pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Nu mai ajut pe nimeni! Nu azi, ma gandesc sa ma las de obiceiul asta, e ca si intratul pe forum... M-am lasat de dorinte, sex, ma las si de asta.Sunt o simpla femeie la 40 ani care abereaza la bautura si uneori nimereste... nimic mai mult!Imprastierea ca nu se da nimic. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Coincidenta! De mai multe ori. Se mai intampla... ;)
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2019 Nu mai ajut pe nimeni! Nu azi, ma gandesc sa ma las de obiceiul asta, e ca si intratul pe forum... M-am lasat de dorinte, sex, ma las si de asta.Sunt o simpla femeie la 40 ani care abereaza la bautura si uneori nimereste... nimic mai mult!Imprastierea ca nu se da nimic. ;) nu poti sa te lasi de obiceiul de a intra pe forum amada
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 nu poti sa te lasi de obiceiul de a intra pe forum amadaTu si forumul ati devenit o povara, cred ca as fi mai bine fara.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 O sa mai intru, ocazional.Pup pe botic, cand las.... Mi-a fost destul.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 Bine, promit ca nu mai intru, e mai bine asa?In echipa cu subconstientul meu, se pare ca se poate. Lucram la lipsa de socializare... poate ii dau una mai buna decat forum...Am un copil in brate care stie prea multe, prea multe...Te vizitez maine, poate. ;)
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 2, 2019 Mi-e tot mai scarba... Simptom? Nu e. Am de facut schimbari!Puterea sugestiei, draga!Doar ți-am zis să-ți vezi de fustele tale pentru ca...nu doar pula știu să o întăresc.Deci...ai "grijă" ce îți dorești! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2019 Vis, taci! 2 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Asta nu are somn: pentru ea noaptea e zi, ziua e noapte, viata de distrusa
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Bine, promit ca nu mai intru, e mai bine asa?In echipa cu subconstientul meu, se pare ca se poate. Lucram la lipsa de socializare... poate ii dau una mai buna decat forum...Am un copil in brate care stie prea multe, prea multe...Te vizitez maine, poate. ;)Hahaha, Amado, iti faci alt cont si stai pe ala, nu rezisti la distanta
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 2, 2019 Esti legatura mea cu "imi bag pula!", azi am fost inconjurata de vreo 5 asa numiti ingeri....Nu am vrut sa aud ce vor, am refuzat indiferent ce era.Au si recunoscut cateva chestii... eu ziceam ca am ghinion... :)Spune-mi ca o iau razna, mi-e mai usor sa cred asta decat ca am fost cobai toata viata. ;) drink more. you'll worry less :)
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Mama-mama, am un soommmnnn, de nici foame nu-mi este.... De vreo luna eu si patul suntem cam certati...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 2, 2019 Vis, taci! Asa e ma desi ma indoiesc ca stie sa intareasca cea ce a afirmat =))Mai degraba cred ca intareste pumnu sau nervii la ce bun sacu de box cand ai ocazia sa te antrenezi pe o asa femeie 1
peitho Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Aprilie 2, 2019 ...better & better!s-ar putea sa fi gasit echilibrul in viata!si nu, nu e continenta :) sexuala
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 https://youtu.be/spL2zu3yp24
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 2, 2019 Ma daca stai sa te gandesti mereu la intrebarea asta...Cum te simti azi?Pai cum sa te simti daca iei in calcul niste lucruri cum ar fi ca in primul si in primul rand esti mai batran cu o zi care a trecut pe nesimtite si ca esti mai aproape de finalul povesti numite viata..De aia trebuie sa inveti sa te bucuri si de un batz de chibrit gasit pe jos :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2019 Tu si forumul ati devenit o povara, cred ca as fi mai bine fara.
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 No' amu, de m-o bana Pisicu, asta este... =)) :) :laugh2 (Motanul si Rubla. Autor - fotograf rus) :D :laugh2 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56344539_2280297201992007_2874992537473384448_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=fad610def464ef0d3065a2075d27ca34&oe=5D3C9F4A 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 https://data.whicdn.com/images/302905817/original.gif
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 2, 2019 Asta nu are somn: pentru ea noaptea e zi, ziua e noapte, viata de distrusaNu încadra viața în...limitele tale, pentru ca ea te fute si-ti va zdrobi orice reper, până în punctul acela care în mod real vei vedea că-ți este limită.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 Nu-ti mai bate capul, o sa ma duc sa ma internez, stiu cand o iau pe aratura...2 saptamani fara bautura si forum, dar cu somn si mancare la ore fixe nu-mi strica. Restul nici nu citesc ca mi-am pus mainile in cap cand m-am trezit si mi-am amintit ce aberam pe aici...Pupici! :hug1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 2, 2019 Amy Winehouse (ce nume predestinat...) LOL, era oarecum conștientă în inconștiența-i profundă că are probleme grave cu buzz + coco, era și depresivă. Au semi trezit-o cei din jurul ei și au îndemnat-o spre rehab (clinică de reabilitare, ceva gen sanatoriu de dezalcolizare și detoxifiere de droguri). Albumul Back to Black e mărturie vie la drama ei interioară. Colosală muzică și lyrics pe măsura! Nu degeaba a fost înălțată pe același piedestal cu restul din clubul dooșaptiștilor, respectiv Hendrix, Cobain, Hutchence, Morrison, Joplin etc . Amy consimțise tratamentul radical anti-drog ce-i putea salva viața, dar a făcut-o în ce fel? În drum spre clinică, oprea zilnic mașina pe șosea și-și lua câte o sticlă de votcă. Nu de alta, dar ca să aibă ceva merinde ptr drum... :))) PS. Aurolacii ce-ar vrea să braveze trecând la next level, ptr că au dat de niște bănuți..., vă spun o singură dată : injectabilele te fac dependent psihic de cocktailul malefic o viață întreagă. Nu-s ca sculamentele, că ălea toate se vindecă, mai puțin primul... :))) 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 E cea care a făcut supradoză accidentală cu alcool? :D 1
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Amy Winehouse (ce nume predestinat...) LOL, era oarecum conștientă în inconștiența-i profundă că are probleme grave cu buzz + coco, era și depresivă. Au semi trezit-o cei din jurul ei și au îndemnat-o spre rehab (clinică de reabilitare, ceva gen sanatoriu de dezalcolizare și detoxifiere de droguri). Albumul Back to Black e mărturie vie la drama ei interioară. Colosală muzică și lyrics pe măsura! Nu degeaba a fost înălțată pe același piedestal cu restul din clubul dooșaptiștilor, respectiv Hendrix, Cobain, Hutchence, Morrison, Joplin etc . Amy consimțise tratamentul radical anti-drog ce-i putea salva viața, dar a făcut-o în ce fel? În drum spre clinică, oprea zilnic mașina pe șosea și-și lua câte o sticlă de votcă. Nu de alta, dar ca să aibă ceva merinde ptr drum... :))) PS. Aurolacii ce-ar vrea să braveze trecând la next level, ptr că au dat de niște bănuți..., vă spun o singură dată : injectabilele te fac dependent psihic de cocktailul malefic o viață întreagă. Nu-s ca sculamentele, că ălea toate se vindecă, mai puțin primul... :))) E cea care a făcut supradoză accidentală cu alcool? :D Chiar ea - vezi pagina 1837! Ce vremuri, domle, ce vremuri! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum