anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 18, 2019 erata pisalaule... am 70ani si arat beton =))) \ mai vrei rata unsa cu marmelada? am eu una speciala iar ca sa raspund curiozitatii care te macina... i-am bagat pe toti in pamant ... ps: fac coliva buna... am experienta 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 18, 2019 Aviz amatorilor de pizda multa Pizda dauneaza grav sanatatii =)) 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 18, 2019 Aviz amatorilor de pizda multa Pizda dauneaza grav sanatatii =))Tu ai pizda multa? 1 6
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 A venit iarna ! (din nou)...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 erata pisalaule... am 70ani si arat beton =))) \ mai vrei rata unsa cu marmelada? am eu una speciala iar ca sa raspund curiozitatii care te macina... i-am bagat pe toti in pamant ... ps: fac coliva buna... am experienta Mamaie,tu arătai ca o mortăciune si la 20 de ani. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 18, 2019 Quod erat demonstrandum... Multumesc ca aratati ce trebuie sa aratati .... si cu asta ma retrag in ZEN-ul meu :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 I'm back, baby! :laugh2Ieri telefoane cu raspunsuri stupide, azi am iesit si am rezolvat alte 2 lucruri importante, maine sper sa-mi iasa inca unul, altfel il las pe saptamana viitoare...Apoi, ce crezi, imi caut job! :laugh2 :laugh2 :laugh2E minunata senzatia sa te simti asa cum esti tu de fapt... :)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 I'm back, baby! :laugh2Ieri telefoane cu raspunsuri stupide, azi am iesit si am rezolvat alte 2 lucruri importante, maine sper sa-mi iasa inca unul, altfel il las pe saptamana viitoare...Apoi, ce crezi, imi caut job! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Amada,asta cu jobul a fost cea mai tare gluma pe anul asta. 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Amada,asta cu jobul a fost cea mai tare gluma pe anul asta. :laugh2 Nu glumeam, am ras pentru ca nici mie nu-mi vine sa cred cat m-au schimbat cateva pastile antidepresive...Gatesc, e curat in casa, m-am dus singura sa rezolv niste lucruri... nu ieseam din casa deloc, iar de laptop acum m-am cam saturat.Mai scriu, o perioada, destul de scurta, cand vreau un job, la mine este interviul si jobul. ;)Am ce sa ofer. :)Nu ma crede pe cuvant, o sa vezi.
bubuluza Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 I'm back, baby! :laugh2Ieri telefoane cu raspunsuri stupide, azi am iesit si am rezolvat alte 2 lucruri importante, maine sper sa-mi iasa inca unul, altfel il las pe saptamana viitoare...Apoi, ce crezi, imi caut job! :laugh2 :laugh2 :laugh2E minunata senzatia sa te simti asa cum esti tu de fapt... :) ce giob? femeie da serviciu? bucatareasa la cantina sarcilor?
bubuluza Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 crek bucatareasa, ca sa le mananci la baieti resturile din tave, asa nu mai trebuie risipita mancarea, hahahahaaa
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 :laugh2 Nu glumeam, am ras pentru ca nici mie nu-mi vine sa cred cat m-au schimbat cateva pastile antidepresive...Gatesc, e curat in casa, m-am dus singura sa rezolv niste lucruri... nu ieseam din casa deloc, iar de laptop acum m-am cam saturat.Mai scriu, o perioada, destul de scurta, cand vreau un job, la mine este interviul si jobul. ;)Am ce sa ofer. :)Nu ma crede pe cuvant, o sa vezi.Cu postul de moderator pe site ce faci,iti dai demisia?
Vizitator aiudeanu Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 :laugh2 Nu glumeam, am ras pentru ca nici mie nu-mi vine sa cred cat m-au schimbat cateva pastile antidepresive...Gatesc, e curat in casa, m-am dus singura sa rezolv niste lucruri... nu ieseam din casa deloc, iar de laptop acum m-am cam saturat.Mai scriu, o perioada, destul de scurta, cand vreau un job, la mine este interviul si jobul. ;)Am ce sa ofer. :)Nu ma crede pe cuvant, o sa vezi.Ma bucur sincer pentru tine, stiu pe pielea mea ce inseamna depresia, am facut si eu tratament cu rezultate bune un timp.Multa bafta, nu te lasa, esti pe calea cea buna! :kiss3 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 Ma bucur sincer pentru tine, stiu pe pielea mea ce inseamna depresia, am facut si eu tratament cu rezultate bune un timp.Multa bafta, nu te lasa, esti pe calea cea buna! :kiss3Doar un timp?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Ma bucur sincer pentru tine, stiu pe pielea mea ce inseamna depresia, am facut si eu tratament cu rezultate bune un timp.Multa bafta, nu te lasa, esti pe calea cea buna! :kiss3 Multumesc frumos! :2qm40hgChiar m-a scos dintr-o stare in care ma chinuiam de niste ani... :blushing2 :hug1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 ce giob? femeie da serviciu? bucatareasa la cantina sarcilor? Se cauta femei de serviciu sau bucatarie cu 3 limbi vorbite la perfectie, experienta in finante, pc, etc? Stai numai putin, poate reusesc sa ma supar... Neah! :laugh2
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 18, 2019 Cu postul de moderator pe site ce faci,iti dai demisia? Preafericite, cu pioșenie îmi aduc aminte cuvinte din Psalmii detonați de Înțelepciunea Tha mai deunăzi și pe care mi i-am însușit chiar înainte să mă nasc, și anume că să dăm tuturor viețuitoarelor bipede - posesoare de conștiință - șansa să se căiască și s-o ia pe calea cinstită a Domnului. Chiar și dacă proverbul cu "pielea rea și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă" se interpune radical cu ezoterismele cerești, căință și etcî. E un proverb decripit oricum, antic și de demult. Aici NU vorbim despre preacurvistele ce slujesc pe Domnul Cu Mulți Bani ! :)) În rest, ferească Sfântuțu' Nostru și Maica Precistă să mai ajungă hățurile moderării pe mâini de Fefelege d'astea cu răzbunarea în sânge, care când se văd singure în oglindă... tind să proiecteze dezastrul singurătății gol-goluțe ce-l văd... înspre afară, în el e Diavolul și Patima! Sau mangafale pizmașe și turmentate ce n-au nici la trezie discernământ. Bipede care când se aghiesmuiesc, în fel și chip, le crește nivelul testosteronului mult prea sus, raportat nivelul de 8 metri de subapă din anumite capitale europene. Răzmerițeristele Artemis-ence ce-s iubitoare de scandal pe un forum unde NU are ce căuta "feminismul"... ptr că mai mult pun paie pe foc, pe diverse niveluri ale inteligenței lor...,și în loc să trieze cu echidistanță scrierile scârbavnice sau nepotrivite, ce fac? Se mai și iau la harță din nimicuri, cu oricine, abuzând astfel de super powers-urile cu care au fost investite, în loc să le pună botniță celor din gașca starurilor din Trollywood. Cu umilința părerii mele insignifiante în glas, alături de adânc respect și preacucernicie, aș propune-o pe una ca Vis ca moderăriță. Ziua!! De ce? Are timp gârlă, este cu foarte mult bun simț, e ascultătoare și foarte docilă. Când vede că se iau unii și alții la ceartă, are ea un fel al ei, diplomatico-mahmur, sau cum să-l numesc. Ori spală instantaneu putina, ori îi ajută conciliant și cu calm împăciuitor pe cei din toate taberele războinice, dau aici un simplu exemplu, că doar vorbim ipotetic și de aia o propun ca super user : să ofere din banii de protocol un oral de Vis în masă, intens și susținut, menit să-i facă pe toți beligeranții să uite din ce cauză se certau. Și cu cine !! PS. Apropo, nu găsesc nicăieri Povețele Măriei Thale despre cei 10 Negri Mititei, unde ne împărtășeai cuvinte divine, citez din memorie, aproape : "Una-i târfa cea poetă, Dar la secs normal e repetentă, Ia doar muje cu kkt, Și de uro s-a-necat". Scuzele mele ptr micile inadvertențe. Numai Diavolul m-a putut ispiti să mă abat de la Calea Cea Dreaptă și să fac adăugiri personale ! :))) 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Preafericite, cu pioșenie îmi aduc aminte cuvinte din Psalmii detonați de Înțelepciunea Tha mai deunăzi și pe care mi i-am însușit chiar înainte să mă nasc, și anume că să dăm tuturor viețuitoarelor bipede - posesoare de conștiință - șansa să se căiască și s-o ia pe calea cinstită a Domnului. Chiar și dacă proverbul cu "pielea rea și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă" se interpune radical cu ezoterismele cerești, căință și etcî. E un proverb decripit oricum, antic și de demult. Aici NU vorbim despre preacurvistele ce slujesc pe Domnul Cu Mulți Bani ! :)) În rest, ferească Sfântuțu' Nostru și Maica Precistă să mai ajungă hățurile moderării pe mâini de Fefelege d'astea cu răzbunarea în sânge, care când se văd singure în oglindă... tind să proiecteze dezastrul singurătății gol-goluțe ce-l văd... înspre afară, în el e Diavolul și Patima! Sau mangafale pizmașe și turmentate ce n-au nici la trezie discernământ. Bipede care când se aghiesmuiesc, în fel și chip, le crește nivelul testosteronului mult prea sus, raportat nivelul de 8 metri de subapă din anumite capitale europene. Răzmerițeristele Artemis-ence ce-s iubitoare de scandal pe un forum unde NU are ce căuta "feminismul"... ptr că mai mult pun paie pe foc, pe diverse niveluri ale inteligenței lor...,și în loc să trieze cu echidistanță scrierile scârbavnice sau nepotrivite, ce fac? Se mai și iau la harță din nimicuri, cu oricine, abuzând astfel de super powers-urile cu care au fost investite, în loc să le pună botniță celor din gașca starurilor din Trollywood. Cu umilința părerii mele insignifiante în glas, alături de adânc respect și preacucernicie, aș propune-o pe una ca Vis ca moderăriță. Ziua!! De ce? Are timp gârlă, este cu foarte mult bun simț, e ascultătoare și foarte docilă. Când vede că se iau unii și alții la ceartă, are ea un fel al ei, diplomatico-mahmur, sau cum să-l numesc. Ori spală instantaneu putina, ori îi ajută conciliant și cu calm împăciuitor pe cei din toate taberele războinice, dau aici un simplu exemplu, că doar vorbim ipotetic și de aia o propun ca super user : să ofere din banii de protocol un oral de Vis în masă, intens și susținut, menit să-i facă pe toți beligeranții să uite din ce cauză se certau. Și cu cine !! PS. Apropo, nu găsesc nicăieri Povețele Măriei Thale despre cei 10 Negri Mititei, unde ne împărtășeai cuvinte divine, citez din memorie, aproape : "Una-i târfa cea poetă, Dar la secs normal e repetentă, Ia doar muje cu kkt, Și de uro s-a-necat". Scuzele mele ptr micile inadvertențe. Numai Diavolul m-a putut ispiti să mă abat de la Calea Cea Dreaptă și să fac adăugiri personale ! :))) Ce consumi? :) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Ce consumi? :)Pisi, cand ne mai delectezi cu pozele tale?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Peste maxim 3 saptamani o sa posteze noaptea pe la 2, blestemandu-si zilele, pe sefu', care a incercat sa o violeze, pe care o mai fi terminal p-acilea. 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 18, 2019 I'auzi
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Ce consumi? :) consuma space cake stropit cu furadan 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Pisi, cand ne mai delectezi cu pozele tale?:) Nu cred ca ma mai intorc in... O sa-mi caut un amant sa-l storc de vlaga! :laugh2 :hug1 Muiskin tot viseaza, saracu', la cai verzi pe pereti! :slap2 :laugh2 1
Vizitator aiudeanu Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Peste maxim 3 saptamani o sa posteze noaptea pe la 2, blestemandu-si zilele, pe sefu', care a incercat sa o violeze, pe care o mai fi terminal p-acilea.Pe o persoana cu depresie o INCURAJEZI, n-o descurajezi. 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Pe o persoana cu depresie o INCURAJEZI, n-o descurajezi. Nu are ce sa-mi faca, un lucru am invatat cu certitudine pe acest site, sunt mari exceptii cei care se bucura cand iti merge bine... :hihatLe place la nebunie sadismul pueril pentru ca se simt mizerabil, deci arunca si injuraturi de mama sau genul.Pe unul singur daca enerveaza intr-o zi, se culca mai linistiti.Se mai poate numi si vampir energetic, cu mine nu tine.Stiu ce am de facut si stiu ca nu ma mai intereseaza cum ma judeca unii, tot unii m-au si adus la depresie, alte sanse nu o sa aiba. :) :kiss3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum