tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 Da chiar nu vedeți ca postez sa ma colorez ? Ferească-ma , învăț acum alfabetul și m-am blocat la litera “ A “. :) 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 A
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 A
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 tanya, daca vrei colorare, de ce nu te bagi pe fazane? sau simti nevoia sa fii bagata in seama? 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 14, 2018 tanya, daca vrei colorare, de ce nu te bagi pe fazane? sau simti nevoia sa fii bagata in seama?....sau
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 ....sau posibil sa fie partea a doua, mai ales ca nu pare genul sa spuna ceva interesant sau mai exact ceva mai interesant decat acea litera. eu i-as sugera sa treaca putin pe ...vocalize, poate i se dezvolta capacitatea intelectuala
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 14, 2018 posibil sa fie partea a doua, mai ales ca nu pare genul sa spuna ceva interesant sau mai exact ceva mai interesant decat acea litera. eu i-as sugera sa treaca putin pe ...vocalize, poate i se dezvolta capacitatea intelectuala Păi plm...Si tu ai trimis-o unde-i mai greu. La fazan :)) 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 tanya, daca vrei colorare, de ce nu te bagi pe fazane? sau simti nevoia sa fii bagata in seama?N-ai loc de mine ? Ma joc și fazan dar după cum observi , merge cam greu și eu am nevoie sa postez repede pentru ca am nevoie de PM ! Am căutat postul cu “postați aiurea pentru colorare” și nu l-am găsit .N-am funcția de Search ca sa caut repede așa ca scriu “A “ pe un topic random, chiar atât de mult va deranjează ? Sau spuneți-mi ca va pasa cum se simt altii și stric eu pe aici firul discuției 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 .
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 pe fazane te scoti mai repede
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 pe fazane te scoti mai repede
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 .
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 nici nu ma deranjez sa rectific balbaiala
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 14, 2018 N-ai loc de mine ? Ma joc și fazan dar după cum observi , merge cam greu și eu am nevoie sa postez repede pentru ca am nevoie de PM ! Am căutat postul cu “postați aiurea pentru colorare” și nu l-am găsit .N-am funcția de Search ca sa caut repede așa ca scriu “A “ pe un topic random, chiar atât de mult va deranjează ? Sau spuneți-mi ca va pasa cum se simt altii și stric eu pe aici firul discuției Nu e locul potrivit si e si deranjant, plus ca te face sa pari autistă. Nu-i mai simplu sa cumperi un cont si mai departe te descurci? 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 14, 2018 N-ai loc de mine ? Ma joc și fazan dar după cum observi , merge cam greu și eu am nevoie sa postez repede pentru ca am nevoie de PM !Am căutat postul cu “postați aiurea pentru colorare” și nu l-am găsit .N-am funcția de Search ca sa caut repede așa ca scriu “A “ pe un topic random, chiar atât de mult va deranjează ?Sau spuneți-mi ca va pasa cum se simt altii și stric eu pe aici firul discuției poti crea topic. fa unul nou pentru chestia asta si baga acolo. :) good one. nu, nu pasa nimanui de nimeni, da' e un topic cat de cat vizitat. voyeuristi suntem cu totii ;) 2
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 Chiar te rog sa nu te deranjezi , vezi-ti de pensie și de clienți .
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 Nu e locul potrivit si e si deranjant, plus ca te face sa pari autistă. Nu-i mai simplu sa cumperi un cont si mai departe te descurci? te rog sa nu-i jignesti pe cei cu autism
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2018 Nu pot să-mi cumpăr cont !!! N-am paysafe pe aici !
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 14, 2018 ...obraznică :(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum