Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

ma faci sa dau din casa.

bine, zic: de cand din cauza lui ananda am trecut la continenta, multe-s posibile.

da' ce zic eu multe?! toate! :)))))))))))))

PS: parca si pe tine te vaz intr-o alta lumina :)

=)) 

sper doar sa nu ma vezi in lumina curCubeului =))) 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Preafericite, cu pioșenie îmi aduc aminte cuvinte din Psalmii detonați de Înțelepciunea Tha mai deunăzi și pe care mi i-am însușit chiar înainte să mă nasc, și anume că să dăm tuturor viețuitoarelor bipede - posesoare de conștiință - șansa să se căiască și s-o ia pe calea cinstită a Domnului. Chiar și dacă proverbul cu "pielea rea și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă" se interpune radical cu ezoterismele cerești, căință și etcî. E un proverb decripit oricum, antic și de demult. Aici NU vorbim despre preacurvistele ce slujesc pe Domnul Cu Mulți Bani ! :))

În rest, ferească Sfântuțu' Nostru și Maica Precistă să mai ajungă hățurile moderării pe mâini de Fefelege d'astea cu răzbunarea în sânge, care când se văd singure în oglindă... tind să proiecteze dezastrul singurătății gol-goluțe ce-l văd... înspre afară, în el e Diavolul și Patima! Sau mangafale pizmașe și turmentate ce n-au nici la trezie discernământ. Bipede care când se aghiesmuiesc, în fel și chip, le crește nivelul testosteronului mult prea sus, raportat nivelul de 8 metri de subapă din anumite capitale europene. Răzmerițeristele Artemis-ence ce-s iubitoare de scandal pe un forum unde NU are ce căuta "feminismul"... ptr că mai mult pun paie pe foc, pe diverse niveluri ale inteligenței lor...,și în loc să trieze cu echidistanță scrierile scârbavnice sau nepotrivite, ce fac?  Se mai și iau la harță din nimicuri, cu oricine, abuzând astfel de super powers-urile cu care au fost investite, în loc să le pună botniță celor din gașca starurilor din Trollywood.

Cu umilința părerii mele insignifiante în glas, alături de adânc respect și preacucernicie, aș propune-o pe una ca Vis ca moderăriță. Ziua!! De ce? Are timp gârlă, este cu foarte mult bun simț, e ascultătoare și foarte docilă. Când vede că se iau unii și alții la ceartă, are ea un fel al ei, diplomatico-mahmur, sau cum să-l numesc. Ori spală instantaneu putina, ori îi ajută conciliant și cu calm împăciuitor pe cei din toate taberele războinice, dau aici un simplu exemplu, că doar vorbim ipotetic și de aia o propun ca super user : să ofere din banii de protocol un oral de Vis în masă, intens și susținut, menit să-i facă pe toți beligeranții să uite din ce cauză se certau. Și cu cine !!

PS. Apropo, nu găsesc nicăieri Povețele Măriei Thale despre cei 10 Negri Mititei, unde ne împărtășeai cuvinte divine, citez din memorie, aproape : "Una-i târfa cea poetă, Dar la secs normal e repetentă, Ia doar muje cu kkt, Și de uro s-a-necat". Scuzele mele ptr micile inadvertențe. Numai Diavolul m-a putut ispiti să mă abat de la Calea Cea Dreaptă și să fac adăugiri personale ! :)))

Zece negri mititei 

Unul se dădea bengos, 
 Cel mai tare în găoz. 
 E zmardoiul renumit, 
 Repede a fost muit. 
 Ne-a pupat ușor pe ouă, 
 Și-au rămas doar nouă 
 nu mai spune 

Una-i târfa cea poetă, 
 Dar la sex e repetență. 
 A supt pula cu căcat, 
 Până s-a intoxicat. 
 A rămas cu curul rupt 
 Și-au rămas doar opt 
Siana

Papagalul flaușat, 
 Vânătorul de căcat. 
 A încercat să sugă pula, 
 Dar și-a rupt toată dantura. 
 A căzut prostul pe spate, 
 Și-au rămas doar șapte. 
 Vânătorul de proști 

Una-i curva răpănoasă, 
 Murătură puturoasă. 
 S-a uitat între picioare. 
 Și-a murit de așa putoare. 
 Hoitul tare îi miroase, 
 Și-au rămas doar șase. 
 Anonna 

Unul e mai kinuit, 
 E micuț și pricăjit. 
 A-nghitit prea multă spermă, 
 Și-a intrat în comă. 
 Șansele sunt foarte mici, 
 Și-au rămas doar cinci. 
 Misskin 

Drept in anus la Siana,
Sade mandru panarama.
E limbricul afumat,
Ce se scalda in cacat.

Dara unul i-a spart curu,

Si-au ramas doar patru.

Laur788

Un gândac mai pricăjit, 

la găoz cam opărit. 
 Tare-n gură răpănosul, 
 Că i-am spart gaozul. 
 A-nghitit la misurgei. 
 Până au rămas doar trei. 
  Skopelos

Un sclavete tupeist,
Cica e mare IT-ist.
Pusti cordit si imatur,
Sa trezit cu pula-n cur.
Si in gura cu un coi,
Si-au ramas doar doi.
  Crisriano_29

In vagin la ea statea,
Mikyduta si lingea.
Pana a dat de un buboi.
D-ala plin doar de puroi,
A supt prostul ca nebunul,
Si-a ramas doar unul.
     Bettyblue
  • Like 1
Link spre comentariu

Zece negri mititei 

Unul se dădea bengos, 
 Cel mai tare în găoz. 
 E zmardoiul renumit, 
 Repede a fost muit. 
 Ne-a pupat ușor pe ouă, 
 Și-au rămas doar nouă 
 nu mai spune 

Una-i târfa cea poetă, 
 Dar la sex e repetență. 
 A supt pula cu căcat, 
 Până s-a intoxicat. 
 A rămas cu curul rupt 
 Și-au rămas doar opt 
Siana

Papagalul flaușat, 
 Vânătorul de căcat. 
 A încercat să sugă pula, 
 Dar și-a rupt toată dantura. 
 A căzut prostul pe spate, 
 Și-au rămas doar șapte. 
 Vânătorul de proști 

Una-i curva răpănoasă, 
 Murătură puturoasă. 
 S-a uitat între picioare. 
 Și-a murit de așa putoare. 
 Hoitul tare îi miroase, 
 Și-au rămas doar șase. 
 Anonna 

Unul e mai kinuit, 
 E micuț și pricăjit. 
 A-nghitit prea multă spermă, 
 Și-a intrat în comă. 
 Șansele sunt foarte mici, 
 Și-au rămas doar cinci. 
 Misskin 

Drept in anus la Siana,
Sade mandru panarama.
E limbricul afumat,
Ce se scalda in cacat.

Dara unul i-a spart curu,

Si-au ramas doar patru.

Laur788

Un gândac mai pricăjit, 

la găoz cam opărit. 
 Tare-n gură răpănosul, 
 Că i-am spart gaozul. 
 A-nghitit la misurgei. 
 Până au rămas doar trei. 
  Skopelos

Un sclavete tupeist,
Cica e mare IT-ist.
Pusti cordit si imatur,
Sa trezit cu pula-n cur.
Si in gura cu un coi,
Si-au ramas doar doi.
  Crisriano_29

In vagin la ea statea,
Mikyduta si lingea.
Pana a dat de un buboi.
D-ala plin doar de puroi,
A supt prostul ca nebunul,
Si-a ramas doar unul.
     Bettyblue

sa mori tu, pomanagiu plagiator ... fute-ti una singura si vezi daca iti iese

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Preafericite, cu pioșenie îmi aduc aminte cuvinte din Psalmii detonați de Înțelepciunea Tha mai deunăzi și pe care mi i-am însușit chiar înainte să mă nasc, și anume că să dăm tuturor viețuitoarelor bipede - posesoare de conștiință - șansa să se căiască și s-o ia pe calea cinstită a Domnului. Chiar și dacă proverbul cu "pielea rea și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă" se interpune radical cu ezoterismele cerești, căință și etcî. E un proverb decripit oricum, antic și de demult. Aici NU vorbim despre preacurvistele ce slujesc pe Domnul Cu Mulți Bani ! :))

În rest, ferească Sfântuțu' Nostru și Maica Precistă să mai ajungă hățurile moderării pe mâini de Fefelege d'astea cu răzbunarea în sânge, care când se văd singure în oglindă... tind să proiecteze dezastrul singurătății gol-goluțe ce-l văd... înspre afară, în el e Diavolul și Patima! Sau mangafale pizmașe și turmentate ce n-au nici la trezie discernământ. Bipede care când se aghiesmuiesc, în fel și chip, le crește nivelul testosteronului mult prea sus, raportat nivelul de 8 metri de subapă din anumite capitale europene. Răzmerițeristele Artemis-ence ce-s iubitoare de scandal pe un forum unde NU are ce căuta "feminismul"... ptr că mai mult pun paie pe foc, pe diverse niveluri ale inteligenței lor...,și în loc să trieze cu echidistanță scrierile scârbavnice sau nepotrivite, ce fac?  Se mai și iau la harță din nimicuri, cu oricine, abuzând astfel de super powers-urile cu care au fost investite, în loc să le pună botniță celor din gașca starurilor din Trollywood.

Cu umilința părerii mele insignifiante în glas, alături de adânc respect și preacucernicie, aș propune-o pe una ca Vis ca moderăriță. Ziua!! De ce? Are timp gârlă, este cu foarte mult bun simț, e ascultătoare și foarte docilă. Când vede că se iau unii și alții la ceartă, are ea un fel al ei, diplomatico-mahmur, sau cum să-l numesc. Ori spală instantaneu putina, ori îi ajută conciliant și cu calm împăciuitor pe cei din toate taberele războinice, dau aici un simplu exemplu, că doar vorbim ipotetic și de aia o propun ca super user : să ofere din banii de protocol un oral de Vis în masă, intens și susținut, menit să-i facă pe toți beligeranții să uite din ce cauză se certau. Și cu cine !!

PS. Apropo, nu găsesc nicăieri Povețele Măriei Thale despre cei 10 Negri Mititei, unde ne împărtășeai cuvinte divine, citez din memorie, aproape : "Una-i târfa cea poetă, Dar la secs normal e repetentă, Ia doar muje cu kkt, Și de uro s-a-necat". Scuzele mele ptr micile inadvertențe. Numai Diavolul m-a putut ispiti să mă abat de la Calea Cea Dreaptă și să fac adăugiri personale ! :)))

Ce bosorogi dementi ! De unde ati iesit, mai frate, din fundul pamantului, din curul iepii ? Cred ca v-ati supt-o prea mult timp singuri si v-ati baut singuri sperma pana vi s-a urcat la cap.  Ce distrusi ! Ce face laba din om ! Dar observ ca va pierdeti prea mult timp comentand pe langa gaoazele noastre, zi de zi  ... Suntem antidepresivele voastre naturale ...Ce v-ati face fara noi ?

• Like 5
Link spre comentariu

Ce bosorogi dementi ! De unde ati iesit, mai frate, din fundul pamantului, din curul iepii ? Cred ca v-ati supt-o prea mult timp singuri si v-ati baut singuri sperma pana vi s-a urcat la cap.  Ce distrusi ! Ce face laba din om ! Dar observ ca va pierdeti prea mult timp comentand pe langa gaoazele noastre, zi de zi  ... Suntem antidepresivele voastre naturale ...Ce v-ati face fara noi ?

Gura fa târâtură ca vine Vali Bărbosu si iar iti sparge fata de găină ambulanta.

Link spre comentariu
  • Oras:Ping 3 Ms

Another bad day, sweety?

Lasă, nu mai fi tristă. Mâine va fi și mai nasol.

• Like 1
Link spre comentariu

Another bad day, sweety?

Lasă, nu mai fi tristă. Mâine va fi și mai nasol.

Ce gandire de depresiv injectat in vena. ai ! Vad ca stai ca Labus, sa astepti sa iti arunc cate un os. Naspa de tine, ca n-ai cu cine schimba o vorba si ai ajuns la mila unor femei  pe care le desconsideri !

Link spre comentariu

Gura fa târâtură ca vine Vali Bărbosu si iar iti sparge fata de găină ambulanta.

Mars, ma, dracu, de asistat social cu multiple si severe boli mintale, nu vezi ca esti prea retardat ca sa te bag in seama ?

Link spre comentariu

Ce gandire de depresiv injectat in vena. ai ! Vad ca stai ca Labus, sa astepti sa iti arunc cate un os. Naspa de tine, ca n-ai cu cine schimba o vorba si ai ajuns la mila unor femei  pe care le desconsideri !

Știi tu cum se manifestă înjectații? De unde, mândră minune...? Ai cea mai mică idee cu ce ma ocup?

Mi-am adus aminte de un dilău columbian, era cocsat non stop. Fetişul lui era să le plimbe pe femei prin cameră în poziția roabă. Să le țină de picioare şi ele să meargă în mâini. Fără niciun secs, în rest.

Mă intreb unde să pun virgula mai jos, poate mă ajuți tu nițel la interogație :

Tu poți, roabă CosânzSiană? Tu poți roabă, CosânzSiană?
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Fa il sun pe Vali barbosu si iar te leaga cu lantul de gat pe Stefan Furtuna

Las-o parinte fereasca Dzeu de batraneti grele dar mai ales de asa ceva cand toata viata te ai ocupat de cea mai veche meserie din lume

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...