laugh2 :laugh2 sharky, nu lasa frate labarii neterminati, pune si 1-2 poze cu tovarasa ;) 1 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 5, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 5, 2018 https://imgur.com/wXfg00T Aștept sa vină și asta :D ti-ai facut sis la comanda?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 ti-ai facut sis la comanda?ultima bucată. Pleacă din Dallas, zilele astea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum