Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dorința de sex mă macină pe dinăuntru…lent, tăcut, parșiv ca o leucemie! Nimic nu-i pot opune…Simt că mă învinge, simt cum mă distruge! :(

Asa simt si eu cand sunt matol

• Like 1
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Asa simt si eu cand sunt matol

:)

• Oras:Catania
Postat

Inca o data imi cer scuze pentru momentele cand am fost rea cu tine, nu stiu daca conteaza dar imi pare rau.   :bow

Ba conteaza foarte mult! :* Si mie-mi pare rau ca am mai suparat cativa prieteni, cateodata, dar buna intelegere salveaza orice situatie! 

simt ca ma ia raceala, mi-am cumparat carmol de la farmacie, astept frectia acum...sper ca maine sa fiu function ca am o zi grea.

Robertooooooooooooooooo... treci la frectie, nene!!!  :laugh2  :boob  :bow  Brebenelul este imun la raceli :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La multi ani antrenorului nostru in primul rand. Ii urez cat mai multi ani in prima liga  :boob

Inca o data imi cer scuze pentru momentele cand am fost rea cu tine, nu stiu daca conteaza dar imi pare rau.  :bow

On topic:

simt ca ma ia raceala, mi-am cumparat carmol de la farmacie, astept frectia acum...sper ca maine sa fiu function ca am o zi grea.

Sorinache, incearca frectia Diana ca altfel o sa zica astia ca esti carmolista :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Voi nu știți cu ce trece răceala... Palincă fiartă, ardei iuți, ceapă, usturoi, fructe bogate în vitamina C, baie fierbinte, căldură să transpiri când dormi. Și lipsă de brebenel. Ăla slăbește organismul. =))

Aveți și opțiunea de a nu mă crede!

• Like 5
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@Joseph - La multi ani cu-ntarziere! Sanatate si virtute, s-ai ce bea si s-ai ce... manca :)

@Sorina & Robert - eu i-am zis si la pisicuts zilele trecute cand era bolnav, nu stiu daca m-a ascultat: faci caldura-n casa, agati in cuier o sapca (/ palarie / caciula) - si-i dai inainte cu un vin fiert bun (scortisoara, cuisoare, tot tacamul)... pana vezi doua.

Puteti incerca si impreuna, ca n-are ce strica; odata ce ajungeti la etapa cu... "vezi doua", de-acolo incolo presupun ca va descurcati voi... :)

• Like 4
Vizitator
Postat

Merge business-ul ?

ma simt in forta ... imi pierd 10min  cu voi si ma bag la ....munca de jos :D

Nu de alta dar mi-am propus sa le vand patrunjel si marar scump Sorinei si Randunicii :D

Vizitator
Postat

ma simt relaxata

Normal ...............

Postat

Ce e Joseph, ai crescut cu un an si gata, vrei un alt tratament ? 

Am dat vreun nume ? Mi-am spus o parere generala, dupa ce m-am lovit de o situatie neplacuta. Te simti cumva cu musca pe caciula ? Nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea despre mine, din moment ce nu cunosti anumite lucruri. Stai linistita, acolo unde esti si vezi-ti, te rog, de ale tale activitati (daca ai)...Nu-ti face griji in privinta mea!

Postat

Am dat vreun nume ? Mi-am spus o parere generala, dupa ce m-am lovit de o situatie neplacuta. Te simti cumva cu musca pe caciula ? Nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea despre mine, din moment ce nu cunosti anumite lucruri. Stai linistita, acolo unde esti si vezi-ti, te rog, de ale tale activitati (daca ai)...Nu-ti face griji in privinta mea!

Esti ultima persoana pentru care mi-as face griji ... si da... cred ca mai bine iti dau ignore ca pana acum :D

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...