siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2018 Bine. Nu va panicati ! Sunt bine. Doar ca ziua este prea scurta pentru cate am de facut si de asta nu am mai avut timp sa fac postari matinale sau dupa amiaza. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2018 Poate ca nu e treaba nimanui care sunt starile mele cand postez pe aici Melancolica si trista 2
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 20, 2018 Poate ca nu e treaba nimanui care sunt starile mele cand postez pe aici Melancolica si tristaNe-au dat lacrimile de mila ta.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2018 uni e rau de prosti
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 20, 2018 uni e rau de prostiPe unii ii doare la part de soarta unei prostituate pensionate
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 20, 2018 Pe unii ii doare la part de soarta unei prostituate pensionate Parinte e pacat mare de cei care dau in tuberculoze sentimentale asupra acestor ispite diavolesti numite in decalog fleoarte Sa sti de la mine multi de aici au nevoie de spovedanie tind sa cred ca barbatii sunt mai afectati decat femeile aflate in stagiul meseriei
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 20, 2018 prin definitie BOR nu sustine curvasaria (ca sa-l citez pe primul oier al tarii). nu e nimic de decis aici :) A citit cartea/articolul, nu a zis că ar fi vrut să-l fută. Și nici pe cei din BOR. Hai să facem mișto că citește! 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BcvJzI7uqNs
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2018 Poate ca nu e treaba nimanui care sunt starile mele cand postez pe aici Melancolica si trista Zambeste si bucura-te, ca nu este timp sa stam tristi ! Este prea scurta viata. In plus, tuturor le place o fata zambitoare. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2018 Zambeste si bucura-te, ca nu este timp sa stam tristi ! Este prea scurta viata. zambesc non-stop :D cred ca si in somn o fac :D 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2018 Si femeilor le plac barbatii moderni si ingrijiti. https://www.youtube.com/watch?v=uaYDtVOhzEQ 3
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 neata ! Nimic nu ma mai socheaza pe lumea asta dar intotdeauna ma va soca parsivitatea oamenilor.Energia consumata pentru a masca adevarul. Culmea e ca cei mai multi sunt atat de naivi incat nu reusesc nici sa distinga realitatea de fictiune. Ma simt extraordinar :D
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 21, 2018 Neața. Te-ai trezit? 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 neata sunt treaza de la 5 :D am citit ceva si ... offf , multi creduli pe lumea asta
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 Mie îmi spui? :)
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 21, 2018 neata ! Nimic nu ma mai socheaza pe lumea asta dar intotdeauna ma va soca parsivitatea oamenilor.Energia consumata pentru a masca adevarul. Culmea e ca cei mai multi sunt atat de naivi incat nu reusesc nici sa distinga realitatea de fictiune. Ma simt extraordinar :D :)))))))) era sa scap ceasca de cafea cand am citit ca te sochezi in legatura cu parsivitatea umana...
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 :)))))))) era sa scap ceasca de cafea cand am citit ca te sochezi in legatura cu parsivitatea umana... mi-ar fi parut rau sa se intample asta ... pacat de cafea :P probabil ca m-am nascut in alta epoca :D
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 21, 2018 mi-ar fi parut rau sa se intample asta ... pacat de cafea :P probabil ca m-am nascut in alta epoca :D se simte, dincolo de pixeli, ca esti un suflet curat si sensibil. n-am nicio indoiala ca esti o curva cinstita! : :lol: 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 se simte, dincolo de pixeli, ca esti un suflet curat si sensibil. n-am nicio indoiala ca esti o curva cinstita! : :lol: Peitho, ai noroc ca am ZEN-ul cu mine ca altfel nici Dambovita nu-ti spala pacatul de a ma face curva Inainte de toate, eu si Maria Magdalena, suntem femei cinstite ... ca cinstea e denumita in fel si fel de purtatori de ce le-atarna e strict problema lor Una peste alta, daca nu ar exista femei, v-ati fute intre voi si nici urmasi n-ati avea
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 21, 2018 Peitho, ai noroc ca am ZEN-ul cu mine ca altfel nici Dambovita nu-ti spala pacatul de a ma face curva Inainte de toate, eu si Maria Magdalena, suntem femei cinstite ... ca cinstea e denumita in fel si fel de purtatori de ce le-atarna e strict problema lor Una peste alta, daca nu ar exista femei, v-ati fute intre voi si nici urmasi n-ati avea si cam ce cuvant ti-ar asigura confortul sufletesc si mental?
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 21, 2018 :)))))))) era sa scap ceasca de cafea cand am citit ca te sochezi in legatura cu parsivitatea umana...Pe Anonna o șochează parsivitatea,ea fiind un exemplu de cinste și corectitudine.Ai-de PLM, ultima taratura de pe site ne dă lecții de moralitate 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 si cam ce cuvant ti-ar asigura confortul sufletesc si mental? Nu crezi ca cel mai adecvat este sa mi te adresezi pe username sau deloc? pentru pisalaul caruia ii put nadragii de la o posta a urina sa-i transmitem ca nu este cel mai indreptatit sa arunce cu piatra
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Noiembrie 21, 2018 Intri in noroi, te mananca in cur... sau cum era?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2018 cred ca vrei sa spui "daca te mananca in cur, scarpina-te!" daca nu o poti face singur, apeleaza la un prieten
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum