condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Mocofane , incepe mai intai cu @trujillo , @ciurelistu si @inspector G si termina cu acesta , ca si asa esti neamuzant si plictisitor EDIT (ca uitasem sa-ti zic) ...oricum esti degeaba pe forum cu atatea clone Baba Dochea in loc sa se urce pe matura si sa-si ia directia spre Socola , iar a deschis ceaslovul altora , in loc sa-l deschida pe al ei Opreste-te , ca ai luat-o razna cu inchipuirile Lol. Asta e nebuna , ce mai ...Lol Am zis eu ca se aseaza ca lipitoarea de tine ...de parca nu stiam Asa-si doreste asta cu toata lumea Daca ea e nefericita , sa fie cat mai multi ca ea , ca sa simta si ei durerea Are ea grija sa ti-i boteze cu cate un bibelou , un cutit , un picior de scaun ....ce prinde la indemana =)) Am uitat sa zic ....n-ai haz deloc Dar nici nu binevoiesti sa copiezi ceva , sa ne expui aici , ca sa binedispui oamenii , poate se gaseste vreun amarastean sa te bage in seama pe termen lung . Umblii cu vrajitorii d'astea care le-ai vazut inscriptionate pe peretii de la Balaceanca ....hahaha Inspiri doar mila...gata , am zis ....nu ma mai cita Ai un caracter infect! Niciodata nu iti asumi ceea ce spui, esti incult, needucat, un gunoi uman, motiv pentru care nu esti sigur pe tine analfabetule! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Daca erai putin atenta pe firul dialogului , observai ca am incercat o forma de exprimare cu @anais astfel incat sa nu o jignesc Tu ce faci ? Sari mot pe cotet si incepi sa latri , ham-ham !....ham-ham ! ...osu'!!!..osu' !!!....unde imi este osu' ?.....obicei deprins de mica , probabil. Femeie , am mai spus in cateva dati ca incerc sa evit pe cat posibil genul acesta de pers.deranjante, Pur si simplu nu ma bag cu ele in seama , adica nu incerc sa strivesc oamenii bolnavi , mai ales pe aceia ajunsi cu psihicul la pamant . De ce ? Din mila si fiindca ii percep suficient de bine si relativ repede , din comportamentul lor total haotic cum sunt . Era vorba aceea : "cu nebunul nu te pui " , ori te domina (ca asa crede el in conceptia lui) , ori te mentine prea mult timp ocupat si nu iti poti vedea de ale tale in continuare . Te distrage , ca acesta le este rostul si menirea in viata , sa te mentina in conexiune cu el cat mai mult timp.posibil , ca sa le tii de urat , altfel se sinucid , in cazul tau fiind si oarece antecedente De ce m-ar cauta acestea sa le fiu companion ? Nu stiu . Cred ca acelasi mecanism de lipitoare il au toti/toate Nu mai spun ca daca erai si mai atenta , referitor la trecut , adica al meu , observai ca nu poate fi legat nimic de saracie , si mai ales de bautura . Bautura este ptr. d'astia ca tine , cu ficatul marit si care nu o pot refuza cand observa sticla plina pe masa .La mine zace in beci cu lunile , chiar anii . Singura bautura unde mai fac excese este cafeaua . pe care o beau de plictiseala , de rutina si fiindca a ajuns sa-mi placa gustul atat de tare incat mai rar o refuz. Da , mai beau si bautura , 1-2 pahare ...de ceva ...sunt cumpatat , dar atat , fara a continua mai departe .Adica daca te asezi cu mine la masa si poti sa fii sigura ca fur curent la greu , si te bag sub masa , dar multi captati de licoarea bahica nu mai au timp sa-si dea seama . Ce sa zic mai mult , daca s-ar lua statisticile legate de consumul de bauturi alcoolice si s-ar raporta la pers. mea si dependenta de acesta , ar da faliment magazinele care vand astfel de produseContinua-ti delirul , chiar ma amuza uneori .Asa mai reusesc si eu sa citesc ce scrie un om bolnav pe aici care-si intrerupe de fiecare data tratamentul si-i da cu spirtuasele . Hai , mancatoare de rahatnita , ai voie la cate o traznaie pe zi. Se pare ca si ieri ai facut (deja) mai mult de doua. Apropo . Ce-ai pus poza aceea de Pomeranian la profil , ca asta (cica) e socotit : prieten cu alti caini (3 stele) si de paza (5 stele) ...cum naiba au facut calculul astia , ca la 3 kg , ori il iei la subrat si fugi cu el , ori il lasi sa-l manance alti dulai . Hahaha . Sa ai spor...drojdiero ...si pune la avatar o poza cu un maidanez obez si ratacit pe strazi , ceva de genul https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/05/27/51a3a4ddc7b855ff5630a658/978x0.jpg Sa nu ma mai citezi altadata , daca vezi ca nu te bag in seama .Parca asa stabilisem , de comun acord , sa nu ne bagam in seama unul pe celalalt . Ce droguri folosesti mitomane? Se pare ca esti pe aratura rau de tot! :laugh2 1
pussy_killer Reputație: 138 Postat Mai 7, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Mai 7, 2019 ... astept sa isi faca damblaua si apoi ... sterg contul :laugh2 conturile buruiana, Trujillo si Ciurelistu care te-au facut faimos, aide plm
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 conturile buruiana, Trujillo si Ciurelistu care te-au facut faimos, aide plmKIKI, esti bine zdreanta!? :laugh2
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 KIKI, esti bine zdreanta!? :laugh2 ce-ai baut ? 1
pterodactilu Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Se invart rotitele, dar greu de tot. Mai vedeam si eu si cu tine niscaiva specimene scapate de la zoo. Din pacate ele sunt extrem de agitate, desi vremea nu-i tocmai neprielnica. De pascut vorbesc, pe sistem "in grajd", unde-i mai ieftin. Au simtit ele nevoia sa maraie de cateva ori, dar mai nou isi arata si coltii, de la curea. A se intelege ca ele vor sa faca dresaj din pocnituri si trosnituri. Parca au evoluat in lantul trofic, dar trebuie NEAPARAT sa vina INGRIJITORUL si sa le bage mai repede in cusca pentru ca mai au putin si fac spume la gura. Le-au facut deja, urmeaza sa atace. Cum dracu sa mai iesi din zoo, ca-i precum un cort din ala de era pe vremuri la circu de vara, de stat. Din fericire interesele animatorilor nu s-au prelungit pe aici, dar pot dresorii sa indice directia cu pricina de unde a inceput tot, ca au si materiale de dresaj. Se inverseaza acul ala magnetic la busola si s-ar putea sa se indrepte catre unii din ingrijitorii astia mai tolaniti, ca prea li s-a adunat toata sudoarea pe frunte, de la cat au muncit. Ii rog pe ceilalti dintre spectatori, sa tina cont ca animalele mai scapa si-n tribuna, pe langa cele care au deja loc (in tribuna). Cu siguranta au ei alte prioritati, mai ales ca pe lumea asta putine lucruri conteaza cu adevarat, iar pentru restul, se pot gasi oricand inlocuitori.
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Chiar daca nu te uiti la meci, poti sa-ti dai seama ca e nebunie pe Anfield, la cum urla de bucurie vecinii din apartamentele din bloc, fani Liverpool ! :)
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2019 S-a-ntâmplat că l-a durut în pizdă pe Messi. Mare echipă, stă într-un jucător. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 S-a-ntâmplat că l-a durut în pizdă pe Messi. Mare echipă, stă într-un jucător. Ce a fost cu meciu ? Ca nici n-am prea apucat sa ma uit
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Ce a fost cu meciu ? Ca nici n-am prea apucat sa ma uitLe-a dat Liverpool 4 (Barca daduse 3 in tur), de le-au sarit din cap toate fumurile de mari vedete. Toti de la Barca, cum ajungeau la poarta, chit ca aveau sansa sa incerce ceva, il cautau pe Messi.In Rep. 1 era... nu mai stiu cine singur cu portarul si in loc sa incerce sutul a stat de s-a uitat unde-i Messi ca sa-i paseze, evident ca mingea mai ia-o de unde nu-i... Barca in prima repr. ce a mai incercat ceva, in a doua repriza nada.... 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Le-a dat Liverpool 4 (Barca daduse 3 in tur), de le-au sarit din cap toate fumurile de mari vedete. Toti de la Barca, cum ajungeau la poarta, chit ca aveau sansa sa incerce ceva, il cautau pe Messi.In Rep. 1 era... nu mai stiu cine singur cu portarul si in loc sa incerce sutul a stat de s-a uitat unde-i Messi ca sa-i paseze, evident ca mingea mai ia-o de unde nu-i... Barca in prima repr. ce a mai incercat ceva, in a doua repriza nada.... 4-0? Bine ca n-am bagat jucam ambele marcheaza si peste 2,5 =))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 conturile buruiana, Trujillo si Ciurelistu care te-au facut faimos, aide plm 4 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Șocat! Cum naiba, la 30 de ani, cuplu, sa te futi odată pe lună? Eu, dacă n-o "văd" 2 zile, văd verde-albastru-mov-rosu în fața ochilor.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 8, 2019 MUIE PSD ! 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Cu o bere rece, o carte buna si muzica de calitate intr-o noapte rece de iarna... pardon, toamna... vreau sa zic primavara sau ceva, ca nu se stie ce fel de clima mai este asta... :(
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Cu ăștia doi , n ai cum sa te simți trist :))))
valentin3 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 M-am saturat sa fiu amenintat in fiecare zi din cauza inversiunilor unor nemernici.
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Mai 8, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Mai 8, 2019 Cum?Ca un butoi plin cu praf de pușcă, cu fitilul aprins și ars pe jumătate.. cred că o pun de o vizită,așa pe ne pregătite...sper ca "Mica mea comoară" să fie disponibilă că de nu.....am pus-o rău de tot! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Daca ieri pe Anfield a fost minune, astazi pe John Cruijff Arena a fost si mai mare minune ! Sa faci Hat-trick impotriva lui Ajax chiar e ceva. Mai ales ca ultimul gol a venit la cateva secunde inainte de fluierul final !!! Si mai ales la felul in care a jucat Ajax, fiind si la ea acasa ! 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 ...din cauza inversiunilor unor nemernici.Recunosc! M-ai facut curios. 1
valentin3 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Nu se mai poate face nimic. Semnal slab, intrat si scaraoschi pe fir. S-a mufat si eu nu stiu unde-am pus cheia de acces. Varule, imi complici mie existenta cu investigatiile tale. N-ai inteles ca mie-mi place sa ma dau cu parapanta ? Asa ceva chiar nu se poate. Ma asteptam sa vad la coropisnitele lor in reluare obscenitati, dar la voi aveam pretentii. Nu fiti suparati, m-au perpelit binisor de tot si pe mine. Hai nene, sa mergem sa ne dam cu berbecul, dar nu unul la altul. Sa stii ca centrala avea instructiuni destul de clare in privinta curiozitatii unora. Stateai bine, bine de tot, de ce-ai pus botul ? Pentru cei care nu au priceput inca cum stau treburile: suntem urmariti, cu totii... O sa intre dracului peste noi. Impachetarea si arivederci. Plan B, cum am discutat. De ce n-am ascultat sfatu' lu' mama: "Lasa-i mama, nu te mai duce. Astia-s nebuni, te prind pe undeva si-ti da cu ceva-n cap!" Ziceam si eu ca scap de dracu, dar tot de el am dat. Bre, deschide bre usa la beci, nu ma lasa pe din afara. Breeeeeeeeeee!
valentin3 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Eu rad, dar nu e rasul meu. Sunt haosat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum