Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 nu, nu :))) .... in dimineata asta n-am stomacul suficient de tare :Dde ce, dragă, nu-ți plac prăjelile? :)))) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 2, 2019 Adica , Bang !!! ...si l-ai rezolvatOricum ma doare in cot , in realitate am ascendent in Scorpion ...deci ....Era sa uit , la ultima statistica 1 din 3 romani sunt in pragul saraciei , cred ca de aceea l-am observat pe unul misunand zilnic pe aici , cu 100 de lei in mana , uneori si cu rest de la aceasta , dupa ce o schimbase ptr. o paine , cerandu-i unei curve sa-i faca anillingus de toti banii .Hmmm...lipsa educatie , ce sa zic . 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Martie 2, 2019 Nu traiesti cu un barbat descris de tine, altfel nu erai pe forum. ;)Fantezii, ha? :)Spune-i ca stai la flirt cu barbati pe net, sa vedem daca te lipeste de perete... :laugh2 Daca nu, gasesti doritori aici. ;) acum faci speculatii? :) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Adica , Bang !!! ...si l-ai rezolvat Oricum ma doare in cot , in realitate am ascendent in Scorpion ...deci .... Era sa uit , la ultima statistica 1 din 3 romani sunt in pragul saraciei , cred ca de aceea l-am observat pe unul misunand zilnic pe aici , cu 100 de lei in mana , uneori si cu rest de la aceasta , dupa ce o schimbase ptr. o paine , cerandu-i unei curve sa-i faca anillingus de toti banii . Hmmm...lipsa educatie , ce sa zic .să nu zici ca avea și pâinea la el :))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 acum faci speculatii? :) să-ți spună DEavolu un secret-omul se trădează fără să-și dea seama ;) trebuie doar sa asculti/vezi cu atenție. :) Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 acum faci speculatii? :) :laugh2 Deduc din ce spui. Nu erai pe forum. :no2 :rax2 :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 2, 2019 să nu zici ca avea și pâinea la el :))))) Cre' ca , adica sunt mai mai mult ca sigur , daca nu o mancase juma' pana a ajuns la etaj :) 1 Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 F'tui blocurile de cod Android App Inventor, ca se inteapa emulatorul intern la 2-3 proiecte... :angry :angry http://jollygoodjokes.com/jgg/idwwiww.jpg Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Cre' ca , adica sunt mai mai mult ca sigur , daca nu o mancase juma' pana a ajuns la etaj :)cinic fiind, era tare de văzut :))))O limbă în cur, o mușcătură dă pâine :)))))le-scuze FD :D Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 F'tui blocurile de cod Android App Inventor, ca se inteapa emulatorul intern la 2-3 proiecte... :angry :angry Incearca alt program. ;) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 2, 2019 cinic fiind, era tare de văzut :))))O limbă în cur, o mușcătură dă pâine :)))))le-scuze FD :D Sincer , nu mi-as dori sa fiu in locul lor , apai sa-i vaz Dupa cum am spus , educatia si-a pus amprenta suficient , pe ambii. 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Sincer , nu mi-as dori sa fiu in locul lor , apai sa-i vaz Dupa cum am spus , educatia si-a pus amprenta suficient , pe ambii. numa' in locu' meu sa nu fii,am ramas fara tzuyka :))))tre' sa sun la Giurgitza :)))) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 Fericita ca a venit primavara si ca am iesit din iarna fara sa ma atinga gripa sau raceala. 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 2, 2019 Adica , Bang !!! ...si l-ai rezolvat Oricum ma doare in cot , in realitate am ascendent in Scorpion ...deci .... Era sa uit , la ultima statistica 1 din 3 romani sunt in pragul saraciei , cred ca de aceea l-am observat pe unul misunand zilnic pe aici , cu 100 de lei in mana , uneori si cu rest de la aceasta , dupa ce o schimbase ptr. o paine , cerandu-i unei curve sa-i faca anillingus de toti banii . Hmmm...lipsa educatie , ce sa zic .Esti cu ascendent direct in stiulete, "unul din trei romani sunt in pragul saraciei", tu esti direct infipt cu gura in pula falitule,! Te-n gura toti cainii de javra raioasa ce esti! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Fericita ca a venit primavara si ca am iesit din iarna fara sa ma atinga gripa sau raceala. Poti sa ne spui daca te-a atins cineva in iarna asta ? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 2, 2019 Esti cu ascendent direct in stiulete, "unul din trei romani sunt in pragul saraciei", tu esti direct infipt cu gura in pula falitule,! Te-n gura toti cainii de javra raioasa ce esti!Țăranul are "facultate" este cult,intelectual veritabil,atotștiutor.........dar tot horoscopul este baza.Ai-de PLM de țărani bășiți si primitivi. 1 Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 ba da distrusi sunteti ma sa moara jaxana Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Xoxo, ai mancat ma ceva astazi ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Este aproape ora 16. :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 2, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 2, 2019 Ai de :) mea, are si oly pekineza o bucurie, libidosenii pe nimfomane.com. 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 2, 2019 ba da distrusi sunteti ma sa moara jaxanaAi turbat? :laugh2 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 2, 2019 Ai de :) mea, are si oly pekineza o bucurie, libidosenii pe nimfomane.com." pekineza"???? Marele MissKin sa împrumute glume da uliță de la cel mai prost țăran din Europa si Asia centrala??Io nu cred asa ceva!!! 1 Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 2, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 2, 2019 Multumesc, Doamnelor !!! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 2, 2019 Ce inseamna si globalizarea asta , unificarea dintre doua necuvantatoare , o gaina proasta care se crede vultur si o catea in calduri https://media1.giphy.com/media/mUMauHcsBc0W4/giphy.gif?cid=3640f6095c7ac3f5384b675677827f97Trista directia in care ne indreptam 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ai de :) mea, are si oly pekineza o bucurie, libidosenii pe nimfomane.com. :laugh2 Oooo, salut Miskine, mai traiesti ?Toate bune ? Da' ce ai, ca te vad cam prost ?Ai muncit o luna fara pauza ?E...pula, sa nu-mi spui ca ai fost o luna in croaziera.Ba, lumea se mai si odihneste, mai lasa croazierele :laugh2 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 3, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 3, 2019 Saracie, vezi-ti de taxiu' tau, ca-ti moare familia de foame, lasa libidoseniile, pisa-m-as pe tine de penibil. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum