anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 6, 2019 motane, repara-ti dreaq odata jucaria asta ... nu primesc notificari Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 6, 2019 motane, repara-ti dreaq odata jucaria asta ... nu primesc notificari asa e de la o varsta 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 6, 2019 motane motane... de ce oare ai impresia ca multumirea de sine si satisfactia este masurata prin existenta pulii ?!gresit tinere... nu ai nevoie de o pula ca sa fii satisfacut \(sau poate tu ai ?!) anonna am inteles. dar ce anume te-a facut fericita atunci ?PS: eu nu am nevoie de pula, eu nu sunt @miskin. eu am nevoie de pizda. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 anonna am inteles. dar ce anume te-a facut fericita atunci ?PS: eu nu am nevoie de pula, eu nu sunt @miskin. eu am nevoie de pizda.miskin mai are nevoie si de bacsis Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Ma pis pe adminsarmala si zecile lui de clone. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Ma pis pe adminsarmala si zecile lui de clone. Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 eu pe catel si clonele lui de distrus =))) Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 ai dau la muie la fraier la orice ora Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 pisicuts poate sa se uite si anona sa dea si ea limba daca e Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 si dupa aia ami dau drumu pa ochii lu copilurozpula Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 7, 2019 anonna am inteles. dar ce anume te-a facut fericita atunci ?PS: eu nu am nevoie de pula, eu nu sunt @miskin. eu am nevoie de pizda. ce-ti mai place motaneeeeee .... shaorma!!! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Buna dimineata Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Ma simt ciudat ce i drept doar ce m.am trezit Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Cu toate astea incerc sa trec si peste ziua asta inutila de azi Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Asa ca nah life going forward Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Ma simt ciudat ce i drept doar ce m.am trezit ai uitat sa te kci Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 ai uitat sa te kci Nu imi disparuse purpuriul contului si am vrut sa l recuperez :laugh2Dar dumneavoastra cum va petreceti aceasta superba dimineata de duminica ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Nu imi disparuse purpuriul contului si am vrut sa l recuperez :laugh2Dar dumneavoastra cum va petreceti aceasta superba dimineata de duminica ? i-am sugerat motanului sa repare jucaria dar se pare ca nu ii reuseste... Cat despre mine, nici nu am stiut ca e duminica ... sa vad, inca nu mi-am organizat timpul , sunt in stare vegetativa , incerc sa ma mobilizez 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Vreau un .... stimulent 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 i-am sugerat motanului sa repare jucaria dar se pare ca nu ii reuseste... Cat despre mine, nici nu am stiut ca e duminica ... sa vad, inca nu mi-am organizat timpul , sunt in stare vegetativa , incerc sa ma mobilizez Ca si mine dealtfel caut o sticla de spirt sa ma inviorez si o sa fiu ca nou Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Vreau un .... stimulent Pfuuu Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 fsdfsdfsad Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 fsdafdsadfs Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 7, 2019 sdsdsdf Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 7, 2019 oare de ce simt nevoia sa va impartasesc starile mele? Adevarul e ca ma simt super ... Va doresc sa va simtiti la fel ca mine... fericiti si satisfacuti... sa va doara la basca de tot si de toate :DBine ca ne-ai spus ca te simți bine.Tot site-ul intrase in panica,ne întrebam,oare cum te simți,ai mâncat ceva,ești bolnăvioară,ai fost la WC............Sa ne spui in fiecare zi cum te simți si ce faci,sa nu mai fim îngrijorați. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum