Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator samkara
Reputație: 0

50 % dintre români au o relație extraconjugală. Unii zic... ca ies la o alergare! Asta înseamnă că, dacă nu alergi tu, alearga nevastă-ta:

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator romuzica

Au "linistit-o" si pe asta. :(

13

Flames billow from the landmark Notre Dame cathedral in Paris.

Getty Images

Famed Notre Dame cathedral catches fire in Paris

April 15, 2019 | 1:22pm | Updated

A blaze erupted at Notre Dame cathedral in Paris on Monday, according to AFP.

Footage posted on Twitter shows flames and smoke billowing out of the famed cathedral.

13

Getty Images

Footage posted on Twitter shows flames and smoke billowing out of the famed cathedral.

Link spre comentariu
Vizitator jack k

'ai noroc ! :)

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56862393_1043259569207079_2687227201631289344_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_eui2=AeGbhy2ipuHP5-XR6SYSoGFvXvNScPqjTOf_HYYKhKm4TUXt5WDpzLX3g5D6tbJcVEkuw47J5zu7xaOWAcnN4VEzwC2nUz-lqAXdjoxbTQX0lw&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=3b7a2a8913a568645565838c0cebec09&oe=5D31B27B

:))))

Mă duc să calc în kktzi, zic să am și un boost :))))

Da' mâine dimineață, să prind proaspăt :))))

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ce-i a lor... e al lor. Toanta ailaltă are și gmail cu stăpâna.ablablabla. Dar stăpâna Ileana CosânzSiana e chiar  foarte talentată la scris, bagajul ei retoric e de o diversitate și o perversitate cum rar întâlnești. Merită citită. Morala imoralității în persoană! E și normal, experiența vorbește, are și ea o vârstă :)))  I-a cam pus cu botul pe labe pre mulți la topicul ei de la Esxcremente de Lux. Au fugit oamenii ca de dreaq după ce i-a împulăit în fel și chip. A dat quote la același mesaj de 10 ori, deși amărășteanul eclipsat și inhibat fugise schelălăind de p'acolo de mult! Duduia e armă de vânătoare când scrie, parol.

Adevăr este și că  între un geniu și un nebun, de multe ori singura diferență este aplicabilitatea în societate a teoriilor primului...

Ce mă trezește din letargie și mă resuscitează din lenea cronică a duminicii, este că de câte ori scanez forumul și-mi sare în ochi topicul ei cu dominare, fetiș și stapâne, am greșita impresie că stapâne nu e pluralul de la stăpână, ci mi se adresează, în vocativ. Sunt fanul ei nr 1 din această cauză, a cazului vocativ... :)))

Pana una alta, eu traiesc viata si clipa la cote maxime iar tu pana si duminica stai singurel cu scula in mana, sa dai limbi topicului meu si sa iti imaginezi cum ar fi sa traiesti cu adevarat  . Esti foarte viteaz in visele tale si dupa tastatura ... in fapt esti un speriat.

Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

Au "linistit-o" si pe asta. :(

https://thenypost.files.wordpress.com/2019/04/notre-dame-656.jpg?quality=90&strip=all&w=1024

13

Getty Images

https://thenypost.files.wordpress.com/2019/04/notre-dame-656.jpg?quality=90&strip=all&w=1024

13

Getty Images

Peste tot sunt dorei

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Oooo, salut nene! Ce mai faci, toate bune?

Salut! Daaa, toate bune, mersi! Munca si viata de familie. Rar daca mai am timp si de-un abuz d-asta, de bere, ca-n vremurile bune. Azi era cat pe-aci sa beau doua.

Tu? Cum iti merge?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Salut! Daaa, toate bune, mersi! Munca si viata de familie. Rar daca mai am timp si de-un abuz d-asta, de bere, ca-n vremurile bune. Azi era cat pe-aci sa beau doua.

Tu? Cum iti merge?

Eh, eu cu bătrânețile! Dar în rest, sanatos și voios.
  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Eh, eu cu bătrânețile! Dar în rest, sanatos și voios.

Pai de asta esti voios; ca esti sanatos. Vezi, asta-i diferenta dintre vinul tau si berea mea. Eu am inceput sa scartai precoce de la atata bere. Si-am si saracit, ca nu duc niciodata sticla la schimb si-mi opreste garantie.

In ritmul asta nu stiu daca prind nouj de ani.

• Like 3
Link spre comentariu

Pai de asta esti voios; ca esti sanatos. Vezi, asta-i diferenta dintre vinul tau si berea mea. Eu am inceput sa scartai precoce de la atata bere. Si-am si saracit, ca nu duc niciodata sticla la schimb si-mi opreste garantie.

In ritmul asta nu stiu daca prind nouj de ani.

Soarele și tenisu'/întărește penisu'.
  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!

50 % dintre români au o relație extraconjugală. Unii zic... ca ies la o alergare! Asta înseamnă că, dacă nu alergi tu, alearga nevastă-ta:

doar si decat 50%? n-as prea crede. sunt sigur ca atletismu e la scara de cel putin 80% :)))))))))))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...