picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Mizerie jegoasa esti tu, cocalar penal.Iar minti ca o gazeta bolsevica. Ia arata unde am injurat-o.Capisci ca sugi pula, casalot manglitor ! Ma pis pe tine, gura ma-tii de vidanjor !La puscarie cu tine ! ultravoxVIP MemberVIP Member1684 postsJoined:02 August 2017Reputation:253Posted 14 October 2018 - 10:28 PMtashared, on 11 Oct 2018 - 1:42 PM, said: Da, așa e. Sunt o mafioata mică, plătesc lumea sa îmi facă recenzii, uite, au mai apărut două tocmai ca întărească cele spuse de tine. Cum sa conteze zeci de recenzii reale in fața voastră, cei câțiva care știți voi mai bine? Doamne ferește! :)) Te pup, ms de reclamă... Incepi sa devii obraznica. Stai in mm in banca ta. Ati ajuns voi mah sa ne cenzurati comentariile ? E interzis sa am alta parere decat ceilalti ciomagari ? Cine ma-ta esti tu sa-mi spui mie cum sa scriu si ce sa scriu ? Pai daca nu esti dreak de 9 si 10 la chip, n-am voie sa spun ? Bai desteapto, 10 = foarte frumoasa, 9 = frumoasa. Da' chiar nu ti-e jena ? Lasa-ma dreak cu tantalaii tai, idiotii ne induc in eroare cu postarile lor mieroase. Cum indraznesti tu sa-mi dai replica doar pentru o parere exprimata cu privire la aspectul fizic ?Inca o data, stai dreak la locul tau si vezi-ti de-ale tale in pm de hahalera Astea ce sunt, bă, mitomane și schizofrenicule? Cine minte, bă, mizerie umană? Cât de dement ești, să negi cu evidența în față?Marș la ghena de gunoi, lepădătură! 2 4 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 16, 2018 ...si mai bine nu încercam......asculta-ți rațiunea, nu inima. On topic, excelent sfârșit de an Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Las si eu asta aici. Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Nu lăsa pe mâinece poţi face azi.Nu ştii ce timp vine.Te înalţi, ori cazi. Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 17, 2018 ...trist...Nu ma gândeam ca o sa revină modă de căcat cu borsetă atârnată pe buric... Astept pt toamnă-iarnă si șosetele din supraelastic cu sandale. ....pula mea... Link spre comentariu
croco6 Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Deja au aparut =))...trist...Nu ma gândeam ca o sa revină modă de căcat cu borsetă atârnată pe buric...Astept pt toamnă-iarnă si șosetele din supraelastic cu sandale.....pula mea... 1 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Deja au aparut =)) ...Nu ma ajuți cu nimic...sunt si mai trist... Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 17, 2018 ...trist...Nu ma gândeam ca o sa revină modă de căcat cu borsetă atârnată pe buric...Astept pt toamnă-iarnă si șosetele din supraelastic cu sandale.....pula mea...ASTA te intristeaza pe tine din tot ce vezi pe strada? :) 2 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 17, 2018 ASTA te intristeaza pe tine din tot ce vezi pe strada? :) Sincer? Da. În rest am o viață foarte frumoasă. Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Strong Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 ultravoxVIP MemberVIP Member1684 postsJoined:02 August 2017Reputation:253Posted 14 October 2018 - 10:28 PMtashared, on 11 Oct 2018 - 1:42 PM, said:Incepi sa devii obraznica. Stai in mm in banca ta. Ati ajuns voi mah sa ne cenzurati comentariile ? E interzis sa am alta parere decat ceilalti ciomagari ? Cine ma-ta esti tu sa-mi spui mie cum sa scriu si ce sa scriu ? Pai daca nu esti dreak de 9 si 10 la chip, n-am voie sa spun ? Bai desteapto, 10 = foarte frumoasa, 9 = frumoasa. Da' chiar nu ti-e jena ? Lasa-ma dreak cu tantalaii tai, idiotii ne induc in eroare cu postarile lor mieroase. Cum indraznesti tu sa-mi dai replica doar pentru o parere exprimata cu privire la aspectul fizic ?Inca o data, stai dreak la locul tau si vezi-ti de-ale tale in pm de hahalera Astea ce sunt, bă, mitomane și schizofrenicule? Cine minte, bă, mizerie umană? Cât de dement ești, să negi cu evidența în față?Marș la ghena de gunoi, lepădătură! Bai scursura care esti, baga-te-as in pizda pizdelor ma-tii, asta e injuratura mah boule, jegoasei nu i-am zis nimic.Bai tuciuriule, futu-ti grijania ma-tii de bosketar, @ Batranul George a facut-o mai grav, asa ca tine-ti dreak fleanca aia de lingurar convertit la islam.La puscarie, penalule ! Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 https://66.media.tumblr.com/e15a7c45e686946f4e95d4b22bfa0ac8/tumblr_o8vusnnPya1sfoq8to1_500.gifImi suflu mucii pe tine, baga-mi-as pula-n neamu' ma-tii de magraoni, cersetori, curisti, sugatori de coaie, de puli si de viermi inelati 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Bai scursura care esti, baga-te-as in pizda pizdelor ma-tii, asta e injuratura mah boule, jegoasei nu i-am zis nimic.Bai tuciuriule, futu-ti grijania ma-tii de bosketar, @ Batranul George a facut-o mai grav, asa ca tine-ti dreak fleanca aia de lingurar convertit la islam.La puscarie, penalule !Stai calm, să nu faci vreun AVC în pula mea, să te am dracu' pe conștiință, dementule! 1 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Sexy. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 20, 2018 plictisita Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 21, 2018 In forma. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Sexy, plictisit, da' in forma! =)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 21, 2018 as fute ceva sexy, plictisit, da' in forma :D Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2018 as fute ceva sexy, plictisit, da' in forma :D... adica sa mancati alune si sa va uitati la TV in timp ce va "bip"? :laugh2 3 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 21, 2018 ... adica sa mancati alune si sa va uitati la TV in timp ce va "bip"? :laugh2 keyser, te rog sa urmaresti cu atentie avatarul obsedatului :D Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Vrea sa "faca" k.o. (deodata sau pe rand, numa' ea stie). :P Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 21, 2018 era o dorinta, nu am pretentia sa se realizeze :D... inca nu am gasit-o pe zana maseluta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum