picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2019 Iti dai seama s-ar vinde mai ceva ca painea calda :laugh2 Pe bune gandeste-te carei clase sociale i s-ar adresa acea carte Nu cred ca un om cu scaun la cap e sau ar fi vreodata intresat de viata unei prostituate Adevărul e că "Dama cu camelii" și "Traviata" interesează pe troglodiți! 3 2
aloe3005 Reputație: 9 Postat Iunie 4, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Iunie 4, 2019 Merci pentru flatare.Nu te bana inainte de vreme cu prostii, poate ai ceva de spus totusi...Am multe de spus dar tin pentru mine. :P 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Adevărul e că "Dama cu camelii" și "Traviata" interesează pe troglodiți! Batrane tu lipseai de aici :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Am multe de spus dar tin pentru mine. :P :laugh2 :laugh2 :laugh2In schimb, multe intrebari la care stii raspunsul... :laugh2Mai stai, serios, tot esti banat cu aberatii. ;)
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2019 Batrane tu lipseai de aici :laugh2Problema ta fiind?Ia-ți forumul tău și fă acolo ce vrei, deocamdată stai pe corcodușele tale și nu o mai face pe șmecherul, că oricum ești praf! P.S. Recitește-ți semnătura aia inteligentă și vezi ce greșeli ai făcut. Nici acolo, unde se presupune că ești mai riguros, nu reușești să scrii corect, dar o faci pe înțeleptul, inteligentul, sfătosul și cultivatul. Ești penibil și în viață, dacă te comporți ca aici, îți vei lua muie. Foarte multă muie. Dacă nu cumva, ți-ai luat deja, după cum te manifești. 3 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Problema ta fiind?Ia-ți forumul tău și fă acolo ce vrei, deocamdată stai pe corcodușele tale și nu o mai face pe șmecherul, că oricum ești praf! P.S. Recitește-ți semnătura aia inteligentă și vezi ce greșeli ai făcut. Nici acolo, unde se presupune că ești mai riguros, nu reușești să scrii corect, dar o faci pe înțeleptul, inteligentul, sfătosul și cultivatul.Ești penibil și în viață, dacă te comporți ca aici, îți vei lua muie. Foarte multă muie. Dacă nu cumva, ți-ai luat deja, după cum te manifești.Si de aia nu dormi tu noaptea te pomenesti nu de grija vietii mele ? =))Ba ce sa zic mersi mult :) Culmea ca pe mine ma doare la 7m n dos de cei cu care interactionez online
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Problema ta fiind?Ia-ți forumul tău și fă acolo ce vrei, deocamdată stai pe corcodușele tale și nu o mai face pe șmecherul, că oricum ești praf! P.S. Recitește-ți semnătura aia inteligentă și vezi ce greșeli ai făcut. Nici acolo, unde se presupune că ești mai riguros, nu reușești să scrii corect, dar o faci pe înțeleptul, inteligentul, sfătosul și cultivatul.Ești penibil și în viață, dacă te comporți ca aici, îți vei lua muie. Foarte multă muie. Dacă nu cumva, ți-ai luat deja, după cum te manifești. Ma da pana la urma lamureste-ma si pe mine ceva Ce ai tu cu scrisul asta al oamenilor nu de alta da am vazut ca nu mi se aplica numai mie =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Problema ta fiind?Ia-ți forumul tău și fă acolo ce vrei, deocamdată stai pe corcodușele tale și nu o mai face pe șmecherul, că oricum ești praf! P.S. Recitește-ți semnătura aia inteligentă și vezi ce greșeli ai făcut. Nici acolo, unde se presupune că ești mai riguros, nu reușești să scrii corect, dar o faci pe înțeleptul, inteligentul, sfătosul și cultivatul.Ești penibil și în viață, dacă te comporți ca aici, îți vei lua muie. Foarte multă muie. Dacă nu cumva, ți-ai luat deja, după cum te manifești. Este gelos pe oricine vorbeste cu mine...Apropos, ce mai faci? (serios) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Este gelos pe oricine vorbeste cu mine...Apropos, ce mai faci? (serios) Vezi fa ...iar esti proasta =))Hai stati la coada ca deja sunteti 3 n-am atata malachie sa va dau pe mecla la toti
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Ba mi a mai crescut o bucata de penis am 2 Hai care doriti puteti sa mancati unu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2019 Si de aia nu dormi tu noaptea te pomenesti nu de grija vietii mele ? =))Ba ce sa zic mersi mult :)Culmea ca pe mine ma doare la 7m n dos de cei cu care interactionez online Nu mă privește, mă, viața ta, mă irită în schimb arfele din capul tău pe forum! Ești prost, agramat, dar plin de impresii, permițându-ți să jignești la modul mârlănesc cam pe toată lumea, mai puțin pe cei care-ți împărtășesc opiniile, în fața cărora iei poziția ghiocelului. Ești unul din trollii inutili, mojici, care nu au nicio treabă cu obiectul forumului, pus pe scandal. Ma da pana la urma lamureste-ma si pe mine ceva Ce ai tu cu scrisul asta al oamenilor nu de alta da am vazut ca nu mi se aplica numai mie =))Nu am nimic cu scrisul, ci cu userii respectivi. Cel ce nu e în stare să scrie corect, își arată adevărata ... valoare, încercările de a părea ceea-ce nu sunt, devenind penibile Și e vorba de cei ce le comit frecvent, că de neatenții sau erori pe telefon, nu scapă nimeni, din când în când. Îți permiți să le faci albie de porci pe Anonna, Siana, Amada etc. dar uită-te cum scriu ele și bagă nasul în cur! Este gelos pe oricine vorbeste cu mine...Apropos, ce mai faci? (serios)Fac bine. Ocupat cu multe treburi, dar ăsta e ritmul meu. 3 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu mă privește, mă, viața ta, mă irită în schimb arfele din capul tău pe forum! Ești prost, agramat, dar plin de impresii, permițându-ți să jignești la modul mârlănesc cam pe toată lumea, mai puțin pe cei care-ți împărtășesc opiniile, în fața cărora iei poziția ghiocelului. Ești unul din trollii inutili, mojici, care nu au nicio treabă cu obiectul forumului, pus pe scandal. Nu am nimic cu scrisul, ci cu userii respectivi. Cel ce nu e în stare să scrie corect, își arată adevărata ... valoare, încercările de a părea ceea-ce nu sunt, devenind penibile Și e vorba de cei ce le comit frecvent, că de neatenții sau erori pe telefon, nu scapă nimeni, din când în când. Îți permiți să le faci albie de porci pe Anonna, Siana, Amada etc. dar uită-te cum scriu ele și bagă nasul în cur! Fac bine. Ocupat cu multe treburi, dar ăsta e ritmul meu. Spuse cel care nu a iritat niciodata pe nimeni din site in toata existenta lui de aproape 8 ani :laugh2 Serios las.o balta veziti de treburile tale si aia e ..Oricum nu se schimba nimic Si nu te intereseaza viata mea dar cu toate astea imi spui ca nush cum o sa fiu tratat pe viitor Din moment ce ai spus ca nu te intereseaza nu ar mai trebui sa aduci in discutie Sunt troll sunt inutil pe forum sunt pus pe scandalSpuse cel la care pe unde intru cam toti injura la el Ii jignesc pe toti mai putin pe cei care imi impartasesc opiniile Asta iar nu te priveste atat timp cat tu nu ti asumi faptele pe site dar ai pretenti ca alti sa o faca Omule ce sa ti zic ..fa o chestie daca vrei sa ti demonstrezi inteligenta cu care sustii sus si tare ca esti inzestratIgnorai pe cei cu a caror parere nu esti de acord sau mai stiu eu mod de scriere atitudine etc si alatura-te la randul tau grupului care te sustine in gandire Sau ce faci te bagi in cocina? Sti ce se intampla nu ti mai spun ..Ca dupa aia sa urli ca tu esti de un alt nivelPe mine nu ma intereseaza catusi de putin ce se vb aici sau nivelul de scolarizare al unora cu care vb Forumu asta e asa cum e si incheiem subiectu cu toate ca a ajuns in faza asta cu o contributie masiva din partea anumitor useri printre care te remarci cu felicitari
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Nu mă privește, mă, viața ta, mă irită în schimb arfele din capul tău pe forum! Ești prost, agramat, dar plin de impresii, permițându-ți să jignești la modul mârlănesc cam pe toată lumea, mai puțin pe cei care-ți împărtășesc opiniile, în fața cărora iei poziția ghiocelului. Ești unul din trollii inutili, mojici, care nu au nicio treabă cu obiectul forumului, pus pe scandal. Nu am nimic cu scrisul, ci cu userii respectivi. Cel ce nu e în stare să scrie corect, își arată adevărata ... valoare, încercările de a părea ceea-ce nu sunt, devenind penibile Și e vorba de cei ce le comit frecvent, că de neatenții sau erori pe telefon, nu scapă nimeni, din când în când. Îți permiți să le faci albie de porci pe Anonna, Siana, Amada etc. dar uită-te cum scriu ele și bagă nasul în cur! Fac bine. Ocupat cu multe treburi, dar ăsta e ritmul meu. Eu ridic, eu cobor, nu te obosi ca l-am egalat cu pamantul, mai tipa dupa ajutor dupa stilul lui clasic.. Daca tipa ca un om normal... Suna daca ai chef, schimb ritmul. :laugh2 :hug1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Eu ridic, eu cobor, nu te obosi ca l-am egalat cu pamantul, mai tipa dupa ajutor dupa stilul lui clasic.. Daca tipa ca un om normal... Suna daca ai chef, schimb ritmul. :laugh2 :hug1 Tip dupa ma-ta ca nu mia facut CIM si mia luat 50 de lei in plus =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Eu ridic, eu cobor, nu te obosi ca l-am egalat cu pamantul, mai tipa dupa ajutor dupa stilul lui clasic.. Daca tipa ca un om normal... Suna daca ai chef, schimb ritmul. :laugh2 :hug1 Gata ti a plecat bosorogu ? Miash _)_ n strachina voastra pardon troaca ... Hai ca am ras destul azi=)) Ne vedem maine sa va spalati pe dinti vin eu cu periutza
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Baaa astia care nu prea ma aveti bine in ceru gurii Gramada Mosu **spam editat** picon si nenea 0 lobotomie va zic ceva sa bagati la cap daca mai aveti memorie ca in tinereteEu rad cu lacrimi si voi va faceti de parca va dat mama omida cu polonicu n cap =)))))E bine ca stiu cand mai vreau sa rad va bag pe voi in seama ca prea sunteti de scena Hai maine dimineata sa veniti devreme ca va fac detartraj gratuit Picoae daca mai ai dinti poti sa vi Amado sa nu vi bauta ca ti bag freza n maseleNenea 0 la tine e gratis imi dau seama ca nu dispui
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2019 Spuse cel care nu a iritat niciodata pe nimeni din site in toata existenta lui de aproape 8 ani :laugh2 Serios las.o balta veziti de treburile tale si aia e ..Oricum nu se schimba nimic Si nu te intereseaza viata mea dar cu toate astea imi spui ca nush cum o sa fiu tratat pe viitor Din moment ce ai spus ca nu te intereseaza nu ar mai trebui sa aduci in discutie Sunt troll sunt inutil pe forum sunt pus pe scandalSpuse cel la care pe unde intru cam toti injura la el Ii jignesc pe toti mai putin pe cei care imi impartasesc opiniile Asta iar nu te priveste atat timp cat tu nu ti asumi faptele pe site dar ai pretenti ca alti sa o faca Omule ce sa ti zic ..fa o chestie daca vrei sa ti demonstrezi inteligenta cu care sustii sus si tare ca esti inzestratIgnorai pe cei cu a caror parere nu esti de acord sau mai stiu eu mod de scriere atitudine etc si alatura-te la randul tau grupului care te sustine in gandire Sau ce faci te bagi in cocina? Sti ce se intampla nu ti mai spun ..Ca dupa aia sa urli ca tu esti de un alt nivelPe mine nu ma intereseaza catusi de putin ce se vb aici sau nivelul de scolarizare al unora cu care vb Forumu asta e asa cum e si incheiem subiectu cu toate ca a ajuns in faza asta cu o contributie masiva din partea anumitor useri printre care te remarci cu felicitariNu ai înțeles nimic! Carte puțină, minte puțină, gâmfă cât cuprinde. Tip dupa ma-ta ca nu mia facut CIM si mia luat 50 de lei in plus =))Reacție de mârlan.Gata ti a plecat bosorogu ? Miash _)_ n strachina voastra pardon troaca ... Hai ca am ras destul azi=)) Ne vedem maine sa va spalati pe dinti vin eu cu periutza Baaa astia care nu prea ma aveti bine in ceru gurii Gramada Mosu **spam editat** picon si nenea 0 lobotomie va zic ceva sa bagati la cap daca mai aveti memorie ca in tinereteEu rad cu lacrimi si voi va faceti de parca va dat mama omida cu polonicu n cap =)))))E bine ca stiu cand mai vreau sa rad va bag pe voi in seama ca prea sunteti de scena Hai maine dimineata sa veniti devreme ca va fac detartraj gratuit Picoae daca mai ai dinti poti sa vi Amado sa nu vi bauta ca ti bag freza n maseleNenea 0 la tine e gratis imi dau seama ca nu dispui Reacții de puști cordit. Când argumentele lipsesc... 2 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Trebuie sa-i sustii fusta? Vezi cat a postat singur aiurea... rectifica. Fute-o si pentru mine! :laugh2Bineinteles ca pe obraz. ;)done :)))Cu doo e visu la veața mea :D :D :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 done :)))Cu doo e visu la veața mea :D :D :D Crezi ca ar fi de acord sau iti da cu ceva in cap? :laugh2 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Cum zicea cartea Chemați patru martori dintre voi împotriva acelora dintre femeile voastre care au săvârșit o faptă rușinoasă. Dacă ei depun mărturie, atunci închideți-le în casă până la moarte, dacă nu le va da Allah nicio putință de scăpare. Eu contest faptul ca unele dintre cartile Bibliei ori Coranului ar fi scrise sub insuflarea Duhului Sfant sau sub indrumare divina. Versetele care propovaduiesc sclavia sau uciderea altor oameni mi se par nebunesti. De asemenea si versetele misogine prin care barbatii sunt indreptatiti sa aiba cate femei vor iar femeile sa fie pedepsite si omorate cu pietre. Multe pasaje biblice, oricum, se bat cap in cap. Hristos spune ca cine nu are nici un pacat sa ia piatra si sa arunce cu ea in altul blamat pentru pacatele lui. 2
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Nu ai înțeles nimic! Carte puțină, minte puțină, gâmfă cât cuprinde.Reacție de mârlan.Reacții de puști cordit. Când argumentele lipsesc... Cred ca el imi tot da telefoane la misto in dimineata asta. Nu stie sa vorbeasca nici la telefon si i-am dat flit instant. 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Cred ca el imi tot da telefoane la misto in dimineata asta. Nu stie sa vorbeasca nici la telefon si i-am dat flit instant.Era Pipilica :))))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Nu uita ca Siana are o vârstă la care nu mai poate tine pasul cu tehologia. Mortaciunea a rămas undeva prin anii '90 când prostituatele se futeau pe cartele si credite :laugh2Ce pretenții sa ai de la o baba imbecila care isi prelucrează pozele cu paint-ul in anul 2019? Am gasit pe internet una dintre povestile despre viata ta de cocalar betiv, din tineretea ta, mai Iliuta ... Si mamei tale ii era rusine cu tine :.. Am auzit ca i-ai dat cu sticla de rachiu in cap si de asta ai intrat la parnaie. https://republica.ro/z-il-vezi-boschetarul-ala-e-fi-miu-ilie-cel-mai-mic-baiat-o-mama-o-nepoata-si-un-fiu-intr-un-microbuz „- Îl vezi, boschetarul ăla? E fi-miu, Ilie, cel mai mic băiat!” O mamă, o nepoată și un fiu într-un microbuz de țară Astăzi n-am vreme de cumpărături, așa că o iau la fugă spre microbuzul care mă duce în satul de câmpie, unde zeci de familii pun în solar salată, roșii, castraveți sau ardei. Mașina e deja aproape plină. Femei care se mișcă mai greu, trecute de prima tinerețe, copii care vin de la liceu, un cuplu care vine de la spital, un bătrân ce-și face loc printre geamnatanele puse pe coridor, sprijinindu-se într-un ciomag ce pare la fel de bătrân și trecut prin multe încercări.În 2 minute plecăm, așa că primul loc pe care îl văd liber îl ocup. Mă așez după ce întreb repede dacă e liber. Aud că da, așa că îmi scot rucsacul și mă afund în scaunul plin de praf. Sunt transpirat și simt cum pe spate câțiva stropi își sapă albia pe pielea mea. Trag de cămașă pentru a le opri înaintarea și simt că sunt mai bine. Un puști de liceu, la vreo 16 ani, trage trapa de la microbuz și o gură de aer proaspăt intră în mașină. Bătrânele din spate îl roagă pe băiat să închidă trapa căci le trage curentul și-or să le doară șalele acasă. Zâmbesc complice și aud cum cineva din spate strigă să intre aer căci nu se mai poate respira.https://gdero.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=1e3r1XCmi.QUlthx25hvl1BxL3WvOE93hfXUFDTlUAj.m7/fastid=cpoaglufffsixblugexrtxlgkckz/stparam=rphgbonfth/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=Atmosfera se liniștește, bătrânele își trag fiecare câte o eșarfă pe cap și încep a povesti. Plătesc biletul, pun portofelul în rucsac și îmi scot cartea pe care de vreo 2 zile am început-o – „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul”. Un miros puternic de băutură spirtoasă însă îmi fură atenția. Ridic ochii din carte și văd în stanga mea un bărbat cam la 30 de ani, același om pe care mai devreme îl întrebam dacă locul e liber, cum desface o sticlă de coniac probabil, ce poartă numele regiunii din care vin.Stăm înghesuiți pe cele două scaune, distanța fiind atât de mică, încât brațele noastre stau lipite unele de altele. Are barba lungă, neagră, mai că aș spune că e vopsită, părul îi atârnă peste sprâncene iar în cap poartă o șapcă ce are pe ea, din imitație de cristale, un cap de mort. Deschide cu greu capacul sticlei. Îl văd cum degetele îi sunt butucănoase, ungiile tăiate neuniform, mâna nemaiavând putere să-ia asculte voința, tremurând mai mult. Duce sticla la gură și trage vreo două înghițituri după care o închide și o pune la piept.Mă gândesc dacă să reacționez în vreun fel, să-l rog să nu mai bea în mașină căci trecem pe un drum cu gropi iar sticla cu băutură pe care cu greu o ține se poate vărsa peste mine. Nu trece mult timp și din spate aud cum o voce de femei spune cu vocea răgușită:„- Îl vezi, boschetarul ăla? E fi-miu, Ilie, cel mai mic băiat!” Nu mai pot să citesc, așa că pun cartea în rucsac. Mă întorc să văd cine e în spate și văd o femeie, trecută de 60 de ani, cu o sacoșă de rafie în mână, stând singură pe unul dintre scaunele de lângă geam. Colțul gurii arată rușinea pe care o simte și mă întreb ce-aș putea face. Văd o mamă care e depășită de ceea ce viața i-a adus în cale, resemnată cu situația în care se află.Mașina oprește și un grup de copii de la un liceu urcă pentru a ajunge acasă. Între timp, băiatul cu șapcă desface din nou sticla și mai trage câteva înghițituri. Pe coridor tot înaintează fete și băieți cu rucsacul sau gențile în spate ori pe umăr. Una dintre fete o salută pe mama băiatului și încep să povestească despre ce mai face bunica. Din ce vorbesc înțelg că cea mică e nepoată bătrânei. Se întreabă una pe alta ce mai face restul familiei când, bătrâna, cu vocea joasă, îi spune că lângă ea a mai rămas băiatul cel mic, Ilie. O văd pe puștoaică cum își întoarce privirea către el, îl scanează câteva secunde, timp în care el e întors cu spatele și cu fața către casele ce se zăresc pe geamul microbuzului.”- Să merg să-l bag în seamă?- Faci cum crezi, maică!”Timpul trece și ne apropiem de satul unde trebuie să cobor. Cu o stație mai devreme autobuzul s-a golit de copii, acum rămânând pe scaune muncitorii și bătrânii care vin din București. În spate bătrâna povestește despre necazurile prin care a trebuit să treacă în ultimii ani.”- Mi-e și rușine, Lenuțo, cu el! Toată ziua e cu băutura în mână. Zic că merg să-l internez la Voila da mi-e frică, cine știe ce mi-o face!”Ajung în stație. Mama și băiatul vorbesc despre locul unde trebuie să coboare. Mă dau jos din microbuz și o iau pe ulița principală. Trec pe lângă biserică și văd o icoană pictată pe unul dintre pereții gardului ce e însoțită de un text. Sunt cele 9 fericiri. Privirea mi se duce către una din ele și rămâna fixată timp de câteve minute – „Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia.”
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Era Pipilica :)))) NU, ca era o voce mai tanara.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 5, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 5, 2019 NU, ca era o voce mai tanara.Erau de la pompe funebre? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum