Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 nu stiu ce sa zic, se pare ca stomacul meu nu cunoaste teoria asta :) la meniul asta ficatul meu se revoltatot de mancare zic si eu :D p.s.: neata! ca uitasemsweet! :))) PS-Neața! :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2018 nu stiu ce sa zic, se pare ca stomacul meu nu cunoaste teoria asta :) la meniul asta ficatul meu se revoltatot de mancare zic si eu :D p.s.: neata! ca uitasemNu cunoaște încă. Teoria asta, mi-a zis-o tatăl unui bun prieten, coleg de liceu, care era medic. peseu ...'neața, vodca taie greața! :lol: 1 3 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu cunoaște încă. Teoria asta, mi-a zis-o tatăl unui bun prieten, coleg de liceu, care era medic. asta o stiu si eu, da' stomacul mi-e mai needucat, asa :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2018 asta o stiu si eu, da' stomacul mi-e mai needucat, asa :laugh2Ai stomacul tare, cum ar veni. 1 3 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Ai stomacul tare, cum ar veni. cred ca... la cat l-am agresat de ani de zile, inca rezista, nu da semne de uzura Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Neatza! Dupa tura de servici hai sa ne bucuram de o cafea, asa cum dorim, oriunde ne-am afla si in plus, o vom savura in stilul zilelor noastre. Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 O singura data am baut cafea si nu mi-a placut.m-a invitat o vecina la ea,aia a fost prima si ultima 1 Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Iar de tigari m-am lasat de la 14 ani am fumat de curios niste chistoace de pe jos mi-am ars limba,doua saptamani nu am simtit nimic,dulce sau sarat,m-am lecuit nu am simtit nevoia sa mai incers senzatia.Sunt socat cate fete tinere incep sa devina dependente de acest drog.Nu stiu care e diferenta intre aurolacii care trag dintr-o punga si cei care trag din tigara,pentru mine e acelasi lucru,oameni slabi.Daca as fi la putere as interzice fumatul,asa ne-am reveni ca neam , iar la bauturi as interzice tot in afara de bere si vin ! Si alea pe cartela ! 1 Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 M-a minusat o drogata aurolaca 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Eu am devenit imun la otrava... Prin urmare si la femei! =)) 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Stiu ca-ti place sa traiesti periculos. :) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Stiu ca-ti place sa traiesti periculos. :)Io, dacă ma dau la șefa nevestei, se cheamă tot așa? :)))) Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Io, dacă ma dau la șefa nevestei, se cheamă tot așa? :))))Se chiama sinucidere :) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Se chiama sinucidere :)și dacă se da ea? :)) Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 și dacă se da ea? :))Ordin :) Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Io, dacă ma dau la șefa nevestei, se cheamă tot așa? :)))) Tu esti inconstient. =)) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Tu esti inconstient. =))mă mănâncă placaju', este? :)))) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Ordin :)Adică eu trebuie s-o manipulez, sa se dea ea :))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Eu am devenit imun la otrava... Bine, tu însuți ești o otravă! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Se chiama sinucidere :)* se cheamă... 1 3 Link spre comentariu
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Partajează Postat Octombrie 7, 2018 * se cheamă...Adevarat , mi-a scapat si nu pot edita inca,astept borna 200 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2018 mă mănâncă placaju', este? :)))) Esti dependent de senzatii tari. D'aia te-ai certat si cu Taica-tau. =)) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Esti dependent de senzatii tari. D'aia te-ai certat si cu Taica-tau. =))s-au cam sucarit, ma gândeam ca, dacă le fut pe amândouă, s-or împăca :)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 7, 2018 'na seara! ma simt o ciudata (ca de obicei) dar mi se rupe in paishpe. ma doare la un metru in fata mea Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Ma simt de parca m-a lovit un asteroidCum sa mi dau seama exact in momentul asta stand aiurea pe net ca inca tin la fosta ....pfff..urat urat :slap2 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum