siana Reputație: -1368 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Relaxata ...
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Bine ca abia am stins tigarea :laugh2Te imbeti singura asa ? :blushing2 doreai sa ne imbatam impreuna? :D 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 doreai sa ne imbatam impreuna? :D Mai intrebi ? :D
rainoverme Reputație: 365 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Zile libere, vreme frumoasa, beuturica si tutun! Sa tot traiesti! 3
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Mai intrebi ? :D =))) =))) =)) era o intrebare capcana =)) beau singura :D sau doar in compania prietenelor :P rar in prezenta barbatilor :P :P in prezenta lor prefer sa fiu lucida :D 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 =))) =))) =)) era o intrebare capcana =)) beau singura :D sau doar in compania prietenelor :P rar in prezenta barbatilor :P :P in prezenta lor prefer sa fiu lucida :D De obicei si eu la fel mai mult singur dar nu pot refuza in momentele alea compania unei femei frumoase :)
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 M-a deranjat doar aparenta problema a banilor. Adică, cineva care încasează sistematic șpagă nereturnând restul legitim, mă decolorează pentru o întârziere de o zi. E ca situația în care lași zilnic vânzătoarei 50 bani și într-o zi te întreabă senin "aveți 10 bani" ca să-ți elibereze produsul. Câh, să fie la ei. Delocolorarea si retrogradarea conturilor se face in mod automat ,adica nu adminul verifica la minut daca mai ai cont platit sau nu. Ai platit cu cardu say cu paysafe?
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 De obicei si eu la fel mai mult singur dar nu pot refuza in momentele alea compania unei femei frumoase :) tu glumesti! =))) nu citesti pe aici ? spun atotcunoscatorii forumului ... sunt naspa,, urata, grasa,, batrana :D =))) sa nu uitam =))) flocoasa :D 2
picon Reputație: 1046 Postat August 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 16, 2018 Nu exclud o retragere completă de pe acest saitVom suferi. :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 tu glumesti! =))) nu citesti pe aici ? spun atotcunoscatorii forumului ... sunt naspa,, urata, grasa,, batrana :D =))) sa nu uitam =))) flocoasa :D Va sa zica prin ce ai spus le dai dreptate sau cum ?
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Va sa zica prin ce ai spus le dai dreptate sau cum ? fiecare e liber sa gandeasca sau sa speculeze ce vrea ... depinde de interes :D
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 fiecare e liber sa gandeasca sau sa speculeze ce vrea ... depinde de interes :D Oricum sunt convins ca din 100 de oameni sa zic care spun ca esti cum te ai descriss mai sus marea majoritate nu te cunosc personal o parte te au cunoscut dar sunt cu o parere negativa despre tine si tin cu tot dinadinsul sa o exprime iar restul tac din gura ;)
rainoverme Reputație: 365 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 ... sunt naspa,, urata, grasa,, batrana :D =))) sa nu uitam =))) flocoasa :DMi-ai captat deja atentia cand ai tastat cuvantul "flocoasa" Hairy Pottera, seria mea preferata de filme 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Ma simt ... basinoasa =)) Tocmai ce m-a alungat din camera propria-mi flatulatie =)))
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Oricum sunt convins ca din 100 de oameni sa zic care spun ca esti cum te ai descriss mai sus marea majoritate nu te cunosc personal o parte te au cunoscut dar sunt cu o parere negativa despre tine si tin cu tot dinadinsul sa o exprime iar restul tac din gura ;) studiul tau este putin cam ... evaziv :D motiv care nu te indreptateste sa-ti exprimi dorinta de a consuma ceva in compania mea =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Inca ma gandesc ... Nu ma grabesc deloc .. :)))si eu astept
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 si eu asteptMai avem de asteptat. Nu ai vrea sa ne combinam la cartela?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 studiul tau este putin cam ... evaziv :D motiv care nu te indreptateste sa-ti exprimi dorinta de a consuma ceva in compania mea =)) Clar concis si cuprinzator sau mai ramane de vazut ?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 16, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 16, 2018 Cineva fură din banii nostri și se face că plouă.Nu am fost niciodată suprataxat.Nu exclud o retragere completă de pe acest saitMai gândește-te.În grija cui lași ”prințesele” ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Mai avem de asteptat. Nu ai vrea sa ne combinam la cartela?Ba da,cum sa nu :)
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Clar concis si cuprinzator sau mai ramane de vazut ? ramane de vazut :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 deja s-a facut 10PM :D
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Mai avem de asteptat. Nu ai vrea sa ne combinam la cartela?io m-as combina la poponetul ala al tau
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 deja s-a facut 10PLM :Dam auzit ca ai fost propusa la o reclama pt gilette cu 6 lame si drujba incorporata
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 io m-as combina la poponetul ala al tau mi-a iesit un cos pe buca, vrei sa-l storci cu buzele? =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum