preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 1, 2019 Cel putin o doamna si n domnișoare Da prințese? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Da prințese?Nu se observa cu un ochi liber faptul ca sufăr, ca sunt orfan de prințese?
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 1, 2019 Nu se observa cu un ochi liber faptul ca sufăr, ca sunt orfan de prințese? Vrei sa vorbesc cu Tanya?
gelugun Reputație: -197 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Printesa inimii mele....una gen Alina2323
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 1, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 1, 2019 PS: imi ia o vesnicie as scriu doua randuri :(((( Daca e din cauza touch screen-ului tabletei :), vezi ca (ma rog, functie de producator si model) se pot gasi docking stations si/sau huse cu tastatura hardware incorporata. Da, e mai mica si n-o fi asa comoda ca o tastatura full-size, dar macar are taste reale, nu "butonezi" ecranul... In alta ordine de idei, salutari si zile insorite tuturor fetelor din zona :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Ma simt maracinos - abandonat :blushing2 :wallbash
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 1, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Postat Martie 1, 2019 E trecut de mizul noptii , deci e "maine" deja. Mai exact e 2 martie, ziua mea. A cata? Nu are foarte multa importanta probabil, important e ca e prima dupa aproximativ 20 de ani, fara ea...Cum ma simt ? Ma simt ca unul care si-a pierdut dragostea vietii , pe cea care credea ca ii va fi alaturi pt tot restul vietii.S-a simtit "data la o parte".... de ce? Nu imi pot imagina ... Nicioadata nu am "calcat stramb" atata timp cat mi-a fost alaturi, atata timp cat indiferent de disputele avute , noaptea dormeam cu ea in brate... in fiecare noapte. Si-a gasit alinarea ( alinarea pt ce???) In bratele unuia mai tanar care "arata bine". Din testele de personalitate ( ma scuzati ,dar am mult timp liber acum) cica sunt un "mediator" ... printre altele , cica sunt al naibii de fidel si imi idealizez persoana pe care o iubesc, dar na , cica sunt naspa ca nu am incredere in ea cand nu venea noaptea acasa...Ca si zodie sunt peste ... plm am inceput sa studiez si treaba asta , desi nu pot sa spun ca ma preocupa... zodie de fraieri....prea multe asemanari sa fie o intamplare. Aceeasi treaba , cica prea bun pt lumea asta...Prietenii spun ca sunt prea " de treaba" - urasc chestia asta...Incepe o zi plina pt mine ...pauza, mai iau o bere...urmeaza vizita la parinti, trebuie sa par optimist, sa nu imi supar mama batrana , ca na, asta iar mai lipsi...Pt seara, facut rezervare si iesire in oras cu prietenii. Trebuie sa fiu gazda primitoare, sa intretin atmosfera, sa fiu sufletul petrecerii, nimeni nu vrea sa iasa in oras sa asculte lamentarile unui ...Na , totul trebuie sa fie OK , sunt barbat matur , viata merge inainte...Zambetul pe buze si distractie, dar in sufletul meu.......Voi lasa masina acasa si voi bea ...Ce va iesi? Ramane de vazut, pana la urma ce mai conteaza ... 3
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 1, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Postat Martie 1, 2019 Nu mi-a placut niciodata cantaciosul asta , dar cersurile astea ma omoara....story of my life...
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 buna dimineata! :) E trecut de mizul noptii , deci e "maine" deja. Mai exact e 2 martie, ziua mea. A cata? Nu are foarte multa importanta probabil, important e ca e prima dupa aproximativ 20 de ani, fara ea...Cum ma simt ? Ma simt ca unul care si-a pierdut dragostea vietii , pe cea care credea ca ii va fi alaturi pt tot restul vietii.S-a simtit "data la o parte".... de ce? Nu imi pot imagina ... Nicioadata nu am "calcat stramb" atata timp cat mi-a fost alaturi, atata timp cat indiferent de disputele avute , noaptea dormeam cu ea in brate... in fiecare noapte. Si-a gasit alinarea ( alinarea pt ce???) In bratele unuia mai tanar care "arata bine". Din testele de personalitate ( ma scuzati ,dar am mult timp liber acum) cica sunt un "mediator" ... printre altele , cica sunt al naibii de fidel si imi idealizez persoana pe care o iubesc, dar na , cica sunt naspa ca nu am incredere in ea cand nu venea noaptea acasa...Ca si zodie sunt peste ... plm am inceput sa studiez si treaba asta , desi nu pot sa spun ca ma preocupa... zodie de fraieri....prea multe asemanari sa fie o intamplare. Aceeasi treaba , cica prea bun pt lumea asta...Prietenii spun ca sunt prea " de treaba" - urasc chestia asta...Incepe o zi plina pt mine ...pauza, mai iau o bere...urmeaza vizita la parinti, trebuie sa par optimist, sa nu imi supar mama batrana , ca na, asta iar mai lipsi...Pt seara, facut rezervare si iesire in oras cu prietenii. Trebuie sa fiu gazda primitoare, sa intretin atmosfera, sa fiu sufletul petrecerii, nimeni nu vrea sa iasa in oras sa asculte lamentarile unui ...Na , totul trebuie sa fie OK , sunt barbat matur , viata merge inainte...Zambetul pe buze si distractie, dar in sufletul meu.......Voi lasa masina acasa si voi bea ...Ce va iesi? Ramane de vazut, pana la urma ce mai conteaza ... o sa-ti spun ceva, nu stiu daca te va ajuta sau nu, sau doar bat campii in dimineata asta, dar...: asa ar trebui.... sa urasti "chestia" asta :) vezi tu, unele femei au nevoie ca aparenta unui barbat de treaba sa fie contrabalansata de o fateta mai dura, mai intunecata.... au nevoie sa adulmece o senzatie de pericol in spatele unui zambet, unui cuvant, unei atitudini, sa simta neexplicit ca exista o limta pana la care se pot juca si ca, daca o depasesc, nesabuinta le-ar putea frange gatul iremediabil.metaforic vorbind, 20 de ani de predictibilitate ar fi fost sublimi daca uneori ai fi lipit-o de primul perete si i-ai fi aratat fara menajamente cine e sefu' (bine, asta nu implica mitocania, granita pana acolo e foarte fina si fragila), atunci cand iti testa limitele ... pentru ca sunt destul de convinsa ca a facut-o de multe ori, ti-a transmis destule semnale, constient sau nu, ca ce e prea sigur nu e sigur deloc si nici prea dezirabil...si pentru asta nu e nevoie nici sa fii "mai tanar" si nici sa "arati mai bine"... nu pentru astea a plecat, sunt doar scuze jalnice pentru ca n-a stiut cum sa explice ce-i lipsea exact ... daca asta ar fi adevaratul motiv, inseamna ca n-a fost decat o carcasa goala pe care ai idealizat-o fara s-o cunosti, de fapt, si iti e mult mai bine fara ea...mai curand ar trebui sa regreti ca n-a facut-o mai devreme, ca sa-ti fie tie un pic mai usor :) La multi ani! ... azi e prima zi din restul vietii tale si poate fi plina de oportunitati... respira! 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 2, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 2, 2019 Ai de :) mea 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2019 buna dimineata! :) o sa-ti spun ceva, nu stiu daca te va ajuta sau nu, sau doar bat campii in dimineata asta, dar...: asa ar trebui.... sa urasti "chestia" asta :) vezi tu, unele femei au nevoie ca aparenta unui barbat de treaba sa fie contrabalansata de o fateta mai dura, mai intunecata.... au nevoie sa adulmece o senzatie de pericol in spatele unui zambet, unui cuvant, unei atitudini, sa simta neexplicit ca exista o limta pana la care se pot juca si ca, daca o depasesc, nesabuinta le-ar putea frange gatul iremediabil.metaforic vorbind, 20 de ani de predictibilitate ar fi fost sublimi daca uneori ai fi lipit-o de primul perete si i-ai fi aratat fara menajamente cine e sefu' (bine, asta nu implica mitocania, granita pana acolo e foarte fina si fragila), atunci cand iti testa limitele ... pentru ca sunt destul de convinsa ca a facut-o de multe ori, ti-a transmis destule semnale, constient sau nu, ca ce e prea sigur nu e sigur deloc si nici prea dezirabil...si pentru asta nu e nevoie nici sa fii "mai tanar" si nici sa "arati mai bine"... nu pentru astea a plecat, sunt doar scuze jalnice pentru ca n-a stiut cum sa explice ce-i lipsea exact ... daca asta ar fi adevaratul motiv, inseamna ca n-a fost decat o carcasa goala pe care ai idealizat-o fara s-o cunosti, de fapt, si iti e mult mai bine fara ea...mai curand ar trebui sa regreti ca n-a facut-o mai devreme, ca sa-ti fie tie un pic mai usor :) La multi ani! ... azi e prima zi din restul vietii tale si poate fi plina de oportunitati... respira! Femeie, tu vrei sa fii lipita de perete cu gatul frant?! :laugh2Ce dreaq invatati barbatii care mai au ceva de capul lor la prostii de genul asta?!Orice barbat este previzibil dupa ce traiesti cu el, indiferent cum este. E trecut de mizul noptii , deci e "maine" deja. Mai exact e 2 martie, ziua mea. A cata? Nu are foarte multa importanta probabil, important e ca e prima dupa aproximativ 20 de ani, fara ea...Cum ma simt ? Ma simt ca unul care si-a pierdut dragostea vietii , pe cea care credea ca ii va fi alaturi pt tot restul vietii.S-a simtit "data la o parte".... de ce? Nu imi pot imagina ... Nicioadata nu am "calcat stramb" atata timp cat mi-a fost alaturi, atata timp cat indiferent de disputele avute , noaptea dormeam cu ea in brate... in fiecare noapte. Si-a gasit alinarea ( alinarea pt ce???) In bratele unuia mai tanar care "arata bine". Din testele de personalitate ( ma scuzati ,dar am mult timp liber acum) cica sunt un "mediator" ... printre altele , cica sunt al naibii de fidel si imi idealizez persoana pe care o iubesc, dar na , cica sunt naspa ca nu am incredere in ea cand nu venea noaptea acasa...Ca si zodie sunt peste ... plm am inceput sa studiez si treaba asta , desi nu pot sa spun ca ma preocupa... zodie de fraieri....prea multe asemanari sa fie o intamplare. Aceeasi treaba , cica prea bun pt lumea asta...Prietenii spun ca sunt prea " de treaba" - urasc chestia asta...Incepe o zi plina pt mine ...pauza, mai iau o bere...urmeaza vizita la parinti, trebuie sa par optimist, sa nu imi supar mama batrana , ca na, asta iar mai lipsi...Pt seara, facut rezervare si iesire in oras cu prietenii. Trebuie sa fiu gazda primitoare, sa intretin atmosfera, sa fiu sufletul petrecerii, nimeni nu vrea sa iasa in oras sa asculte lamentarile unui ...Na , totul trebuie sa fie OK , sunt barbat matur , viata merge inainte...Zambetul pe buze si distractie, dar in sufletul meu.......Voi lasa masina acasa si voi bea ...Ce va iesi? Ramane de vazut, pana la urma ce mai conteaza ... Nu conteaza doar zodia, ci si ziua in care te-ai nascut, vezi aici: https://astromax.eva.ro/zodiac_european/2-Martie.htmlIti revii tu, sunt sigura. ;)La multi ani!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 Femeie, tu vrei sa fii lipita de perete cu gatul frant?! :laugh2Ce dreaq invatati barbatii care mai au ceva de capul lor la prostii de genul asta?!Orice barbat este previzibil dupa ce traiesti cu el, indiferent cum este. hai ca stiu ca ai vazut dincolo de metafora :laugh2banuiesc ca e destul de istet sa nu citeasca ad literam :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2019 hai ca stiu ca ai vazut dincolo de metafora :laugh2banuiesc ca e destul de istet sa nu citeasca ad literam :D Nu te supara, de obicei imi place sa citesc ce scrii, dar nu de data asta.Sa-ti mai fie frica de barbat si sa vrei genul macho, periculos... e primitiv.Un barbat "de treaba" nu este unul "pampalau", iar femeile deseori nu fac diferenta, motiv pentru care ajung sa citesc disperarile unora pe aici ca nu sunt apreciati atunci cand sunt buni cu femeile, in schimb un bou, plin de muschi, care scuipa pe strada... merge cu o femeie superba, care ii suporta aberatiile pentru ca se simte in siguranta cu dusmanul in casa...As avea multe de spus, dar ce rost are? Vremea trece, gandirea ramane, desi nu mai vaneaza nimeni in ziua de azi sa nu moara de foame.Pardon daca te-am suparat.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 in niciun caz n-aveam in minte imaginea unui macho imbecil si infatuat, sau un badaran necioplit :laugh2 nu prea stiu cum sa descriu altfel decat plastic... ma gandeam la senzatia aia ca nu-l poti duce de nas, nu-l poti juca pe degete, ca mereu va fi cu un pas in fata si te citeste ca pe o carte deschisa... ca te vede cu adevarat, nu ce-si inchipuie doar ca vede... si cumva, ca stie, e constient de ce-ti poate pielea, se amuza cu asta dar traseaza si niste limite nevazute pana la care te poti juca cu el si cu rabdarea lui ...nu stiu cat de coerenta sunt si probabil e vina mea daca nu reusesc sa ma fac inteleasa exact... si nu m-am suparat :) 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 in niciun caz n-aveam in minte imaginea unui macho imbecil si infatuat, sau un badaran necioplit :laugh2 nu prea stiu cum sa descriu altfel decat plastic... ma gandeam la senzatia aia ca nu-l poti duce de nas, nu-l poti juca pe degete, ca mereu va fi cu un pas in fata si te citeste ca pe o carte deschisa... ca te vede cu adevarat, nu ce-si inchipuie doar ca vede... si cumva, ca stie, e constient de ce-ti poate pielea, se amuza cu asta dar traseaza si niste limite nevazute pana la care te poti juca cu el si cu rabdarea lui ...nu stiu cat de coerenta sunt si probabil e vina mea daca nu reusesc sa ma fac inteleasa exact... si nu m-am suparat :) asa ceva? :Dhttps://i.imgur.com/26xCmmG.gif
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 nu chiar! :))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2019 in niciun caz n-aveam in minte imaginea unui macho imbecil si infatuat, sau un badaran necioplit :laugh2 nu prea stiu cum sa descriu altfel decat plastic... ma gandeam la senzatia aia ca nu-l poti duce de nas, nu-l poti juca pe degete, ca mereu va fi cu un pas in fata si te citeste ca pe o carte deschisa... ca te vede cu adevarat, nu ce-si inchipuie doar ca vede... si cumva, ca stie, e constient de ce-ti poate pielea, se amuza cu asta dar traseaza si niste limite nevazute pana la care te poti juca cu el si cu rabdarea lui ...nu stiu cat de coerenta sunt si probabil e vina mea daca nu reusesc sa ma fac inteleasa exact... si nu m-am suparat :) Ai fost casatorita 20 ani? Crezi ca mai aveai chef de joaca puerila? :)
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 nu chiar! :)))) da' asa? e bine? :Dhttps://66.media.tumblr.com/8c074400ed2cc2ba28225da0f468e7df/tumblr_inline_p4b6usFCiv1sf83q7_540.gif
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 Ai fost casatorita 20 ani? Crezi ca mai aveai chef de joaca puerila? :) asta e un fel de-a spune ca dupa 20 de ani trebuie sa fii intr-un anume fel? :) ... dar, ca sa-ti raspund la intrebare, inca sunt.... si cu totul adunat, de mai mult de 20 :) da' asa? e bine? :Dhttps://66.media.tumblr.com/8c074400ed2cc2ba28225da0f468e7df/tumblr_inline_p4b6usFCiv1sf83q7_540.gif ar trebui sa existe si o cale de mijloc :)) dar, uneori, e bine si asa.... de impacare :D 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 asta e un fel de-a spune ca dupa 20 de ani trebuie sa fii intr-un anume fel? :) ... dar, ca sa-ti raspund la intrebare, inca sunt.... si cu totul adunat, de mai mult de 20 :) ar trebui sa existe si o cale de mijloc :)) dar, uneori, e bine si asa.... de impacare :D pai nu ti-ai dat seama?prima,e de cearta,a doua,e de impacare :))))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 pai nu ti-ai dat seama?prima,e de cearta,a doua,e de impacare :))))pentru gustul meu, cearta aia a fost o idee prea violenta :D
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 pentru gustul meu, cearta aia a fost o idee prea violenta :D prea violenta,zici :)))))nici nu stii cum s-a terminat :))))sa-ti arat? :)))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2019 asta e un fel de-a spune ca dupa 20 de ani trebuie sa fii intr-un anume fel? :) ... dar, ca sa-ti raspund la intrebare, inca sunt.... si cu totul adunat, de mai mult de 20 :) Nu traiesti cu un barbat descris de tine, altfel nu erai pe forum. ;)Fantezii, ha? :)Spune-i ca stai la flirt cu barbati pe net, sa vedem daca te lipeste de perete... :laugh2 Daca nu, gasesti doritori aici. ;)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 2, 2019 prea violenta,zici :)))))nici nu stii cum s-a terminat :))))sa-ti arat? :)))nu, nu :))) .... in dimineata asta n-am stomacul suficient de tare :D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum