pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Well, succes!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Bine.Ti-am spus ca ce fac eu lasa amprente adanci...Ti-am spus ca o s-o iei razna...Eu atentionez, nu amenint.Ce mesaje visezi tu? Sau clienti?Vezi cine te-a mintit ca nu eram eu. Daca mai vrei raspuns de la mine, vorbeste frumos. Daca vrei sa revii normal, ar trebui sa vad o adevarata parere de rau.E alegerea ta. Pai cred si eu ca ce faci tu lasa amprente adanci numai pe la spitale stai ..Daca esti prietena buna cu Bachus ce sa ti fac ?Dar vezi ca ala nu si lasa nevasta de dragu tau pe tine doare te face sa vezi drumu in 2 locuri cateva ore dupa aia pleaca si te lasa cum si unde te a gasit culmea ca ti si ofera inapoi starea care o aveai la intalnirea cu el aia de femeie neimplinita Il inteleg ca e un barbat ofertant pentru femei dar vad ca si a pus amprenta puternic pe tine ca sa inceapa zero infinitu sa spuna ca tu ai avea mesaje cu mine ...Si nu minte ca tin si eu minte ca asa ai zis dar totusi ce legatura am eu in cearta ta cu cifra neutra? Nu e de mirare v-ati gasit de minune 0 la 0 trage =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Well, succes! Uel bre englezoaico =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Bine.Ti-am spus ca ce fac eu lasa amprente adanci...Ti-am spus ca o s-o iei razna...Eu atentionez, nu amenint.Ce mesaje visezi tu? Sau clienti?Vezi cine te-a mintit ca nu eram eu. Daca mai vrei raspuns de la mine, vorbeste frumos. Daca vrei sa revii normal, ar trebui sa vad o adevarata parere de rau.E alegerea ta. Care din astea esti ca sa stiu la ce sa fiu atent ?Ca spui ca atentionezi
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Pai cred si eu ca ce faci tu lasa amprente adanci numai pe la spitale stai ..Daca esti prietena buna cu Bachus ce sa ti fac ?Dar vezi ca ala nu si lasa nevasta de dragu tau pe tine doare te face sa vezi drumu in 2 locuri cateva ore dupa aia pleaca si te lasa cum si unde te a gasit culmea ca ti si ofera inapoi starea care o aveai la intalnirea cu el aia de femeie neimplinita Il inteleg ca e un barbat ofertant pentru femei dar vad ca si a pus amprenta puternic pe tine ca sa inceapa zero infinitu sa spuna ca tu ai avea mesaje cu mine ...Si nu minte ca tin si eu minte ca asa ai zis dar totusi ce legatura am eu in cearta ta cu cifra neutra? Nu e de mirare v-ati gasit de minune 0 la 0 trage =)) Nu am citit ce a scris cacatul ala cu ochi, are mai mari problleme psihice ca tine...Nu am spus nimic despre mesaje, nu am vorbit cu tine in privat vreodata, sau? Eu cel putin nu am tinut cont.Iti fut o palma peste ochi daca vrei, ca de intelegere nu ai cum avea parte cat ma insulti constant.Ti-am spus ceva de indragosteala de mine, vorba vine, e o simpla obsesie, pe care o aveai si inainte, dar este mai amplificata acum...Mai baga ceva in tine, eu revin la ignore. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Rupt de munca, halesc ceva, trag o buca și m culc. Maine concediu.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu am citit ce a scris cacatul ala cu ochi, are mai mari problleme psihice ca tine...Nu am spus nimic despre mesaje, nu am vorbit cu tine in privat vreodata, sau? Eu cel putin nu am tinut cont.Iti fut o palma peste ochi daca vrei, ca de intelegere nu ai cum avea parte cat ma insulti constant.Ti-am spus ceva de indragosteala de mine, vorba vine, e o simpla obsesie, pe care o aveai si inainte, dar este mai amplificata acum...Mai baga ceva in tine, eu revin la ignore. Mamaaa mam si indragostit mai nou =)))))) Cine reaqu sa te ia ba ca nici tramvaiu la capat de linie nu te lasa sa urci ai si pretenti acum sa se indragosteasca curvarii de tine Cati km ai la bord da reali ? Ca nu ti a facut altu rodaju si eu acum sa te iau de noua =))Miash _)_ n ei de samsari ...Ii inteleg cauta sa si vanda marfa Ohohooo imi fwti o palma peste ochi ? :girlyTu nebuno tu esti daia grea si la propriu si la figurat Pai bine atunci jerba reaqu de femeie care esti si care ai fost de la fabricatie incoaieIn cazu asta te las asa cum te am gasit si te trec si la de evitat pe viitor
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Rupt de munca, halesc ceva, trag o buca și m culc. Maine concediu. Nu avea buci? :laugh2Odihna placuta! :hug1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 S-a mutat sezonul 4 pe alt canal...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu am citit ce a scris cacatul ala cu ochi, are mai mari problleme psihice ca tine...Nu am spus nimic despre mesaje, nu am vorbit cu tine in privat vreodata, sau? Eu cel putin nu am tinut cont.Iti fut o palma peste ochi daca vrei, ca de intelegere nu ai cum avea parte cat ma insulti constant.Ti-am spus ceva de indragosteala de mine, vorba vine, e o simpla obsesie, pe care o aveai si inainte, dar este mai amplificata acum...Mai baga ceva in tine, eu revin la ignore. Ia d aici si belesthe ochii aia Da nu te mai gandi ca daca ai face asta e ca si cand ai beli un falus ca de aia faci acum pe baba oarba -- #56466 >zero__tolerance<Serious Contributor >Serious Contributor<243 postsJoined:27 March 2019Reputation: 294Locatie:Ping 3 MsPosted Today, 20:49pizdicutz, on 04 Jun 2019 - 08:58 AM, said:Am zmuls o multime de inradacinari negative, nu fac fatza sa le scot pe toate, macar o parte...Si am facut lumina lastarilor. :) Stiu cum suna.Am inceput cu site-ul si mi-am dat seama ca nu are legatura cu problema reala... Pana mea, cat de putin, nu fac minuni. ;) Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :)))0 QuoteMultiQuoteReport In rest cam atat am avut azi de impartasit cu tine ;) Altfel nu era cazul doar cand ma plictisesc sau n-am hartie igienica dimineata cand ma duc sa ma kc noroc cu tine ca esti mai moale ca Zewa
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Sa va luati de mana si sa plecati in lume ca femeile e rele! Nu am spus ca dezvalui mesaje, deci am vorbit cu asta... La cat de important era, am uitat.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Sa va luati de mana si sa plecati in lume ca femeile e rele! Nu am spus ca dezvalui mesaje, deci am vorbit cu asta... La cat de important era, am uitat.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Nu avea buci? :laugh2Odihna placuta! :hug1de unde atâtea buci? :))))Multumesc! :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 de unde atâtea buci? :))))Multumesc! :D N-ai de ce, sunt egoista, fericirea ta imi ofera o persoana placuta la conversat... Ptiu, asta n-a sunat bine!Cu placere! :)
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Bine.Ti-am spus ca ce fac eu lasa amprente adanci...Ti-am spus ca o s-o iei razna...Eu atentionez, nu amenint.Ce mesaje visezi tu? Sau clienti?Vezi cine te-a mintit ca nu eram eu. Daca mai vrei raspuns de la mine, vorbeste frumos. Daca vrei sa revii normal, ar trebui sa vad o adevarata parere de rau.E alegerea ta. Faaaa, ai intrecut-o pe VIS, detasat esti cea mai distrusa, interneaza-te, poate mai ai o sansa 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 N-ai de ce, sunt egoista, fericirea ta imi ofera o persoana placuta la conversat... Ptiu, asta n-a sunat bine!Cu placere! :)Kiss ya. Pe obraz, da? :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Faaaa, ai intrecut-o pe VIS, detasat esti cea mai distrusa, interneaza-te, poate mai ai o sansa Trebuie sa-i sustii fusta? Vezi cat a postat singur aiurea... rectifica. Kiss ya. Pe obraz, da? :D Fute-o si pentru mine! :laugh2Bineinteles ca pe obraz. ;)
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 4, 2019 Ia d aici si belesthe ochii aia Da nu te mai gandi ca daca ai face asta e ca si cand ai beli un falus ca de aia faci acum pe baba oarba --#56466 >zero__tolerance<Serious Contributor >Serious Contributor<243 postsJoined:27 March 2019Reputation: 294Locatie:Ping 3 MsPosted Today, 20:49pizdicutz, on 04 Jun 2019 - 08:58 AM, said: Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :)))0 QuoteMultiQuoteReport In rest cam atat am avut azi de impartasit cu tine ;) Altfel nu era cazul doar cand ma plictisesc sau n-am hartie igienica dimineata cand ma duc sa ma kc noroc cu tine ca esti mai moale ca Zewa Agariciule guraliv, agramat și abțiguit cu pișoarcă de la Babanu, mi-ai dat de 3x quote pe același mesaj. Mă încearcă un fel de consternare măgulită :))) Ai merita să mă unesc cu îngerul decăzut de Amada preț de o zi și să te căutăm. Facem în 3: io te țin și ea ți-o bagă. După aia te ține ea în timp ce... Ce sex am io cu ea ulterior chiar nu mai contează. Când terminăm despre sex și râs cu tine, te zvârlim pe scări și nu mai e treaba ta :))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Trebuie sa-i sustii fusta? Vezi cat a postat singur aiurea... rectifica. Fute-o si pentru mine! :laugh2Bineinteles ca pe obraz. ;) Ce a citat sleepingfox e postarea ta bai lepadaturo
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Agariciule guraliv, agramat și abțiguit cu pișoarcă de la Babanu, mi-ai dat de 3x quote pe același mesaj. Mă încearcă un fel de consternare măgulită :))) Ai merita să mă unesc cu îngerul decăzut de Amada preț de o zi și să te căutăm. Facem în 3: io te țin și ea ți-o bagă. După aia te ține ea în timp ce... Ce sex am io cu ea ulterior chiar nu mai contează. Când terminăm despre sex și râs cu tine, te zvârlim pe scări și nu mai e treaba ta :))) Pai nu inteleg ce treaba ai tu cu mine in cea ce i.ai spus ei Vreti sa mi.o sugeti ? Ce va complicati atat =)) Vezi daca ma cautati sa mi ziceti ma duc ca am ceva pe foc
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Agariciule guraliv, agramat și abțiguit cu pișoarcă de la Babanu, mi-ai dat de 3x quote pe același mesaj. Mă încearcă un fel de consternare măgulită :))) Ai merita să mă unesc cu îngerul decăzut de Amada preț de o zi și să te căutăm. Facem în 3: io te țin și ea ți-o bagă. După aia te ține ea în timp ce... Ce sex am io cu ea ulterior chiar nu mai contează. Când terminăm despre sex și râs cu tine, te zvârlim pe scări și nu mai e treaba ta :))) Daca imi spuneai frumos, ne futeam demult! :rax2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Daca imi spuneai frumos, ne futeam demult! :rax2 E timid fi si tu intelegatoare cu el =)) Luamia-ti scarba n gura aman2 sau altfel de ce se invarte fundaru asta pe la coiu meu stang in halu asta?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 OT:
aloe3005 Reputație: 9 Postat Iunie 4, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Iunie 4, 2019 ganditorpizdicutz pare tare
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 ganditorpizdicutz pare tare Merci pentru flatare.Nu te bana inainte de vreme cu prostii, poate ai ceva de spus totusi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum